Hadi hayırlısı o zamanHele bi aksam olsunda
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi hayırlısı o zamanHele bi aksam olsunda
Gittim canım yarın tekrar beta bakacaklar sonra nasıl bir yol izlenecek göreceğiz inşallah sezeryana gerek kalmaz tekrar da..Cnaim naptin doktora gittin mi
Kesin dis gebelik mi pekiGittim canım yarın tekrar beta bakacaklar sonra nasıl bir yol izlenecek göreceğiz inşallah sezeryana gerek kalmaz tekrar da..
Evlenmeden önce hatta bebek denemeye başlamadan önce hemen olur niye zor olsun diyodum öyle olmuyomuş vallaValla al benden de o kadar bende öyle bu kadar zor olacağını düşünmemiştim
Öyleymiş malesef yarın müdehale şekli belli olur herhaldrKesin dis gebelik mi peki
Demi bide evlenmeden önce biraz zaman geçsin daha sonra derdik keşke hemen olsaymışEvlenmeden önce hatta bebek denemeye başlamadan önce hemen olur niye zor olsun diyodum öyle olmuyomuş valla
Canım çok üzüldüm Rabbım inşallah en kısa zamanda yüzünü güldürürÖyleymiş malesef yarın müdehale şekli belli olur herhaldr
Direk korunmayı bırakabilirmişim yani 3 aydı korunmuyorum da noluyo ortada birşey yokDemi bide evlenmeden önce biraz zaman geçsin daha sonra derdik keşke hemen olsaymış
Kuzu ben evlendiğimden 1 ay sonra bıraktım korunmayı inşallah bu ay Rabbım nasip eder bizleredeDirek korunmayı bırakabilirmişim yani 3 aydı korunmuyorum da noluyo ortada birşey yok
Öyleymiş malesef yarın müdehale şekli belli olur herhaldr
Amiiinn ben 1 buçuk yıllık evliyim 3 oldu bırakmalıKuzu ben evlendiğimden 1 ay sonra bıraktım korunmayı inşallah bu ay Rabbım nasip eder bizlerede
Neden bu kadar sure bekledin peki sağlık sorunun var mı canımAmiiinn ben 1 buçuk yıllık evliyim 3 oldu bırakmalı
aynen bende çok ama çok üzgünüm .2 kere tüp bebek denedim olmadı :) o yüzden daha da üzgünüm
tabi olabiliyor erken yumurtlama ya da geç yumutlama da oluyor . bende ovulasyon testine ilk defa bu ay başladım bu ay da erken yumurtlicam tuttu. :) ALLAHIN takdiri
Bu benim hamileyken ki ovulasyon testim. Sanrm biyle cikmali. Dunden daha koyu.Kızlar duramadim yine gittim yumurtlama tessti yaptım. Hani o da hamilelik zamanı fikir veriyor ya. Silik cikti baya hatta t yok nerdeyse çok mutsuzum şuan
Eşim de gelmedi henüz işten kendimi kötü hissediyorum nedense şuan nedensiz ağlıyorum adet belirtileri sanirimUzulme. Rabbim zamanini bilir. Umitsizlige kapilma sakin.
Erken yapılan testler sadece moral bozuyor canım bide onun doğru olup olmadığını bilemeyiz bekle gününü gebelik testi yaparsınKızlar duramadim yine gittim yumurtlama tessti yaptım. Hani o da hamilelik zamanı fikir veriyor ya. Silik cikti baya hatta t yok nerdeyse çok mutsuzum şuan
Moralini bozma hemen öyle stres yapmaEşim de gelmedi henüz işten kendimi kötü hissediyorum nedense şuan nedensiz ağlıyorum adet belirtileri sanirim
Ovulasyon testi mi canım bu hamile misinBu benim hamileyken ki ovulasyon testim. Sanrm biyle cikmali. Dunden daha koyu.
Akintim da var. Acaba 2. Yumurtlamaya karsin degerlendirsem mj