- 6 Aralık 2014
- 224
- 224
Olabilir ben o zamanlar 27 28 günde bir görüyordumKuzum ben 3 hsfta bir adet goruyorum 21 gunde bir o yuzden ben cok erken ogrendim ondanmi acaba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olabilir ben o zamanlar 27 28 günde bir görüyordumKuzum ben 3 hsfta bir adet goruyorum 21 gunde bir o yuzden ben cok erken ogrendim ondanmi acaba
Bende merkezde oturuyorum. Ünyeliyim kendim :) doktorda yok pek ünyede kime gidiyorsun özele mi? Benimde düşüğüm oldu bana da ilk hamilelk olur dediler.Evet canım ünyede oturuyorum sen
Ben 1 tane kahvaltıdan sonra alıyorumKızlar ben bugün folbiol aldım ama siz nasıl kullanıyorsunuz günde 1 tablet şeklinde mi?
Canım mesela benim kızımda adet 2 gün geçtiğinde çok silik çıkmıştı geç döllenmişti 7 de çatladıysa çıkmayabilir benimki de şu an aynı Yusra30 ileBen de ne zaman yumurtlama tam bilmiyorum 5 i yazıyordu programda 5 inden hesaplarsam 11. Gün testte silik çıktı (15 şubatta) 6 sı dersem 10. Gün çıktı senin 7 si dersek 11. Gün oluyo bugün bilemiyorum çıkabilir bence benim diyorum acaba daha mı erken oldu regle 3 gün 4 gün kala baya çıkınca bilmiyorum ya ben çıkmazsa da üzülmeyeceğim için yaptım ama üzüleceksen yapma çünkü varsa çıkmadıysa bu sefer üzüntüden stresten bir şey olur etkilenirse
Yapmıcam zaten canım kendimi yormicam. Şimdi benim dikkatimi ne çekti biliyor musunuz? Ben bu sayfada öğrendim silik test hamilelik olabilirmiş bir soru soracağım. Ben bundan 3 ay önce günüm bekledim birgün geçti test yaptım o tstşm silik çıktı bende hamile değilim diye düşündüm günümün geçmesini beklerken adet günümden 5 gün sonra adet oldum. 28 günde bir olan ben 33 de oldum. Şimdi kafama takılan ben o arada ne yaşadım. Normalde günümde olurum hep. O şaştığı günler hep geçiktikten sonra adet oldum. Ama testlerim silik de olsa pozitifti.Ben de ne zaman yumurtlama tam bilmiyorum 5 i yazıyordu programda 5 inden hesaplarsam 11. Gün testte silik çıktı (15 şubatta) 6 sı dersem 10. Gün çıktı senin 7 si dersek 11. Gün oluyo bugün bilemiyorum çıkabilir bence benim diyorum acaba daha mı erken oldu regle 3 gün 4 gün kala baya çıkınca bilmiyorum ya ben çıkmazsa da üzülmeyeceğim için yaptım ama üzüleceksen yapma çünkü varsa çıkmadıysa bu sefer üzüntüden stresten bir şey olur etkilenirse
Sen bilirsin ama bunu normalde doktor vermezse kendimiz almamızı önermiyorlar da ondan dedim. Sen bilirsin yinede canım.Evet 5mg. Yok eczacım verdi henüz doktora gitmedim
O zaman sen kimyasal yaşadın silik olan 5 dakikada çıkmışsa vardı kimyasal oldu tutmadı adetle gittiYapmıcam zaten canım kendimi yormicam. Şimdi benim dikkatimi ne çekti biliyor musunuz? Ben bu sayfada öğrendim silik test hamilelik olabilirmiş bir soru soracağım. Ben bundan 3 ay önce günüm bekledim birgün geçti test yaptım o tstşm silik çıktı bende hamile değilim diye düşündüm günümün geçmesini beklerken adet günümden 5 gün sonra adet oldum. 28 günde bir olan ben 33 de oldum. Şimdi kafama takılan ben o arada ne yaşadım. Normalde günümde olurum hep. O şaştığı günler hep geçiktikten sonra adet oldum. Ama testlerim silik de olsa pozitifti.
Canım ben daha bakmadım bi kaç gün daha geçsin istiyorumKızlar günaydın,
Dün ve bugünün batları ne durumda? Kimse hiç bişey dememiş. :)
@Glchn66
Belirsiz 27 A Asenaasena96
16.02.2021 24 Klomen
İnofolic5 AY PKO @almracnn
16.02.2021 27 Folikasit
İncir kürü- 6 AY PKO
Kan pıhtılaşması@kardelen1987
16.02.2021 34 FoliforDuo - 1 AY - @Huzur44
16.02.2021 27 Folbiol 3 AY Mikyy38
17.02.2021 22 Folic-1 Laboquick 3 AY - @sestra22
17.02.2021 32 Folidoce 2 AY - @cukulatam
17.02.2021 25 - - 19 AY - Beyazmelek11
17.02.2021 Femara/Estrofem
Folikasit- 17 AY
Çıktı hemen arkadaşıma attım test bozuk sandım ne bileyim burada öğrendim bu ay ne olduğunu o zaman benim adetim dışı kanamam oldu aşırı böyle yoğun şekilde. Adetim normal olurken ped yetiremedim kendime parça parça düştü içimden. Mesela 2 aydır normal adet oluyorum çok güzel. Bunu öğrenmiş olmam güzel oldu silikte olsa giderim doktora bilmemek kötü bazen.O zaman sen kimyasal yaşadın silik olan 5 dakikada çıkmışsa vardı kimyasal oldu tutmadı adetle gitti
Canım ilk gebeliğimde özele gittim çakırtepeye şimdi eşim devlet hastanesinde çalışıyor oraya yani doktor geldi geçen gittim o kadar iyi ki ona devam etmeyi düşünüyorumBende merkezde oturuyorum. Ünyeliyim kendim :) doktorda yok pek ünyede kime gidiyorsun özele mi? Benimde düşüğüm oldu bana da ilk hamilelk olur dediler.
Sende sağol canım Rabbim inş en kısa zamanda çocuklarına kavuştursunEvet canım çok zor. Hayırlısı inşallah sağol canım ya
Kim merak ettim şimdi doktoru çakırtepe soygun yeri Bülent gidiyor benim oradaki arkadaşlarım. Sen hangi aşamadasın?Canım ilk gebeliğimde özele gittim çakırtepeye şimdi eşim devlet hastanesinde çalışıyor oraya yani doktor geldi geçen gittim o kadar iyi ki ona devam etmeyi düşünüyorum
Amin inşallah canım sağol ama görüşmeyi istemiyorlar çok üzgünüm... her gün ağlıyorumSende sağol canım Rabbim inş en kısa zamanda çocuklarına kavuştursun
Ben İshak beye gitmiştim onda düşük oldu daha gitmem ona. Hangi aşamadasın derken?Kim merak ettim şimdi doktoru çakırtepe soygun yeri Bülent gidiyor benim oradaki arkadaşlarım. Sen hangi aşamadasın?
O değil de ben hala adet olmadım bi test daha mı yapsamSen bilirsin ama bunu normalde doktor vermezse kendimiz almamızı önermiyorlar da ondan dedim. Sen bilirsin yinede canım.
Özel değilse neden istemiyolar canım insan 1 saat bile ayrı kalamaz ki yavrusundanAmin inşallah canım sağol ama görüşmeyi istemiyorlar çok üzgünüm... her gün ağlıyorum
Yerleşme de olabilir CNım bekle biraz dikkat et devamı gelmezse kan tahlili verip ona göre Dr a gidersinKızlar dayanamayıp yaptım bat 22ydi negatif çıktı ama aksi gibi şimdi kanamam gelmiş az kahverengimsi ama başka yok adet değilim acaba adetmi olucam sabaha filan