- 13 Kasım 2020
- 2.749
- 4.247
Hayırlı uğurlu olsunnBugün dayanamadım test yaptım çift çizgi pazartesi kan vereceğim Allah hepimize nasip etsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlı uğurlu olsunnBugün dayanamadım test yaptım çift çizgi pazartesi kan vereceğim Allah hepimize nasip etsin
Hayırlı olsun Yumurtalama gününüde sayarak mı 14.günArdakaşlar bugün yumurtlama dan sonra 14 gün çift çizgi inanamadım, çok mutluyum pazartesi günü kan vereceğim
tutuklu yargılanma talebi veya koruma talep edebilirisiniz gibiBaska yollara basvurulur derken?
Amin inşallah canım. Hayırlı olsunBugün dayanamadım test yaptım çift çizgi pazartesi kan vereceğim Allah hepimize nasip etsin
teşekkür ederim çok güzel anlatmışssınız inşallah güzel sonuca kavusursunuz en kısa sürede :)Hayır bilinen bir sorun yok ovü testi yapıyorum her ay yumurtluyorum çatlıyo 14.gün adet oluyorum. Ama kac santim yumurta bılmıorum tabi. Sekız aydır bebegmz olmuyor.doktora gittim ilgilensinler dıye bir senedir olmuyor dedim zaten pek bişe kalmadı. İlk prolaktin 45 cıktı ılac kullandım bidaki ay gel dedı eşim de test yaptıedı iyi cıktı cok şükür. Doktor er gec olur sıkıntı yok sende de eşinde de dedi .klomen uzun sure bebeği olmayanlar da ilk başlanılan tedavi. Kaliteli yumurta olusumunu desteklemek için . Hamile kalmayı hızlandıran ve kolaylaştıran bi yöntemmiş. Yumurta takıbını yapcak doktor bakalım gorcez artık.
Çok teşekkür ederim,Amin inşallah canım. Hayırlı olsun
Ne diyosuuunnnn hadiii süper haber buuu inşallaahh sağlıklıdır kuzum pazartesi sonucunu mutlaka paylaş bizimlede durumunu güncelleyeilmmmBugün dayanamadım test yaptım çift çizgi pazartesi kan vereceğim Allah hepimize nasip etsin
Evet tam 14 gün kasık ağrısı olduğu için yaptımHayırlı olsun Yumurtalama gününüde sayarak mı 14.gün
tebrikler :) Allah hayırlısıyla tamamlandırsın maşallah :)Ardakaşlar bugün yumurtlama dan sonra 14 gün çift çizgi inanamadım, çok mutluyum pazartesi günü kan vereceğim
Evet tam 14 gün kasık ağrısı olduğu için yaptım
Çok teşekkür ederim, SHayırlı uğurlu olsunn
Amin kuzum inşşalah, Allah hepimize isteyen herkese nasip etsin, yumurtlama masajı yaptım onun faydası olduğunu düşünüyorumNe diyosuuunnnn hadiii süper haber buuu inşallaahh sağlıklıdır kuzum pazartesi sonucunu mutlaka paylaş bizimlede durumunu güncelleyeilmmm
bizim içinde dua et kuzumÇok teşekkür ederim, S
Amin kuzum inşşalah, Allah hepimize isteyen herkese nasip etsin, yumurtlama masajı yaptım onun faydası olduğunu düşünüyorum
Normal testti canım yumurtlamanın 10.günü bugün. Bu ay kendimi şartlamadım üzülmüyorum ama bu belirtiler insanı umutlandırıyorTest erken gebelik miydi normal mi blki daha erkendr üzülme
Hayırlı olsun sağlıkla al kucağına inşallahArdakaşlar bugün yumurtlama dan sonra 14 gün çift çizgi inanamadım, çok mutluyum pazartesi günü kan vereceğim
Ayy çok mutlu oldum , allah sağlıkla kucaınıza almayı nasip etsin :) bize de dua edin olur mu?Bugün dayanamadım test yaptım çift çizgi pazartesi kan vereceğim Allah hepimize nasip etsin
Tabi ki enfeksiyon varken gebe kalabilirsin canimm olumsuz bir sey dusunme insallah adet olmazsin bebis icin gidersinUmudumu kaybetmemek istiyorum ama idrara sık çıkıyorum kesik kesik sanırım enfeksiyonum var bebek olur mu enfeksiyonum varken onu da bilmiyorum doktora gitme vakti geldi yine sanırım umarım adetim olmaz da
Hayırlı olsun canın sağlıkla al kucağına inşaallahArdakaşlar bugün yumurtlama dan sonra 14 gün çift çizgi inanamadım, çok mutluyum pazartesi günü kan vereceğim
Hayirli olsun canim seni daha onceki topiklerden hatirliyorum ☺ insallah saglikla ilerlerArdakaşlar bugün yumurtlama dan sonra 14 gün çift çizgi inanamadım, çok mutluyum pazartesi günü kan vereceğim
Hayırlı olsun tekrardan Yumurtlama mesajını adetli iken mi yoksa yumurtlama dönemimde mi yaptın acaba cvplarsan sevinirimÇok teşekkür ederim, S
Amin kuzum inşşalah, Allah hepimize isteyen herkese nasip etsin, yumurtlama masajı yaptım onun faydası olduğunu düşünüyorum