- Konu Sahibi pembemasal
-
merhabalar anne adaylar
bayadır gelemdim yogunluk regl bitişi derken
bugunden itibaren yumurtlama günlerim baslamıs bulunmakta akıntımda var kasık agrılarımda
bakalım eşim pek yanaşmıyor ama kısmtese baslayalım diyorum...
inşallah herkez hayırlısıyla yavrusunu kucagına alır
buay baya kalabalık listemiz var herkezin hamiş kalmasını temenni ediyoruz
gecenlerde gene bu sitede havuc kürü duydum eşler için bende eşime her akam sıkmaya basladım bakalım malum eşimin yas ilerliyor nolur nolmaz
hepinizi öpğyorum güzel haberlere geliriz inşallah
nurrancım havuckürüde spermmı arttırıyodu bız kecıboynuzukürü yapıyoruz havucuda denesekmı daha kolay ıçimi esım kecıboynuzunu zorla ıcıyor
ŞUBAT AYI BAT LİSTESİ :
havi1453:30ocak
frangranceteacher:1 şubat
tugsad:2subat
selnur81:2şubat
simsiyah83:3şubat
cindy83:4şubat
humeyra87:5 şubat
huzurlumutlu:5 şubat
elabebek:9 şubat
ebru_1907:10 şubat
pembe masal:13 şubat
fbetuly:13şubat
nagıshe:13 subat
melekangel: 15şubat
derda_:17şubat
huzurluyuvam:17şubat
goonca:18şubat
mustafa_ata:18 şubat
ness66:18 şubat
yazçiçeği:20 subat
neva86:20şubat
nurran:21 şubat
esmer18:25 şubat
kızlar benıde ekle dıyosunuz lısteye ama bat ları yazmıyosunuz oyüzden ekleyememıstım ekledım şimdi herkes sıkı calısmıs anlasılan buay bızde 9-11-13-15.günler calıstık bugün 17.günümüz kacıncı güne kdar calısmak lazımkı 19 yeterlımı acaba bende dün rahatsızlandım üşüttüm bıraz hem kendımı hem mıde hem bagırsaklar eşim hamılemısısn dıye dalga gecıyordu mıdem bulanınca evet dedım yumurtlama dönemınde bulantıalrım basladı bakalım bugünkü calısma hastalıga kurban gıdebılır(
Arkadaslar gecen ayin 11 inde hasta olmustum. subat ayindanda 10 u gibi olmam lazim ama bu ay erkenden goguslerim acimaya basladi nasil anlatamam bir de aci su geliyor agzima ve cok duygusalim agliyorum gereksiz ve belim cok agriyor yani bunlar regli belirtileri mi gebelik belirtileri mi anlamadim :/ Bana yardim edin lutfen :)
Adetin gecikmeden bisi bilemeyiz canim oncelikle adetinin gecikmesi gerek test yaparsan ve negatif cikarsa ve hala adetin yoksa adet gununden ki senin 10 subatmis 10 gun gecmesini bekle ve testi tekrarla 10 sonra hala negatifse ve adet te yoksa ultrason taramasina git doktor sana bilgileriveriri zaten Ben de cocuk istiyordum ilk ay denememizdi ve pskolojik olarak belim agiriyordu akintim vardi ama cok cocuk isteyen annelerde pskolojik olarak hamile olmamasina ragmen vucut hamilelik belirtilerini yasiyormus fazla kaptirmamami gerekmis kendimizi ben yasadim ondan biliyorum daha rahat ol umarim en kisa zamanda bebegimize kavusuruz
Cok tesekkur ederim canim haklisin psikolojik olabilr:) en iisi adetin gecmesini beklemek hayirlisi :) ins en kisa zamanda kavusuruz bebislerimize:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?