Kandada çıkarsa içim rahat edecekVar o zaman canım tebrik ederim.Saglikla ilerlesin insallah.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kandada çıkarsa içim rahat edecekVar o zaman canım tebrik ederim.Saglikla ilerlesin insallah.
sen piki görmüş müydün canımDündü benim ama geç yumurtladım yumurtlamanın 11.günü bugün
5 şubatta gördüm 6 şubatta çatladı kuzumsen piki görmüş müydün canım
Bence var canım hayırlı olsun inşallahDündü benim ama geç yumurtladım yumurtlamanın 11.günü bugün
Adet bittimi sizinkızlar birşey sormak ıstıyorum test ıle takıp edıcem yumurtlamayı elıme perşembe gecıcek regl
bugun bıttı perşembeye kadar herhangı bır deneme yapayım mı yoksa beklıyımı nedıyorsunuz
evet bıttıAdet bittimi sizin
Bence hemen başlayın cnki hemen başta yumurtlama olabiliyor bazenevet bıttı
İnşallah vardır canım sağlık ocağında sonuç yarın çıkar galiba dimiSağlık ocağı evimin dibinde kan verdim geldim hemen yarında doğum günüm inşallah vardır
Hadi hayırlısı olsun :) sonucları bize de soyleSağlık ocağı evimin dibinde kan verdim geldim hemen yarında doğum günüm inşallah vardır
Aaa ne güzel bu heryerde böylemi acabaSabah verdiğim için öğleden sonra 4 5 gibi en geç çıkar canım
Haber ederim canım teşekkür ederim :)Hadi hayırlısı olsun :) sonucları bize de soyle
Kac gün geciktin :)Sabah verdiğim için öğleden sonra 4 5 gibi en geç çıkar canım
Dündü adetim ama benim geç yumurtlama oldu:)Kac gün geciktin :)
tmm tşk ederim:)Bence hemen başlayın cnki hemen başta yumurtlama olabiliyor bazen
Gec yumurtlamaya göre erken cıkmış o zaman allaah nasıl heyecanli beklemesiDündü adetim ama benim geç yumurtlama oldu:)
11.gün yumurtlamada canım erken mi bilmiyorum ama normalde yarın doğum günümde yapacaktım dayanamadım sabah yaptım çıktı çok heyecanlı valla sürekli kontrol ediyorum çıkmış mı sonuç diyeGec yumurtlamaya göre erken cıkmış o zaman allaah nasıl heyecanli beklemesi