canım ekledim ama senin yaş kaçtı?
kuzum ilk sayfadaki soruları cevaplayabilir misin ekledim ama bilgilerin eksik kaldı :)
Ekledim kuzum.
canım keşke pazardan beri değerlendirseydin gün aşırı en azından cumartesiye kadar. Ama nasip tabi bu işler rabbim uygun gördüyse bi kereylede olur.
Canım 3.fikir olarakta ben bişey önereyim sana :) öncelikle bir kağıda hamileyim yazıp puzzle gibi 6 eşit parçaya böl ve 3 adet mektup yaz her birinin içine 2 parçasını koy en sonunda birleştirip hamile olduğunu öğrensin :) Mektuplara geçmişiniz ve hayallerinizle ilgili bişeyler yazabilirsin, eşim bana yüzük aldığında buna benzer bişey yapmıştı :)
Şuan 114 kişiyiz canım hatta 1 tanesi hamiş bile :)
Canım sadece Şubat ayını tutuyorum Mart'ı henüz açan var mı bilmiyorum ama Mart'a devam edemeyeceğim ne yazıkki :)
Canım ekledim ama sende ilk sayfadaki soruları cevaplar mısın eksik kaldı bilgilerin :)
Ovulasyon genelde adeti düzensiz olanlar için kullanması gereken bir ürün bence. Macun ile ilgili bilgim yok ama olumlu yorumlarda vardı forumda bi araştır istersen canım.
E-nabız sistemi üzrinden muayene olduğun doktoru değerlendirebiliyorsun kuzum bence direk ordan değerlendir. Bilgilerin sağlık bakanlığına iletiliyor çünkü.
Sen yine pazartesiyi bekle hatta Salı günü sabah yap bence net olsun canım :)
yürü beeeeee
Canım senide ekledim tabloya ama sende ilk sayfadaki soruları cevaplar mısın bilgilerin eksik kaldı :)
Canım sen klomen/femara ya da çatlatma iğnesi falan kullandın mı o yüzdnde oluyor olabilir? Bence en güzeli BAT ı bekleemek.
Hormon tahlillerinde en sağlıklı sonuç almak isityorsan 3.günü git canım.