Sagol canim. Cok sukur bir tane var 4 yasinda namazlarda tepemde bazen kendi de kiliyor o zaman rahat kilmazsa tepemden indigi yok:) bakalim ikincisi ne yapacak.eve nese bunlar ya Rabbim komsenin evini evlatsiz birakmasinAminnn inşallah ömrümüzün yettiği kadar namazımızı kilacaz inşallah rabbim sizlerede nasip etsin inşallahhep dua edeceğim sizlere
Tesekkür ederim. Bir bosvermislik geliyor uzuntuden aman be diyorsun sonrada yeniden mucadele etmeye devam ediyorsunOkadar iyi anlıyorum ki .. herkese sıradan olan birçok şeye çok çaba sarfediyor olmak insanı yıpratıyor
Canim illa denemk icin yapma adettin kac gundur esin yaklasamamisti bos gecirme testler gelene kadar zaten 3 gun var en azindan bir gece deneyinkızlar birşey sormak ıstıyorum test ıle takıp edıcem yumurtlamayı elıme perşembe gecıcek regl
bugun bıttı perşembeye kadar herhangı bır deneme yapayım mı yoksa beklıyımı nedıyorsunuz
Ins hayırlisiyla canımBilmiyorum ki canım birden çok kanama geldi ama kahverengi. Birden de kesilmeye başladı. Sabaha kadar devam ederse adetim gelmiştir. Etmezse kesilirse doktora gideceğim.
Mart ayına inşallahTesekkür ederim. Bir bosvermislik geliyor uzuntuden aman be diyorsun sonrada yeniden mucadele etmeye devam ediyorsun☺☺
Tazecik ilahi siz vallaerken gebelik testi deneyebilirsiniz, negatif çıksa da birkaç gün sonra da tekrarlayın hemen moral bozmayın ama.
Teşekkür ederim canım, yani ben 35 yaşındayım halen ümidim var, 30 yaş ne ki tazecik daha :))) Olacak olacak inanıyorum :)
(Tebrik ederim tekrardan canım :)))
Arkadaşlar Günaydın var mı güzel haberleriniz :)
@my3011
15.02.2021
Snaa 15.02.2021 26 İnofolic Laboquick 2,5 YIL PKO @oneofus
15.02.2021 30 Folik Asit 2 AY @izmirlibjkkartal
15.02.2021 30 2 YIL
Mucizemibekliyorummm 15.02.2021 27 - - 1,YIL -
tonbaliklisalata 15.02.2021 31 - - YENİ BAŞLIYOR - @Glchn66
Belirsiz 27
İyi gclr. merak etmiştim yazacaktım bugün gördüm sayfada dalgınlığıma geldi unuttum yazmayı. inşallah olmazsın tonbalıklısalataKızlar benim adetin gelmesi lazımdı gelmedi. Testler negatif sol kasıkta batma var
Yaptım canım kaset test de yaptım. Stresten geciktim galibaİyi gclr. merak etmiştim yazacaktım bugün gördüm sayfada dalgınlığıma geldi unuttum yazmayı. inşallah olmazsın tonbalıklısalataerken gebelik testi mı yaptınız?
Aminn aminn inşallah canımSagol canim. Cok sukur bir tane var 4 yasinda namazlarda tepemde bazen kendi de kiliyor o zaman rahat kilmazsa tepemden indigi yok:) bakalim ikincisi ne yapacak.eve nese bunlar ya Rabbim komsenin evini evlatsiz birakmasin
Insallah canim hele bir regl gelsin onu bekliyorum halaaaMart ayına inşallah
Regli olmadıysan ?Insallah canim hele bir regl gelsin onu bekliyorum halaaa
geçen bir arkadaşımın teyzesi- 50 yaşında bu arada- bebeği olduğunu söyledi... hiçbirşey imkansız değil.. o yaştakiler de bizleri tazecik görüyorlar ama haksız mıyımTazecik ilahi siz vallagüldürdünüz beni gecenin habu saatinde :)) bende inanıyorum da beklemek zor :)) sıkıcııı
1 2 3 yumurtlama 4 subat catlamaydi canim. Takvime girdim bu bilgileri fakat 3 gun gecikme gosteriyor. Cumarteside erken gebelik testi yaptim negatifti. Erken yaptim belkide bilemedim ya. Şansa da 2 3 gundur aksamlari ayaklarim buz gibi usuyorum yatarken yaniyorum. Karin kasik agrilarimda geliyor gidiyor saplanti gibi enteresan yani. Goguslerim inmisti acisi vardi bugun yine sisti agiriyor bir tuhafim bugunRegli olmadıysan ?
canım sen progesteron kullanıyor musun suanda?1 2 3 yumurtlama 4 subat catlamaydi canim. Takvime girdim bu bilgileri fakat 3 gun gecikme gosteriyor. Cumarteside erken gebelik testi yaptim negatifti. Erken yaptim belkide bilemedim ya. Şansa da 2 3 gundur aksamlari ayaklarim buz gibi usuyorum yatarken yaniyorum. Karin kasik agrilarimda geliyor gidiyor saplanti gibi enteresan yani. Goguslerim inmisti acisi vardi bugun yine sisti agiriyor bir tuhafim bugunyarin bakalim gelecek mi cok gecikti bana gore iste negatifi gorunce ben adet olmaya odaklandim
O nedir canim ben hic oyle ilac kullanmadimcanım sen progesteron kullanıyor musun suanda?
Aynı şeyler bende de var ya ayaklarım üşüyor yatağa girince de yanıyor anlamadım inşallah gebeliğin habercisidir. Adet olacakmışım gibi ama bakalım hayırlısıyla olmayayım allahim1 2 3 yumurtlama 4 subat catlamaydi canim. Takvime girdim bu bilgileri fakat 3 gun gecikme gosteriyor. Cumarteside erken gebelik testi yaptim negatifti. Erken yaptim belkide bilemedim ya. Şansa da 2 3 gundur aksamlari ayaklarim buz gibi usuyorum yatarken yaniyorum. Karin kasik agrilarimda geliyor gidiyor saplanti gibi enteresan yani. Goguslerim inmisti acisi vardi bugun yine sisti agiriyor bir tuhafim bugunyarin bakalim gelecek mi cok gecikti bana gore iste negatifi gorunce ben adet olmaya odaklandim
Fitil veya hap şeklinde bir hormon...O nedir canim ben hic oyle ilac kullanmadim
Hıı anladim canim yok ben folik asit disinda bir sey almadimFitil veya hap şeklinde bir hormon...