- 21 Şubat 2019
- 1.429
- 4.736
Merhaba uygulamayi indirdim ama mail adresime hala parola gelmedi. Ovulationa basiyorum cubuk test ornegi var kaset testi nasil yapacam anlayamadimUygulamayı indirdiysen mail adresini ve parola girip üyelik oluştur sonra orta kısımlarda ovulation yazıyor oraya bas foto yüklemeni istiyor çizgilere dikkat ederek fotoyu çek eğer doğruysan ben öyle yaptım
zeliha75
Tsk ederim daha parola gelmedi maile sanirim o yuzden bende bu ornek gorunmuyorBurda canim
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bu kez inşallahRabbim hepimize sağlıklı, hayırlı evlatlar versin canım, bende 3 yıllık evliyim 3 kez kimyasal 4.de bebek oluşmadığı için zorunlu kürtaj ve son olarak da 9 aylık kızımı kordon dolanması nedeniyle 3 ay önce kaybettim, sezeryanla ölü doğum yaptım, tam 5 gebelik ah neler çektim.. Tam herşey yolunda, beşiği, herşeyi hazırken çok büyük bir acı yaşadım.. Bu yara kapanmaz ama işte insan yine de umut ediyor bizde korunmuyoruz bakalım herşey kısmet, RABBİM kimsenin kucağını boş bırakmasın, benimle birlikte herkese dua ediyorum
Evet yuksek ama henuz peak olmadi canim. Normalde yumurtlama gunleriniz bu ara mi olmaliydi yuksek yazdiginda da degerlendirmek gerek normalde cunku bikac gune kadar yumurtlamaniz olur diye dusunuyorumŞu anda değerim yüksek gösteriyor dimi
Olabilir canim ben oyle bisey yasamadim o yuzden bilmiyorumTsk ederim daha parola gelmedi maile sanirim o yuzden bende bu ornek gorunmuyor
Hamile olbilirmisin acabaKızlar merhaba bana yardımcı olabilir misiniz . Ovulasyon testi pik oldu aradan bir kaç gün geçti ve tekrar koyulaşmaya başladı nedenini anlayamıyorum Eki Görüntüle 2782539 Eki Görüntüle 2782541
Merhaba canım keşke konuşabilsemMerhaba uygulamayi indirdim ama mail adresime hala parola gelmedi. Ovulationa basiyorum cubuk test ornegi var kaset testi nasil yapacam anlayamadim
Merhaba canım keşke konuşabilsem
Mail ve parola diyor ya onun altında ki yazıya bas yeni üyelik oluştur demek
Bir takım bilgiler soruyor Doğum tarihi kaç günde adet old kaç gün sürdüğü vs onları girdikten sonra üyelik oluşuyor sonra ovulation bas foto yükle ama çizgilere dikkat ederek yükle fotoyu yoksa algılamıyor
Mailine parola gelmiyor
Cevabınız için teşekkür ederim . İlk defa başıma geliyor . Öyle bile olsa sizcede çok erken degilmi koyulasmasi için .Hamile olbilirmisin acaba
Bu ay ilk defa başladım günlerimi tam bilmiyorum açıkçası Perşembe günü koyulaştı Cuma günü silikleşmeye başladı bugün nasıl olucak bakalımEvet yuksek ama henuz peak olmadi canim. Normalde yumurtlama gunleriniz bu ara mi olmaliydi yuksek yazdiginda da degerlendirmek gerek normalde cunku bikac gune kadar yumurtlamaniz olur diye dusunuyorum
Valla bilemedim ki acaba 2. Kezmi yumurtlama oluyorCevabınız için teşekkür ederim . İlk defa başıma geliyor . Öyle bile olsa sizcede çok erken degilmi koyulasmasi için .
Anlayamadim adetiniz ne zaman? Bu durumda ya yumurtluyorsunuz tekrar yada hamilesinizKızlar merhaba bana yardımcı olabilir misiniz . Ovulasyon testi pik oldu aradan bir kaç gün geçti ve tekrar koyulaşmaya başladı nedenini anlayamıyorum Eki Görüntüle 2782539 Eki Görüntüle 2782541
Bu günleridemi değerlendirsem mi acaba yoksa testi yapmaya devammi etsemValla bilemedim ki acaba 2. Kezmi yumurtlama olu
Olmaz benimki de KasetOnlari halletim canim foto yuklemede cubuk testin ornegi var ben kaset testin fotosunu ceksem bir sorun olmaz degilmi sadece merak ettigim bu
Daha çok var aslında Martin 2...3 gibi olurum büyük ihtimal. Ay inşallah öyledir .Anlayamadim adetiniz ne zaman? Bu durumda ya yumurtluyorsunuz tekrar yada hamilesiniz
Yok estagfurullah. Tsk ederimOlmaz benimki de Kaset
Kusura. bakma anlamamışım
Mart 2-3 gibiyse yumurtlamadir yoksa bukadar erken ogrenemezsiniz hamileliginizi kusura bakmayin uzmek yada yalnis bilgi vermek istemem siz degerlendirmeye devam edin nasip hakkinizda hayirlisi olsun insallah hepimizindeDaha çok var aslında Martin 2...3 gibi olurum büyük ihtimal. Ay inşallah öyledir .Teşekkür ederim