- 28 Ağustos 2013
- 1.297
- 667
Yumurtlama gününden itibaren 17. Gün test yapman lazim canim Ebru aböa öyle diyo bende yazdim 17.gün zaten adetin gecmis oluyo 1-2 gün gecmis oluyo 27 degil canimmNasıl yani 13 gunlul gecıkmedemi dogru cıkarmıs sonuc?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yumurtlama gününden itibaren 17. Gün test yapman lazim canim Ebru aböa öyle diyo bende yazdim 17.gün zaten adetin gecmis oluyo 1-2 gün gecmis oluyo 27 degil canimmNasıl yani 13 gunlul gecıkmedemi dogru cıkarmıs sonuc?
Tesekkur ederim :) o zaman benim tahmınen dündü.. Yani tahmını olarak tabi ama :/ondada negatıf cıktı zaten bakalım cumartesıye kadar gelmezse öyle yaparım tekrar. Hamile degılsem ınsallah hemen gelir yaYumurtlama gününden itibaren 17. Gün test yapman lazim canim Ebru aböa öyle diyo bende yazdim 17.gün zaten adetin gecmis oluyo 1-2 gün gecmis oluyo 27 degil canimm
Korunmayı bırakınca bi değişiklik oluyor en balında bende de olmuştu, inşallah siz hamilesinizdirMerhaba bende sizinle aynı durumdayım bende dün test yaptım golge falan asla yok. Gecen hafta carsamba 3 saat sonra silik cizgi cıktı ama belli süreden sonra dikkate alınmalıymıs :/ iniallah ya hamileyizdir degilsete bir an önce oluruz ınsallah. Tam umudumu kesiyorum tamam yok diyorum ama gelmedikcede acaba diyorum. Adetım duzenlıydı bu ay korunmayı bıraktık ve boyle oldu :/ bu arada ben normal gebelık testı ile yaptım erken gebelık falan almadım sen?
Yaa hatırlıyormusunuz peki kac gun gecmıstı ve sonradan düzene girdimi inşallah ama o testten sonra umudum kalmadı :)Korunmayı bırakınca bi değişiklik oluyor en balında bende de olmuştu, inşallah siz hamilesinizdir
Kaç gün geçtiğini hatırlamıyorum ama sonrasında düzene girdi. Bu sitede de denk gelmiştim bu durumu yaşayanlara. Ama adet olmadıysanız yine de ümit vardır, inşallah gelecek olan adet değildir :)Yaa hatırlıyormusunuz peki kac gun gecmıstı ve sonradan düzene girdimi inşallah ama o testten sonra umudum kalmadı :)
İnşallah :) hepimiz en kısa ve hayırlı zamanda anne olalım ınsallahKaç gün geçtiğini hatırlamıyorum ama sonrasında düzene girdi. Bu sitede de denk gelmiştim bu durumu yaşayanlara. Ama adet olmadıysanız yine de ümit vardır, inşallah gelecek olan adet değildir :)
Canim kafana takma oynama oluyo ben ömrümde ilk defa 32. Gün bile adet oldum döngüm 28 gün ama 26 güne düstü aylardir 26 günde bir oluyorum hatta bu ay 25 bende ümitliydim aslinda belki süpriz olur dedim ama olmadi stresten kaynaklaniyo bide yumurtlamayi degerlendirdigimiz icin oluyomus o agrilar Ebru ablaya sormjstum zaten yumurtlama görünce testte hemen kendisin yazdi aslinda hissettiklerimiz yumurtlamayi degerlrndirdigimiz icin mesela ben aylardir gögüs agrisi cekmiyordum adete yakin ama bu yumurtlama masaji yaptim yapali 2 aydir pik görüyorum ve meger benkm testte gördügüm 2 ay öncesindeki yumurtlama degilmis 2 aydir degerlendirdigim icin agrilarim varmisYaa hatırlıyormusunuz peki kac gun gecmıstı ve sonradan düzene girdimi inşallah ama o testten sonra umudum kalmadı :)
Gold adet oldnmu canommm ben sabah erken oldum 25 gün sürdü döngüöKorunmayı bırakınca bi değişiklik oluyor en balında bende de olmuştu, inşallah siz hamilesinizdir
Henüz olmadım canım bende beklemedeyim. Olursam birlikte bekleriz önümüz ayı güzel olur :)Gold adet oldnmu canommm ben sabah erken oldum 25 gün sürdü döngüö
Bende anlayamadım ama yumurtlamanın 27. Günü idrar testi önerdiNasıl yani 13 gunlul gecıkmedemi dogru cıkarmıs sonuc?
Mesaj da oyle yazmış daha akşam yazdı amaYumurtlama gününden itibaren 17. Gün test yapman lazim canim Ebru aböa öyle diyo bende yazdim 17.gün zaten adetin gecmis oluyo 1-2 gün gecmis oluyo 27 degil canimm
(Yumurtlamadan 27 gün geçince gebelik testi yapabilirsin kuzum erken henüz) ebru ablanın yazdığını aynen kopyaladımYumurtlama gününden itibaren 17. Gün test yapman lazim canim Ebru aböa öyle diyo bende yazdim 17.gün zaten adetin gecmis oluyo 1-2 gün gecmis oluyo 27 degil canimm
Stresım basta yoktu aslında ama son gunlerde goguslerımde hıc yasamadıgım agrılar falan olustu oyle basladı birde gecıkınce daha stres oldum tabi masajı hergun duzenlımı yapmak gerekıyor? Insallah onumuzdekı ay olur senınde ne kadar stres yapmayacagım desekte oluyor tabı stres zaman gectıkce. Hakkımızda hayırlısıCanim kafana takma oynama oluyo ben ömrümde ilk defa 32. Gün bile adet oldum döngüm 28 gün ama 26 güne düstü aylardir 26 günde bir oluyorum hatta bu ay 25 bende ümitliydim aslinda belki süpriz olur dedim ama olmadi stresten kaynaklaniyo bide yumurtlamayi degerlendirdigimiz icin oluyomus o agrilar Ebru ablaya sormjstum zaten yumurtlama görünce testte hemen kendisin yazdi aslinda hissettiklerimiz yumurtlamayi degerlrndirdigimiz icin mesela ben aylardir gögüs agrisi cekmiyordum adete yakin ama bu yumurtlama masaji yaptim yapali 2 aydir pik görüyorum ve meger benkm testte gördügüm 2 ay öncesindeki yumurtlama degilmis 2 aydir degerlendirdigim icin agrilarim varmis
İnternetten arastırdıgımda da adet gecıkmesınden 7 gun diyen doktor var 10 diyende var. Birde burda bir konuda okudum bir anket yapılmıs burada 5800 civarı kadın cevaplamıs 600 küsür cift Cizgiyi adet gecıkmesınden 8 gun ve sonrasında gormus :/ ve oraya cevap yazan bır bayanda 12. Gune kadar negatıf gormus 12.gun pozitif olmus :/ Nasıp tabi en iyisi kk ya girmemek :) gunlerdir konuyu uzaktan takip ediyordum bi daha ki ay hiç bakmayacagımBende anlayamadım ama yumurtlamanın 27. Günü idrar testi önerdi
Sormayın ya benim son adetim 17 Ocak en fazla 33 günde bir oluyorum maksimum dan saydım 19-20 Şubat'ta olmaliydim hala yok yumurtlama olduğunu düşündüğüm.gunler zaten 21-22 subatti yani geç oldu bilemiyorum yaStresım basta yoktu aslında ama son gunlerde goguslerımde hıc yasamadıgım agrılar falan olustu oyle basladı birde gecıkınce daha stres oldum tabi masajı hergun duzenlımı yapmak gerekıyor? Insallah onumuzdekı ay olur senınde ne kadar stres yapmayacagım desekte oluyor tabı stres zaman gectıkce. Hakkımızda hayırlısı
İnternetten arastırdıgımda da adet gecıkmesınden 7 gun diyen doktor var 10 diyende var. Birde burda bir konuda okudum bir anket yapılmıs burada 5800 civarı kadın cevaplamıs 600 küsür cift Cizgiyi adet gecıkmesınden 8 gun ve sonrasında gormus :/ ve oraya cevap yazan bır bayanda 12. Gune kadar negatıf gormus 12.gun pozitif olmus :/ Nasıp tabi en iyisi kk ya girmemek :) gunlerdir konuyu uzaktan takip ediyordum bi daha ki ay hiç bakmayacagım
Adet olacak gıbı belirtide yok degıl mi :/ bakalım bu ay ne olacakSormayın ya benim son adetim 17 Ocak en fazla 33 günde bir oluyorum maksimum dan saydım 19-20 Şubat'ta olmaliydim hala yok yumurtlama olduğunu düşündüğüm.gunler zaten 21-22 subatti yani geç oldu bilemiyorum ya
----------------LİSTEYE EKLEME DURMUŞTUR. :) İLGİNİZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM -----------
Arkadaşlar Merhaba,
Yeni yıla girdiğimiz bugünde yılın ilk topiğini açmak istedim. :) Umarım 2021 hepimize uğur getirir. Daha önce Kasım topiğini açmıştım ve burada en çok hamilelik görülen topik oldu uğurlu bir topikti beni oradan hatırlayanlar vardır belki içinizde. :) İnşallah Şubat ayıda bana ve benim gibi diğer anne adaylarına uğurlu gelir. Bu seferde anne adaylarının ocaktan transfer olanları şubat ayı başlığında toplamak istedim. :)
Ve inşallah mutlu haberi aldıktan sonra da aşağıdaki soruları cevaplamanızı isteyeceğim herkese fikir olması açısından? :)
1-Yumurtlamayı adetinizden sonra kaçıncı günü gördünüz?
2-Regl döngünüz kaç gün sürüyor?
3-Yumurtlamayı ne ile takip ediyordunuz?
4-İlk gebelik belirtileriniz ne idi?
5-Çatlamadan kaç gün sonra gebeliğinizi öğrendiniz?
Sabırsızlıkla tabloyu oluşturup doldurmak için bekliyorum. İnşallah kasım ayında olduğu gibi güzel haberler aldığımız bir topik olur. :)
Hepinize Sevgiler...
Kullanıcı B.A.T. Yaş Kullanılan İlaç Ovulasyon testi Ne zamandır deniyor? Sağlık Sorunu? Sonuç toffie33
01.02.2021 30 Coraspin - 3 AY Kan Pıhtılaşması Soru - Cevap LorenaEce
01.02.2021 28 - - 5 AY - Soru - Cevap
Miyom sebebiyle düşükdefnee16
01.02.2021 Folidoce YENİ BAŞLIYOR Soru - Cevap honeyyball
01.02.2021 29 Folikasit Laboquick 4 AY Soru - Cevap Semraj
01.02.2021 28 regenesit max - 10 AY - Soru - Cevap tugce2110
01.02.2021 Soru - Cevap Ruyaperisi
01.02.2021 29 Folidoce Laboquick 5 AY Enfeksiyon Soru - Cevap
Kimyasal ile sonuçlandıkirpapatyasiii
01.02.2021 22 Klomen Laboquick 7 AY Prolaktin ve TSH Y.
6.5 cm kistKimyasal ile sonuçlandı Dlnyyy49
02.02.2021 30 - - 2 AY - Soru - Cevap huliadoruk
02.02.2021 34 - - 1 AY Soru - Cevap eymentaa
03.02.2021 30 - - - - Kimyasal ile sonuçlandı fiuona
05.02.2021 26 Eutrox ve aspirin Laboquick 2 YIL PKO Afitap_34
05.02.2021 25 Folikasit Surelab 2 AY Soru - Cevap yugi30
05.02.2021 30 Folidays - YENİ BAŞLIYOR Kan Pıhtılaşması Eses1009
07.02.2021 32 Biosteron, koenzim q10, folik asit Surelab 6 AY PKO
Düşük AmhSoru - Cevap DieFrauu
07.02.2021 29 Ocean Polysitol + Femara - 1,5 YIL PKO Soru - Cevap arhiaz63
07.02.2021 30 - - 2 AY - Nrgulbeski3344
08.02.2021 29 Diafol - - - kelebek3333
09.02.2021 22 Folik Asit - 2 AY - Soru - Cevap Ozgurkus
09.02.2021 26 - - YENİ BAŞLIYOR - Soru - Cevap Serragul93
09.02.2021 PKO Soru - Cevap Zeynepguness
10.02.2021 31 Folbiol 2 AY - Soru - Cevap Selisay
10.02.2021 22 Folbiol Miratech 2 AY - ryhnrba
14.02.2021 23 - - 4 AY - Omr
14.02.2021 25 Folik Asit Laboquick YENİ BAŞLIYOR - Soru - Cevap Opal13
14.02.2021 27 Folbiol Laboquick 3 AY - Soru - Cevap my3011
15.02.2021 Snaa
15.02.2021 26 İnofolic Laboquick 2,5 YIL PKO oneofus
15.02.2021 30 Folik Asit 2 AY Soru - Cevap
Yok hiç tuvaletim.geliyor gidiyorum oldu gibi bakiyorum yok bu gün ayakta gezemiyorum asiiri baş dönmesi ve vücudumda bir saliklik var şekerim düşük desem değil sürekli afedersiniz geğirme ve mide yanması kaç gün daha beklemem lazım anlamadımAdet olacak gıbı belirtide yok degıl mi :/ bakalım bu ay ne olacak
benim de yanma oluyo rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar versin inşallah beklemek en zoru belirsizlikBence bekleyin ben bekliyorum.yarin bı normal.test yapcam.ama görmezsem bir kaç gün sonra adet olmaz isem tekrar deniycem sende öyle yap benim de agzim tadsiz belim çok ağrıyor midem aşırı yanıyor kasıklarıma da ani hareket edersem bıçak saplaniyir.
İnşallah vardır son testi ne zaman yapmıstınYok hiç tuvaletim.geliyor gidiyorum oldu gibi bakiyorum yok bu gün ayakta gezemiyorum asiiri baş dönmesi ve vücudumda bir saliklik var şekerim düşük desem değil sürekli afedersiniz geğirme ve mide yanması kaç gün daha beklemem lazım anlamadım