Beklenilen adet 5 Şubat ama ben ovulasyon testiyle bugün yumurtlama gördüm folikasit kullaniyorum 2 aydır çocuk düşünüyorum 2. Çocuğum olacak yumurtlama testini birgebeningunlugu Instagram sayfasindan aldım kasımdan ocağa ocaktan şubata geldik bakalım ne olur durumumuz
canım ekledim ama senin yaş kaçtı?
beklenen kırmızı geldi. beni listeye ekleyebilir misin
newmoon10 bat 28 şubat
kuzum ilk sayfadaki soruları cevaplayabilir misin ekledim ama bilgilerin eksik kaldı :)
newmoon10 ekle yavrum benide:) bat 25 subat yas 34 vitamin kullaniyorum birgebenin gunlugu ovulasyon 3 aydir bi saglik problemi yok
Ekledim kuzum.
Kızlar merhaba, ben geçen pazar rahim ultrasonuna baktirdim 16-24 mm lik yumurtan gelişmiş geciktirmeden eşinle birlikte ol dedi doktor. Bu buyuklukte bir yumurta ne zaman çatlarki acaba? Zira salı akşamı tek ilişki oldu bir daha olmadı merak ediyorum en azindan dogry zamanla yapabilmiş miyizdir? Bugün de vajinal kaşıntım var huylandim biraz niye boyle oldu diye
canım keşke pazardan beri değerlendirseydin gün aşırı en azından cumartesiye kadar. Ama nasip tabi bu işler rabbim uygun gördüyse bi kereylede olur.
Daha esime soylemedim. Aklmda iki fikir var supriz icin . bana fikir verir msiinz?
1. Sihirli kupa yaptirip, ultrason goruntusu, vb. Eline onu vermek. Cayi koyunca bir sok olacak.
2. Guzel bir yemek hazirlayip balonlarin icine test, gebelik kan sonucu, patik koyup yemek bitimi o balonlari patlattiracagm ona.
Sizce hangisini yapayim?
Canım 3.fikir olarakta ben bişey önereyim sana :) öncelikle bir kağıda hamileyim yazıp puzzle gibi 6 eşit parçaya böl ve 3 adet mektup yaz her birinin içine 2 parçasını koy en sonunda birleştirip hamile olduğunu öğrensin :) Mektuplara geçmişiniz ve hayallerinizle ilgili bişeyler yazabilirsin, eşim bana yüzük aldığında buna benzer bişey yapmıştı :)
Son tablo ne oldu acaba:)
Şuan 114 kişiyiz canım hatta 1 tanesi hamiş bile :)
1)Bat 3 Mart
2)Yaş 20
3)Q folin folik asit kullanıyorum
4)Ovülasyon testi kullanmıyorum
5)4 aydır çocuk istiyoruz
6)Herhangi bir sorunumuz yok
Canım sadece Şubat ayını tutuyorum Mart'ı henüz açan var mı bilmiyorum ama Mart'a devam edemeyeceğim ne yazıkki :)
Benide eklermisiniz listeye bat 25 Şubat regl oldum bu ay maalesef artık nasip bakalım
Canım ekledim ama sende ilk sayfadaki soruları cevaplar mısın eksik kaldı bilgilerin :)
Ve ovulasyon testi ile yumurtlamayı destekleyecek bu macun ile alakalı kullanan bilen varsa yazabilir mi fikirlerini kullansam mı bende adetle beraber
Ovulasyon genelde adeti düzensiz olanlar için kullanması gereken bir ürün bence. Macun ile ilgili bilgim yok ama olumlu yorumlarda vardı forumda bi araştır istersen canım.
Doktor okdar berbat doktorduki inanın derdimi anlatamadim muayne ederken yumurtlamam varmı die soracam ona bile müsade etmedi muane etti hiç o konuda bile bisy demedi okadar sert hiç bsiy soramadım bidaha ağlayarak çıktım zaten birdahada asla dedim gitmem
E-nabız sistemi üzrinden muayene olduğun doktoru değerlendirebiliyorsun kuzum bence direk ordan değerlendir. Bilgilerin sağlık bakanlığına iletiliyor çünkü.
Pazartesi
Sen yine pazartesiyi bekle hatta Salı günü sabah yap bence net olsun canım :)
Ya sktrsin insani kufrettiriyolar nerden biliyo kimlerin ne olmazlari oluyo dua her kapiyi acar hamile kaldiginda da git degerini goster suratina tukur cik p..
yürü beeeeee
Benimde 6 şubat bat
2 yıldır bekliyorum
Canım senide ekledim tabloya ama sende ilk sayfadaki soruları cevaplar mısın bilgilerin eksik kaldı :)
Reglime henüz 9 gün var ama sağ kasığımda batma hissi oluştu. 2 gün öncede belimde sağ tarafta ağrı, gerçi hoi yinr çok çok hafif var. Acaba psikolojik mi belirti mi yoksa üşüttüm falan mı hiç bilmiyorum ve sabırsızlanıyorumm.
Canım sen klomen/femara ya da çatlatma iğnesi falan kullandın mı o yüzdnde oluyor olabilir? Bence en güzeli BAT ı bekleemek.
Sağol ablacım bi sorum daha hormona adetten sonra bakarlar mı hani hep adetin 2 günü derler ya
Hormon tahlillerinde en sağlıklı sonuç almak isityorsan 3.günü git canım.