Gebeliğe Hazırlık Şubat Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sonuç ne oldu?
Bende benzerini yaşadım senle.

Günaydın hamiş bayanlar ben mart topiğimden zıpladım geldim tecrubelerden faydalanmak adına. Ovulasyon testlerim atıyorum size yorum bekliyorum tek çekilen bugune ait ne zaman çatlar yumurtam. Sizce pik olmus mu?

Eklentiler

• Screenshot_20210307_111725_com.android.gallery3d.jpg
    46,8 KB · Görüntüleme: 39
  • IMG_20210307_111621.jpg
    95,5 KB · Görüntüleme: 41
Sonuç gene degilim canım .Yumurtlama belirtisiymis ..
Bi dahaki aylara inş.yeterki sağlık olsun canım.

Benim adetim geç oldu, bitti.
Iki gün sonra kahverengi ve parlak açık kırmızı leke geldi peçeteyle sadece. Göral de hepsi bir kaç damladır.
Seninde böyle miydi rengi miktarı?

Günaydın hamiş bayanlar ben mart topiğimden zıpladım geldim tecrubelerden faydalanmak adına. Ovulasyon testlerim atıyorum size yorum bekliyorum tek çekilen bugune ait ne zaman çatlar yumurtam. Sizce pik olmus mu?
Catlamis ya da catlayacak bugunu mutlaka deneyin

Yok canım benim direkt sokuldu .Öyle lekelenme falan olmadı .Görünce hemen anladım .Adet oldum diye ..

Canim bugün doktora gittim ultrasanda kese göründü ama bebek yok dedi gelisimi geri 4 haftalik gibi duruyo desi 2 hafta bekliyelim dedi yüksek ihtimalle sagliksiz gebelik dedi canm
Ne oldu canım senin durumun olsun uzlme ya rabim en hayırlısını biliyordur inan inşallah herşey guz3l olur canım

Çok geçmiş olsun canım benim Rabbim seni de bebeğini de korusun inşallah

Ne oldu canım senin durumun olsun uzlme ya rabim en hayırlısını biliyordur inan inşallah herşey guz3l olur canım
Iñsallah canım beklemedeyim 2 hafta sonra gel dedi doktur bu gun sağlık ocagini aradim anlatti ebe hanim gec dollenme olabilir dedi ama benim adetten 1 gun sora silik bi cizgi cikdi dedim evde yaptigim testte cikabilir desi bilemedim 2 haftalikken normal kasset testten cikar mi sence yada duydugun biri var mı canim

Benim yumurtlamadan snra 11. Gun silik sekilde grmstum kaset testte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…