- 4 Şubat 2021
- 490
- 308
- 33
Cevapladiginiz icin cok tesekkur ederim,bende yumurtlama catlama oluyor bence zaten catlatma ignesi de veriyor doktor...biz bu ay caksir ictik ama mecitefendi diye bir marka bulduk o da iyi midir acaba?Ben bira her gece intarnetten çok araştırıyorum gece gündüz YouTube den Gülbahar die bı hanım vardı onun videosuna denk geldim ondada pko varmış çok şey denemiş en son çakşır kökü suyu denemiş onunla gebe kalmış bende hem kendim hem eşim kullnadim eşimin ileri hız düşüktü 2 ay çakşır kökü suyu çoban çökerten keten tohumu yağı keçi boynuzu özü kullandı ben regil bitmeden 1 gün önce çakşır suyu içmeye başladım yumurtlama görene kadar devam ettim yumurtlama görünce hemen havuç suyu tükettim katı meyve sıkacağı da siktim ilk ay böyle ikinci ayda aynı uyguladim ama bu sefer çakşır suyunu akzer marka aldım o bize daha yoğun daha ağır geldi geçen aya göre 2 gün daha erken yumurtladim dedik bu daha yoğun daha etkili geldi bize Gülbahar hanım dedgim kişide çok takip etti beni testlerine baktı hep Allah razı olsun yani benim sorunum yumurta büyümüyor catlamiyordu pkodan dolayı