• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Şubat Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
aynen bende çok ama çok üzgünüm .2 kere tüp bebek denedim olmadı :) o yüzden daha da üzgünüm

tabi olabiliyor erken yumurtlama ya da geç yumutlama da oluyor . bende ovulasyon testine ilk defa bu ay başladım bu ay da erken yumurtlicam tuttu. :) ALLAHIN takdiri

Merhaba bende 2 kere tüp denedim. Bu ay deniyoruz. İlkinde transfer bile olmadı.diğerinde 2 embriyo transfer edildi ama maalesef tutmadı. Doktorumda o yüzden vitamin verdi yineee.sizin süreç nasıldı?

Kızlar duramadim yine gittim yumurtlama tessti yaptım. Hani o da hamilelik zamanı fikir veriyor ya. Silik cikti baya hatta t yok nerdeyse çok mutsuzum şuan😕

Kızlar duramadim yine gittim yumurtlama tessti yaptım. Hani o da hamilelik zamanı fikir veriyor ya. Silik cikti baya hatta t yok nerdeyse çok mutsuzum şuan😕
Bu benim hamileyken ki ovulasyon testim. Sanrm biyle cikmali. Dunden daha koyu.
Akintim da var. Acaba 2. Yumurtlamaya karsin degerlendirsem mj

Eklentiler

• 20210127_212748.jpg
    20210127_212748.jpg
    39,9 KB · Görüntüleme: 50
Erken yapılan testler sadece moral bozuyor canım bide onun doğru olup olmadığını bilemeyiz bekle gününü gebelik testi yaparsın 😊

Back