- 10 Nisan 2014
- 3.759
- 10.144
döllenme yükleniyoooooorrrr :)Ya kızlar dun 36.saati degerlendirdim durup durup kendimde belirti arıyorum. Acaba döllenmeyi hisseder miyim diye
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
döllenme yükleniyoooooorrrr :)Ya kızlar dun 36.saati degerlendirdim durup durup kendimde belirti arıyorum. Acaba döllenmeyi hisseder miyim diye
Yok canım daha çok erken ama insallah sonucu pozitif olurrr güzel haberlerini alırız burdaYa kızlar dun 36.saati degerlendirdim durup durup kendimde belirti arıyorum. Acaba döllenmeyi hisseder miyim diye
Bir ara kendimden o kadar emindim ki, eses sen herseyi yaptn bu ay kesin olacak dyrdum. Dogal beslenme, pozisyon, ilac takviyesi, yumurta takibu. Kahve ve tavuk etini hayatimdan cikarmistim. Emindm olacagina. Her ay husran. Allah ol demeyince olmuyr. Simdi cok kiziyrm kendime. Tevbe ettim. Bol bol estagfrllah cek. Kun fe yekun, allahumme ya evvelu, ya mucib, ya cami, ya varis.Ya kızlar dun 36.saati degerlendirdim durup durup kendimde belirti arıyorum. Acaba döllenmeyi hisseder miyim diye
Ya kızlar dun 36.saati degerlendirdim durup durup kendimde belirti arıyorum. Acaba döllenmeyi hisseder miyim diye
Yok hayatım bence yapma bekle ben 2 şubata kadar beklicemBizim batlar aynı senle bende mi yapsam acaba
Ya inşallah canım benim acaba cidden testin çizgisi miydi neydi o anlamadım ya. Cooook minikti yaaa kör oldum bakarken belki de negatif böyle çıkıp negatif olan da var ki benimki anca mikroskopla görünür yaniYa valla benim de sizinle bat aynı bu ay söz verdim bata kadar yapmam diye ama şimdi sizi duyunca heyecan yaptım biraz erken ama insallah git gide koyulaşır o çizgi.
Ins her şey yolundadırEvet ben de onu anlamadım adetim bir kaç gün önce bitti. Ve normal sürdü nasıl oluyor bilmiyorum pazartesi doktoruma gideceğim bakalım
Evet geçen ay doğru düzgün bir belirtim yoktu kaşık ağrısı hariç gecikmeli adet oldum zaten. İnşallah piskolojik değildir yaa hamiş olalım insAy hadi inşallah bnde senin gibi bi 6 gün var ve belirtilerim de var 4 5 gündür sırt ve bel ağrısı özellikle sağ kalça tarafımda geçmeyen ağrı ve afedersiniz geğirme çok ümitliyim bnde yapmak istyrm ama sonuç hüsran olur diye korkuyorum Allah isteyen herkese nasip etsin
Üstüne gorme icin de hcg düşük geldi bana 1000leri bulması gerekirdiBence üstüne gÖrme olabilir yoksa bencede cok erken
Amin canım inşallahEvet geçen ay doğru düzgün bir belirtim yoktu kaşık ağrısı hariç gecikmeli adet oldum zaten. İnşallah piskolojik değildir yaa hamiş olalım ins
13.gun kuzumValla canim bende herhangi hic bir agri olmadi normal gunlerden farksizdi . Adetin kacinci gunu igne yapildi sana
Insallah kuzum Rabbım aratmasın hiçbirimizeBir ara kendimden o kadar emindim ki, eses sen herseyi yaptn bu ay kesin olacak dyrdum. Dogal beslenme, pozisyon, ilac takviyesi, yumurta takibu. Kahve ve tavuk etini hayatimdan cikarmistim. Emindm olacagina. Her ay husran. Allah ol demeyince olmuyr. Simdi cok kiziyrm kendime. Tevbe ettim. Bol bol estagfrllah cek. Kun fe yekun, allahumme ya evvelu, ya mucib, ya cami, ya varis.
Gecen hafta pusetli bir bbgin arkasindan bakakaldm uzun uzun. Gonlum hzunlendi. Rabbim icimi, disimi, duami duyuyor. Dilerim hepimiz bu ay kendi mucizemize kavusuruz. Ben inaniyrm sen bu ay hamile kalacaksin Rabbbimin izniyle.
Bana da öyle geliyor ama belki binde birlik birşey olmuştur diyorum işte..inşallah kötü bir şey çıkmazÜstüne gorme icin de hcg düşük geldi bana 1000leri bulması gerekirdi
3 gun once mi regliniz bitti?Bana da öyle geliyor ama belki binde birlik birşey olmuştur diyorum işte..inşallah kötü bir şey çıkmaz
Degerlendir canim bebek varsa da zararı olmaz zatenISte bu
Sence yumurtlamam yakin mi?Degerlendir canim bebek varsa da zararı olmaz zaten
Güzel düşünelim güzel olsunYa inşallah canım benim acaba cidden testin çizgisi miydi neydi o anlamadım ya. Cooook minikti yaaa kör oldum bakarken belki de negatif böyle çıkıp negatif olan da var ki benimki anca mikroskopla görünür yani
Sağol.. evet geçer mi kendiliğinden bilen var mı acabaKorunmayı bıraktığınız ilk zamanlar mantar enfeksiyon vs oluşabiliyormuş
Eger horminal yada pko gibi bi durumun yoksa gebelik testide yao bence kac gun var adete baya koyi cikmis hamiellik icin t c den koyu olucak diyolarISte bu