• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şubat ayı hadi bize testi pozitif göster:)

adetin gecikmeden adet gecikmesinden 10 gun sonra kesin test yapmadan ultrason tespidi olmadan bilemeyiz canim pskolojik olabilir bu yanlilmalara kanmiyalim bizi uzuyor sadece aldiris etmiyelim benim tanidigim butun gamsiz arkadaslarim hicc oylesineee diyip hamile kaldilar:) Ama tabi insallah hamilesindir.

kesinlikle haklısın canım ben yazmadan sen yazmışsın. Ben elimden geldiğince sakin olacağım.

kesinlikle haklısın canım ben yazmadan sen yazmışsın. Ben elimden geldiğince sakin olacağım.

Yani canim gecen ay ayni seyleri yasadim biliyorum bu konuda da baya neten arastirdim fazla da kafaya takmayin evren bize istedigimiz seyi hemen vermez :) biz umursamayinca cikarir karsimiza hayirli evlatlar dilerim hepinize basta saglikli

adetın ıllakı 10 gün gecıkmesı lazım degıl ben gecıkmenın 3.günü ıdrar testı yapmıstım oglumda cıkmıstı düzenlı adet görüyosanız 3 günde cıkıyor

doğum günün kutlu olsun canım.. nice mutlu yıllara bebişlerinle inşallah :) bu arada ben doktora bebiş için gitmedim kontrolüm vardı onun için gittim :))
tesekkür ederim canım ocakta hamıle kalmıs olsaydım bugün dogumgünümü 2 cocugumla kutlayabılcektım bırı yanımda bırı karnımda olcak sekılde:))neyse hayırlısı
tugsadcım hamılesın yazalımmı lısteye acık pembe cıkması tam hcg hormonunun cok yükselmedıgınden olabılır benımde kıpkırmııaz degıldı ogluma hamıleyken ozamn lıstemızın ılk hamılesı yazıyorum senı umarım lıstemız artar

duygumcum gecen ay bende cok agrılar yasadım adetten önce sonuc kırmızı kart oldu üşütmüş olabılırsın

ŞUBAT AYI BAT LİSTESİ&SONUCLARRRRRR!!!!!!
havi1453:30ocak
frangranceteacher:1 şubat
tugsad:2subat =HAMİLEEEE :49:
selnur81:2şubat
simsiyah83:3şubat
BANU_K:3ŞUBAT
cindy83:4şubat
humeyra87:5 şubat
huzurlumutlu:5 şubat
doruk_12duru_45:5 şubat
elabebek:9 şubat
ebru_1907:10 şubat
pembe masal:13 şubat
fbetuly:13şubat
nagıshe:13 subat
melekangel: 15şubat
derda_:17şubat
huzurluyuvam:17şubat
goonca:18şubat
mustafa_ata:18 şubat
ness66:18 şubat
yazçiçeği:20 subat
neva86:20şubat
nurran:21 şubat
edb:24 şubat
esmer18:25 şubat

dün idrar testi yaptım negatif çıktı yarın yada öbür gün adet olacam zaten karnımda ağrımaya başladı tabi yinede Allah tan ümit kesilmez hakkımızda hayırlısı..

sizce bu normal mi kızlar doğum kontrol hapı da kullanıyorum ama buna anlam veremiyorum daha önce böyle olmazdı canım isterdi bu burnuma kokusu gelmeside neyin nesi sizce?

oğluma hamile kaldığımda burnuma çok güzel bir koku geliyordu ama ne kokusu olduğunu bilmiyorum
doğum kontrol hapını düzenli kullanıyorsanız hamilelik durumu olmaz büyük olasılıkla

bılıyorum cnm kontrole gıttıgını bende kontrole gıtmıstım oyle deyınce umıtlendım acaba oyle demeseydı keskede dıyorum ıcımden unıtlenıyor ınsan belkı olur dıye.kısmet cnm cumartesı bı gelsınde sonucu var yada yok dıye bıldırıcem sna cnm

sen yokmuş gibi davran olursa süpriz olur dicem ama oda olmaz ki artık :) merakla bekliyorum canım hayırlısı inşallah :))

bu topige ilk yazışım.bugün kan tahlili ile hamile oduğumu öğrendim.kimyasal gebeliklerimi saymazsak bu 3. hamileliğim RABB'im nasip ederse kucağıma alıcam.işin garip tarafı kendimi pekte hamile gibi hissetmiyorum.eşim sürekli bebeğimiz olsa dediği halde o da benimle aynı hislerde.sanki değilmişim garip belki çok yeni olduğu için bilmiyorum belki daha önce yaşadıklarımız yüzünden.ALLAH'ım hayırlısı ne ise onu nasip etsin cümlemize.

ŞUBAT AYI BAT LİSTESİ&SONUCLARRRRRR!!!!!!
havi1453:30ocak
frangranceteacher:1 şubat
tugsad:2subat =HAMİLEEEE :49:
selnur81:2şubat
simsiyah83:3şubat
BANU_K:3ŞUBAT
cindy83:4şubat
humeyra87:5 şubat
huzurlumutlu:5 şubat
doruk_12duru_45:5 şubat
elabebek:9 şubat
ebru_1907:10 şubat
pembe masal:13 şubat
fbetuly:13şubat
nagıshe:13 subat
melekangel: 15şubat
derda_:17şubat
huzurluyuvam:17şubat
goonca:18şubat
mustafa_ata:18 şubat
ness66:18 şubat
yazçiçeği:20 subat
neva86:20şubat
nurran:21 şubat
edb:24 şubat
esmer18:25 şubat

Yuppiiiiiiiiiiiii listemizde bir hamile çıktı... Hadi bakalım hepimizin isminin yanında hamile yazar inşallah.... Hadi kızlar çekim yasasıyla yapalım şu bebişlerimizi:))))

Yuppiiiiiiiiiiiii listemizde bir hamile çıktı... Hadi bakalım hepimizin isminin yanında hamile yazar inşallah.... Hadi kızlar çekim yasasıyla yapalım şu bebişlerimizi:))))

Darisi basimiza kizlarrrr bu ay da hamile kalamiyanlar uzulmesin Yuce Allahimizdan hayirlisini isteyin yeter o ol dedimi oluyor iyi gecelerrr:)

Darısı başımıza kızlar :emir_bebek: inşallah şubat ayı bize de uğurlu gelir . Benim de BAT 20 şubat :31: inşallah bu ay görüşmeyiz kırmızı ile :3:

Back