ALLAH iyiliğini versin :) ne güzel söylüyorsun bir de rengiyle oynadım diye :)Kızlar adetim 1 Şubat’ta, hiç umudum yok çünkü yumurtlamayı kaçırdığımı düşünüyorumtest böyle çıktı, ilk 5-6 dakikada çektim. Yine de pek umutlanmayayım çünkü çok aşırı silik değil mi? Belki testin kendi çizgisidir.. biraz rengiyle de oynadım daha iyi görünsün diye
Evet etkiliyrgercekten ovulasyonu etkılıyomu acaba sıvı alımı
Valla kuzum bende de sıfırYa ben de nasıl cesaret ettim acababiraz bekleyeceğim, çok kapılmak istemiyorum. Bu arada belirttin var mı? Bende sıfır
Amaç ille de o çizgiyi çıkartmakALLAH iyiliğini versin :) ne güzel söylüyorsun bir de rengiyle oynadım diye :)
İkinci gebeliğin mi olacak canımValla kuzum bende de sıfırgeçen gebelikte de 2 gün kala başlamıştı belirtilerim. O yüzden olumsuz da düşünmek istemiyorum. Sadece elim ayağım hiç ısınmıyor. Kasık ağrısı batması falan bekliyorum yok, göğüs hassasiyeti falan yok
Kaset olani benceKızlar bu ovulasyon testlerinden hangisini önerirsiniz
Sürelab kaset olan öp diğer yeşil strip olan mı
Normal test mi pardon ovü testmişKızlar adetim 1 Şubat’ta, hiç umudum yok çünkü yumurtlamayı kaçırdığımı düşünüyorumtest böyle çıktı, ilk 5-6 dakikada çektim. Yine de pek umutlanmayayım çünkü çok aşırı silik değil mi? Belki testin kendi çizgisidir.. biraz rengiyle de oynadım daha iyi görünsün diye
bu yaptigin ovulasyon testi mi? Gebelik testi mi canm?Kızlar adetim 1 Şubat’ta, hiç umudum yok çünkü yumurtlamayı kaçırdığımı düşünüyorumtest böyle çıktı, ilk 5-6 dakikada çektim. Yine de pek umutlanmayayım çünkü çok aşırı silik değil mi? Belki testin kendi çizgisidir.. biraz rengiyle de oynadım daha iyi görünsün diye
Normal gebelik testi canım ovü değilNormal test mi pardon ovü testmiş
Bir oğlum var 8 yaşında. 5 ocakta düşük yaptım. Daha yeni yani. Ama yumurtlama falan gördüm hemen toparlandım belki bi umut devam ettik işte. Doktorum da korunmana gerek yok kanaman bitince devam edin dedi. Üst üste olması biraz mucize olurİkinci gebeliğin mi olacak canımbenim bir kimyasalım var geçen sene nisan ayında olmuştu, o zaman çok göğüs hassasiyetim vardı. O zamanene beri de başka gebelik oluşmadı bir sene olacak
Gebelik testi canım, övü testlerinin yanında hediye gelmişti ondan bu şekildeBu
bu yaptigin ovulasyon testi mi? Gebelik testi mi canm?
Bu gebelik testiyse ve ilk 10 dakka da ciktiysa zaten bebis hayirli ugurlu olsun insallh topigim 2. BebeisiiiKızlar adetim 1 Şubat’ta, hiç umudum yok çünkü yumurtlamayı kaçırdığımı düşünüyorumtest böyle çıktı, ilk 5-6 dakikada çektim. Yine de pek umutlanmayayım çünkü çok aşırı silik değil mi? Belki testin kendi çizgisidir.. biraz rengiyle de oynadım daha iyi görünsün diye
E sanki var mı ne o zamanNormal gebelik testi canım ovü değil
:)) yani benim de belirtiler var artan ama belki de psikolojiktirya 2 ay önce öyle stres yaptım ki 2 ay üzerine adet oldum :)
ben de beklicem yapmıcam test, kusarsam felan anca
ben hiç sabırlı değilimdir ama eşimde peygamber mübarek o kadar sabırlı ki
Gecikmenin 2.-3.günü yapmak en sağlıklısı bence.. 10 gün beklemeye gerek yok tabikiKızlar burda yazdıklarınızda devamlı kimyasal gebelik diye görüyorum. Ben çok sabırsızım 2 aydır deniyoruz ve batımdan 3-4 gün önce erken gebelik testleri yaptım hep. Ama bu kimyasal gebelik olayından dolayı artık bakmaya korkuyorum. Ya öyle olursa büyük hayal kırıklığı yaşarım diye. Sizce ne zaman test yapmalıyım bu ay. Adet gecikmesinin kaçıncı günü10. Günü demeyin asla sabredemem
oh iyi yakalamışsın . hadi hayırlıısıGeçen ay görmemiştim yumurtlama bu ay biraz önce testi yaptım bu gün yumurtlama günüm ayy hadi gazam mübarek olsunbugün yarın değerlendiririz ertesi gün eşim çalışacak malesef ama nasipse olur inşallah