- 28 Ağustos 2013
- 1.297
- 667
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Henuz olan yok ama benimki cok az kaldiKizlar beni cok güldürdünüz yaaa mesajlarin sonuna kadar gittim.önce kim adet oldu acaba diye
Ne oldu pekk bu ay durum neBende bos buldukca gebelik belirtilerine bakiyorum iyice kafayi yedim gecen ay test yaptim hafif kararti var diye gittim geldim baktim öyle zorluyorumki o cizgiyi görmek icin olmayan cizgiyi bakislarimla var etmeye calistum suan gecen ayki yasadiklarimi yazmissiniz
Çizgi var canımmm ya ne zaman çıktı çizgi ilk 5 10 dakikada çıktıysa varBu ne şimdi?Eki Görüntüle 2788353
Yok canım şimdi ağrımda kalmadıduşa girecem belki o zaman gelir test kalmamış ovu testi aldıydım yeni onu yaptım sanki tekrar yumurtluyom ikiside kırmızıBoga benim adet oldun mu
Eşimde boğaBoga benim adet oldun mu
henüz olamadık gece kırmızılanabilirizKizlar beni cok güldürdünüz yaaa mesajlarin sonuna kadar gittim.önce kim adet oldu acaba diye
Canim tebrik ederim sen istedigin zaman yapabilirsin heyecanla bekliyorum soru cevabiniEki Görüntüle 2788380 İyi akşamlar arkadaşlar cuma gün erken gebelik testi yapmıştım silik bi çizgi çıkmıştı.bugün de kan verdim her ne kadar baya erken olsa da (bhcg 21)çok şükür gebelik var.2-3 gün sonra tekrar kan vericem.
newmoon10 listeye eklemek istersen bide soru cevap diyordun galiba şimdi mi yapıyoruz biraz daha ilerleyince mi bilemedim?
Benim cok az kaldi agrim artiyohenüz olamadık gece kırmızılanabiliriz
Evet iğne vurulmuştum yarın adet günüm 24 dü iğnenin 14.günü bu ay olmadı diye düşünüyorum. Birdahaki ay inşallahCanim catlatma ignesi mi vurulmustun? Bekle derim briaz daha kimisi adet gununde hatta gunu gecince goruyor hqmileligini. Eger negatifsede uzulme canim bir daha denersin saglik olsun
Anladım canım hayırlısı olsunBenim cok az kaldi agrim artiyo
Valla arkadasim 46 yasinda ilk bebegine hamile kaldi. Keza ben de oyle. 32 yasindaym. Ilk bebegim olacak. Amh 0.04 .canım ya senin yaşta gençtir benim 39
Kuruma cizgisine benzettm benBu ne şimdi?Eki Görüntüle 2788353
Ben sizden çok umutluydum niyeyse sağlıkla gelsin diğer ay inşallah benim de bat 26 Şubat bugün eşimin doğum günü bir kaset test denedim negatif çıktı pozitif çıksaydı hediye niyetine verecektimKizlar ben de regl oldum az önce .İki gün gecikmeyle.Artik Mart ayına transfer oldum.İnsallah diğer ay nasip olur .Hem bu arada biraz kilo da veririm .Olumlama yapayımBekleyenlere müjdeli haberi almalarını dilerim .Ben Mart ayına transfer
Teşekkür ederim Allah herkese nasip etsin inşallahCanim tebrik ederim sen istedigin zaman yapabilirsin heyecanla bekliyorum soru cevabini
Valla agrim bi cok artiyo bi tamamen geciyo olsam kurtulsam artikAnladım canım hayırlısı olsun