1-Yumurtlamayı adetinizden sonra kaçıncı günü gördünüz?
_ Adetten bittikten 6 gün sonra
2-Regl döngünüz kaç gün sürüyor?
_30 gün sürüyor
3-Yumurtlamayı ne ile takip ediyordunuz?
_laboquinck ovulasyon testi ile
4-İlk gebelik belirtileriniz ne idi?
Yumurmadan 5 6 gün sonra beyaz akintim vardı ve bazen kasıklarım igneleniyordu cok fazla belirti yaşamadım açıkçası ilk defa bu ay belirtisiz geçti diyebilirim
5-Çatlamadan kaç gün sonra gebeliğinizi öğrendiniz
10 gün sonra gebeliği öğrendim
2 buçuk yıldır evliyim evlendigim günden beri hiç korunmadim regil duzensizligim vardı bende pko var o sebebten bazen aylarca regil olamiyordum çok doktorlara gittik herksin dedgi şey sorun yok pko var en sonunda aşılamaya karar verdik doktor bıze şansıniz normal insana göre yüksek demişti ama negatif sonuç aldık o negatif sonuç alınca ben günlerce ağladım geceleri eşim aglamama uyaniyordu evet yıllarca bekleyen insalar var onlar hep aklıma geliyordu ama insan işte bu durum çok başka hiç güçlü kalamiyordum aşılamadan 5 ay sonra ben şuan hamileyim çok şükür şuan hala inanamıyorum ben geçen ayda ovulasyonla takip yaptım negatif almıştım ama dedim 5 kere daha deneyecem ve çok şükür 2. Denemede sonuç aldım rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıkli sihatli evlat nasip etsin inşallah
biz eşimle birlikte namaza başladık çok dualar ettik ediyoruz bu topik bana çok uğurlu geldi buraya gebelik için bu yazıyı dolduranlari görünce dedim acaba bı gün banada nasip olurmu böyle form doldurmak rabbim banada nasip etti çok şükür
Hepnize dua ediyorum rabbim sizlerde tez zamanda nasip etsin insallah