- 28 Ocak 2021
- 182
- 283
- 37
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen bence geç döllenme yaşayacaksın :) Bekleyemiyorsun heyecandan az kaldi biraz daha sabir :)Yok canım hiçbir şey çıkmadı Tertemiz tek çizgi .Erken gebelik testlerinin birinde bekleyince silik bir çizgi çıktı .O da bekleme çizgisi ..
Benimde öyle oldu adete bir iki gün sonra sonra akıntım vs geldi korktum ama yoktu cok sükür sonra test yaptım pozitif işte seninde öyledir canim korkma idrar testleri cok yanilma payı vermiyorBen şimdi bir test daha yapıcam koyulaşmaya var mı diye sancım kasık ağrım var ve sürekli ıslaklık hissediyorum adet olacak gibi çift çizgi çıktı ama hala ya olursam diye aklıma geliyo
Bekle biraz daha yarın sabah Bi test daha yap olmazsa canım umarım vardırCanım o ağrıyı ben ayın 4 ünde hissettim ..O zaman başladı benim de .
Sanırım öyle sağol canımYerleşme sancısı dır canım korkma
Çok erkenden kan vermek istemedim ama sanırım yarın veririmBencede hamilesin canım sen yerinde olsam dayanamazdım valla
2 katından fazla artmış normal canımKızlar 2.kez kan verdim pazartesi 16.2 çıktı bugün 71.8 çıktı normal değil mi artış
Ben ikisinde de yaşamadım ne kusma ne bulantı bunda da varsa yaşayın istiyorum kilo veririm birazBenim bugun miğde bulantım başladı Normalde ilk hamileliğimde yaşamadım , simdi böyle degisik miğde bulantım var , normaldir herhalde değil mi? Bu haftalarda
Evet acayip ıslaklık sancı oldu çarşıdaydım yürüdüm baya ondan sanırım dinlenicem birazBenimde öyle oldu adete bir iki gün sonra sonra akıntım vs geldi korktum ama yoktu cok sükür sonra test yaptım pozitif işte seninde öyledir canim korkma idrar testleri cok yanilma payı vermiyor
2 katı yükselmesi gerekiyor normal canim bende cuma verdim 98 di pazar verdim 300 dü 2 katı yükseliyoe işte canım
Benimde öyleydi son 2si tutmus canim artık kan verirsin kana sonradan karışmış :) ondan oyle gorunuyor.. Hadi hayırlısı olsunYaptım test ilk ikisi 15 şubat sabah ve öğleden sonra üçüncüsü dün16 şubat en son ikisi bugün 17 şubat iki farklı marka
Koyulaşma düzenli sanırım artık cumaya kan veririm değeri öğrenirim inşallah
Korkma canim normal değerlerin.. Simdi doktora git bence :)İlk gebelik olunca korku var biraz
Hepsinde çizgi var ve 5 dakikada çıktı baya silik ilkler ama çok şükür koyulaştı yaptıkçaBenimde öyleydi son 2si tutmus canim artık kan verirsin kana sonradan karışmış :) ondan oyle gorunuyor.. Hadi hayırlısı olsun
Korkma canim normal değerlerin.. Simdi doktora git bence :)
Teşekkür ederim canım inşallah pozitif çıkar Bu arada tebrik ederim seni bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbimSana da kendi başıma geleni söleyim canım 3 gün kala erken gebelik testi negatif adet günü kaset test pozitif çıkmıştı her zaman doğru sonuç vermiyor umarım sende işe yarar yani negatif görğrsende moralini bozma
İnşallah ben hamile değilim canım malesef geçen yıl sonlandırmak zorunda kaldım bu ay bekliyorum daha 4 gün var bat a kısmet bakalım Allah verirse yeniden düşünmeye başladıkTeşekkür ederim canım inşallah pozitif çıkar Bu arada tebrik ederim seni bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim
Yap gitsin canım .Ama negatif çıkarsa daBat 22 benim bugün alabilirsem erken gebelik testi yapıcam kızlar çok mu erken yapıyorum acaba size bi sorayım dedim
Canim ağzından bal damlıyor valla Ben ilk hamileliğimde geç döllenme yaşadım .Gecikmeden 13 gün sonra öğrendim .Üç gün gecikmede bile testler negatif çıkınca bıraktım ..Bu da öyle olabilir evetSen bence geç döllenme yaşayacaksın :) Bekleyemiyorsun heyecandan az kaldi biraz daha sabir :)
Canım yaptın mı test ?Teşekkür ederim canım inşallah pozitif çıkar Bu arada tebrik ederim seni bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim
Evet ilkler baya sıkılmış hatta ben göremedim .Negatif gibi .3 gün kala belirginleşmeye başlamış .Önemli olan koyulasmasi .Sağlıkla ilerlesin inşallahHepsinde çizgi var ve 5 dakikada çıktı baya silik ilkler ama çok şükür koyulaştı yaptıkça
Aslında o ilkler göremediklerini de tek tek paylaşmıştım o zaman çok net silik gözüküyordu herkeste ilk 5 dakikada çıktıysa var demişti üstünden bir iki gün geçince renkleri solmuş sadece onları da saklıycam hatıra olarak diğer ikisinin testlerini sakladığım gibiEvet ilkler baya sıkılmış hatta ben göremedim .Negatif gibi .3 gün kala belirginleşmeye başlamış .Önemli olan koyulasmasi .Sağlıkla ilerlesin inşallah
Mesajları okuyorum bozmak istemedim konuşmayı sessiz sakin kendimi dinliyorum. Sen nasılsınYusra30 nerelerdesin bugün yazmadın nasıl oldun
Hayırlı olsun tekrardan ayrı bende tebrik edeyim bizlerde bu anları yaşarız inşlh. Cumaya Güzel haberlerle gelesinYaptım test ilk ikisi 15 şubat sabah ve öğleden sonra üçüncüsü dün16 şubat en son ikisi bugün 17 şubat iki farklı marka
Koyulaşma düzenli sanırım artık cumaya kan veririm değeri öğrenirim inşallah