- 5 Şubat 2021
- 56
- 31
- 32
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
:) umarım yukselır hayırlısı olsunyok kuzum 5’ten aşağa negatifse negatiftir istediğimiz kadar yüksek olsun valla
Ha hcg hormonu anca geçtiyse kana orası mucize artık
Birşey daha merak ediyorum ben testi akşama doğru hiç sıkışık olmadığımda yaptım onunda etkisi oluyor mu yapılması gereken saatler sıkışıklık filan varmı ?
Bı eczane de olcturun olmazsa baş dönmesi de belirti gerçi amaEvet malesef ama geç olsun hayırlı zamanda olsun güzel olsun insallah tansiyonum mu duauk acaba baya bı sallanır Halde vucudum
Bı kaç gün bekleyeyim.bakalim.rahme yerleşmeden pozitif olmazBı eczane de olcturun olmazsa baş dönmesi de belirti gerçi ama
Öyle demeyin kardeşim adeti gecikti test yaptırdı 0.65 çıktı doktor adet söktürücü verdi ben de laboratuar işim dedim sıfır değilse yok denemez sonra içmedi ilacı bir hafta sonra yine olmayınca farklı bir yere gitti sonuç çok çok yüksek ve bir kaç haftalık hamile idi o yüzden temkinli olmakta fayda var geç döllenme olur belli olmaz benim geçen adetten beri 43. Günüm bitiyor bu gün sabah test yaptim negatif ama yine de yok diyemem 22 Şubat felan yumurtlama idi daha onun üzerinden 8-9 gün geçti 14 gün geçmeli deniyor en az sonuç pozitif çıkması içinyok kuzum 5’ten aşağa negatifse negatiftir istediğimiz kadar yüksek olsun valla
Ha hcg hormonu anca geçtiyse kana orası mucize artık
Kızlar selammmm Bayadır giremedim. 15 Mart bat. Dr a gittim bu arada. 5 aydır deniyoruz olmadı diye. Genel bir muayeneden geçtim. Hamile kalmam için herhangi bir problem yokmuş çok şükür. Yine de hormonları kontrol etmek için kan tahlili, amh değeri vs. için kan testi yaptırdım. Eşim de sperm testi yaptırdı. Bakalım bekliyoruz. Bu dönem yumurtlama dönemim olduğunu söyledi dr, gün aşırı ilişki olsun dedi. Şimdilerde değerlendiriyoruz yine bu ay’ı, sonuçları beklerkenYeni tarihin ne canım
Ben ayın 11inde ultrasonda çatlamayı gördüm 15 gün sonra kan verdim negatifdi ve hala adet yok.. pazartesi test yapcam bakalım inşallah bi umutÖyle demeyin kardeşim adeti gecikti test yaptırdı 0.65 çıktı doktor adet söktürücü verdi ben de laboratuar işim dedim sıfır değilse yok denemez sonra içmedi ilacı bir hafta sonra yine olmayınca farklı bir yere gitti sonuç çok çok yüksek ve bir kaç haftalık hamile idi o yüzden temkinli olmakta fayda var geç döllenme olur belli olmaz benim geçen adetten beri 43. Günüm bitiyor bu gün sabah test yaptim negatif ama yine de yok diyemem 22 Şubat felan yumurtlama idi daha onun üzerinden 8-9 gün geçti 14 gün geçmeli deniyor en az sonuç pozitif çıkması için
Bencede bekle canım o ilaçlar daha çok dengeyi bozuyorBen ayın 11inde ultrasonda çatlamayı gördüm 15 gün sonra kan verdim negatifdi ve hala adet yok.. pazartesi test yapcam bakalım inşallah bi umut
Bende adet söktürücüye başlicaktım doktorum bekle dedi
Selammm canım Hayırlısıyla olsun inşallah bu ay benimde 4 5 ay kadar oldu korunmayı bırakalı, regl bekliyorum muayene için sana sormak istediğim klomen kullanımızdan söz etti mi doktor hiiç, ben bu ay kullanmak istiyorum ama doktor ne der hiç bilemiyorumKızlar selammmm Bayadır giremedim. 15 Mart bat. Dr a gittim bu arada. 5 aydır deniyoruz olmadı diye. Genel bir muayeneden geçtim. Hamile kalmam için herhangi bir problem yokmuş çok şükür. Yine de hormonları kontrol etmek için kan tahlili, amh değeri vs. için kan testi yaptırdım. Eşim de sperm testi yaptırdı. Bakalım bekliyoruz. Bu dönem yumurtlama dönemim olduğunu söyledi dr, gün aşırı ilişki olsun dedi. Şimdilerde değerlendiriyoruz yine bu ay’ı, sonuçları beklerken
Selam canım, bana herhangi bir ilaç önermedi, bakalım belki çıkacak sonuçlara göre verir birşeylerSelammm canım Hayırlısıyla olsun inşallah bu ay benimde 4 5 ay kadar oldu korunmayı bırakalı, regl bekliyorum muayene için sana sormak istediğim klomen kullanımızdan söz etti mi doktor hiiç, ben bu ay kullanmak istiyorum ama doktor ne der hiç bilemiyorum
Süper :) saglıkla kucagına al inşallahKızlar hayirli sabahlar p tesi kan vardim dun sonucumu aldim beta 2404 cıktı verdigim zaman programa göre 5+3 haftalik gorünüyo bete normal mi
Ay ins ya nette baktim beta biraz düsuk gibi geldi yarinda doktora gitcem inş kese görunürSüper :) saglıkla kucagına al inşallah
Görünür canım inşallah :)Ay ins ya nette baktim beta biraz düsuk gibi geldi yarinda doktora gitcem inş kese görunür
Inş canımmGörünür canım inşallah :)
Ne kadar süre sonra cıktıBen kendimi muayeneye ayarlamış hsg klomane falan düşünürken bu sabah yaptığım kaset testte bir gölge gördüm ama kuruma çizgisi midir acaba?
1saati aşkın, ama daha önce yaptığım testlerde saatler sonrasında dahi çıkmıyorduNe kadar süre sonra cıktı
Ya benımde bata 2 gun kala yaptıgım aynı oldu ilk 10 dk da cıkmayınca koydum kenara yaklasık 2-3 saat soknra bı baktım ıkıncı cızgı :/ ınsallah vardır ben baya arastırdım ınternette bu sekılde hamıle olanda cok olmayanda :/ ne kadar süre gecti bat1saati aşkın, ama daha önce yaptığım testlerde saatler sonrasında dahi çıkmıyordu