Ha tamam hatırladım canım senj bu ovulasyon testi değil miBu benim hamileyken ki ovulasyon testim. Sanrm biyle cikmali. Dunden daha koyu.
Akintim da var. Acaba 2. Yumurtlamaya karsin degerlendirsem mj
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ha tamam hatırladım canım senj bu ovulasyon testi değil miBu benim hamileyken ki ovulasyon testim. Sanrm biyle cikmali. Dunden daha koyu.
Akintim da var. Acaba 2. Yumurtlamaya karsin degerlendirsem mj
6 ay olacak canım, ama iki aydır deniyoruzYanlız değilsin bizler varız eşinde gelir toparla kendini ne kadar süredir evlisin canım
EvetHa tamam hatırladım canım senj bu ovulasyon testi değil mi
çok normal süre, sıkma canını ya. aramızda 1,5 evli olup 3 aydır deneyenler var mesela ben6 ay olacak canım, ama iki aydır deniyoruz
Benimlesin bende 6 aydır evliyim canım ben 5 aydır deniyorum ki6 ay olacak canım, ama iki aydır deniyoruz
11 gün var benim bata bende deniycem ovülasyon rabbim nasip ederse
çok normal süre, sıkma canını ya. aramızda 1,5 evli olup 3 aydır deneyenler var mesela ben
Valla kuzu bilemiyorum orasını benIliskiye girmek bebege zarar verir mi bu testle?
Ben de 28 im deli kadınayrıca iyi hissettirecek ise yaşım da 30
BendeKızlar bu ay yumurtam 18inde çatladı, geçmeyen bir göğüs ağrısı var, birde ağzıma sürekli acı su geliyor midemden, kendimi de dinlemek istemiyorum stres yapmamak için, 1 hafta sonra test yapacağım inşşalah tutmuştur
Canım sende sırt agrisi oldumuIliskiye girmek bebege zarar verir mi bu testle?
Amin canım hepimizin çok sağolCanım çok üzüldüm Rabbım inşallah en kısa zamanda yüzünü güldürür
Canım seN kesin hamilesin dimiAmin canım hepimizin çok sağol
Neden bu kadar sure bekledin peki sağlık sorunun var mı canım
Yani canım gebelik göremediler ama değerim yükseldi dış gebelik dediler yarın tekrar tahlil var artış çok olursa hcg de direk operasyona alacaklar herhalde yada ilaçla düşürecekler hiç bilmiyorumCanım seN kesin hamilesin dimi
Hadi ya çok üzuldum şimdi. Kese için erken degilmi zatnYani canım gebelik göremediler ama değerim yükseldi dış gebelik dediler yarın tekrar tahlil var artış çok olursa hcg de direk operasyona alacaklar herhalde yada ilaçla düşürecekler hiç bilmiyorum