- Konu Sahibi pembemasal
-
adetin gecikmeden adet gecikmesinden 10 gun sonra kesin test yapmadan ultrason tespidi olmadan bilemeyiz canim pskolojik olabilir bu yanlilmalara kanmiyalim bizi uzuyor sadece aldiris etmiyelim benim tanidigim butun gamsiz arkadaslarim hicc oylesineee diyip hamile kaldilar:) Ama tabi insallah hamilesindir.
kesinlikle haklısın canım ben yazmadan sen yazmışsın. Ben elimden geldiğince sakin olacağım.
tesekkür ederim canım ocakta hamıle kalmıs olsaydım bugün dogumgünümü 2 cocugumla kutlayabılcektım bırı yanımda bırı karnımda olcak sekılde:))neyse hayırlısıdoğum günün kutlu olsun canım.. nice mutlu yıllara bebişlerinle inşallah :) bu arada ben doktora bebiş için gitmedim kontrolüm vardı onun için gittim :))
sizce bu normal mi kızlar doğum kontrol hapı da kullanıyorum ama buna anlam veremiyorum daha önce böyle olmazdı canım isterdi bu burnuma kokusu gelmeside neyin nesi sizce?
bılıyorum cnm kontrole gıttıgını bende kontrole gıtmıstım oyle deyınce umıtlendım acaba oyle demeseydı keskede dıyorum ıcımden unıtlenıyor ınsan belkı olur dıye.kısmet cnm cumartesı bı gelsınde sonucu var yada yok dıye bıldırıcem sna cnm
Yani canim gecen ay ayni seyleri yasadim biliyorum bu konuda da baya neten arastirdim fazla da kafaya takmayin evren bize istedigimiz seyi hemen vermez :) biz umursamayinca cikarir karsimiza hayirli evlatlar dilerim hepinize basta saglikli
ŞUBAT AYI BAT LİSTESİ&SONUCLARRRRRR!!!!!!
havi1453:30ocak
frangranceteacher:1 şubat
tugsad:2subat =HAMİLEEEE
selnur81:2şubat
simsiyah83:3şubat
BANU_K:3ŞUBAT
cindy83:4şubat
humeyra87:5 şubat
huzurlumutlu:5 şubat
doruk_12duru_45:5 şubat
elabebek:9 şubat
ebru_1907:10 şubat
pembe masal:13 şubat
fbetuly:13şubat
nagıshe:13 subat
melekangel: 15şubat
derda_:17şubat
huzurluyuvam:17şubat
goonca:18şubat
mustafa_ata:18 şubat
ness66:18 şubat
yazçiçeği:20 subat
neva86:20şubat
nurran:21 şubat
edb:24 şubat
esmer18:25 şubat
Yuppiiiiiiiiiiiii listemizde bir hamile çıktı... Hadi bakalım hepimizin isminin yanında hamile yazar inşallah.... Hadi kızlar çekim yasasıyla yapalım şu bebişlerimizi:))))
Darisi basimiza kizlarrrr bu ay da hamile kalamiyanlar uzulmesin Yuce Allahimizdan hayirlisini isteyin yeter o ol dedimi oluyor iyi gecelerrr:)
Darisi basimiza kizlarrrr bu ay da hamile kalamiyanlar uzulmesin Yuce Allahimizdan hayirlisini isteyin yeter o ol dedimi oluyor iyi gecelerrr:)
Yuppiiiiiiiiiiiii listemizde bir hamile çıktı... Hadi bakalım hepimizin isminin yanında hamile yazar inşallah.... Hadi kızlar çekim yasasıyla yapalım şu bebişlerimizi:))))
Ben de bu ay umutlu olanlardanım:)) BAT 12 Şubat....Herkesin özlemle beklediği bebeğe kavuşmasını diliyorum. Haydi mutlu haberlere!!!
Lutfen hamile olan :) yazsin daha nice mutlu haberlere ve bebeklere:)
Ben de bu ay umutlu olanlardanım:)) BAT 12 Şubat....Herkesin özlemle beklediği bebeğe kavuşmasını diliyorum. Haydi mutlu haberlere!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?