- 21 Şubat 2019
- 1.429
- 4.736
Insallah canim Allahim herkeze versin ama evet stres yapiyorum genelde adete yakin gerilmeye basliyorumKisa surede hamile kalirsin insallah ama stres yapiyor olabilir misin? Streste bir engel
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Insallah canim Allahim herkeze versin ama evet stres yapiyorum genelde adete yakin gerilmeye basliyorumKisa surede hamile kalirsin insallah ama stres yapiyor olabilir misin? Streste bir engel
Bu uygulamayi bende indirdim ama sanirim cubuk testler icin bu bende de kast testler var olmaz sanirimCanim ben yurtdisinda yasiyorum. Ovulasyon takibi icin bir uygulama kullaniyorum. Bir arastirin belki turkiyede de bu uygulqmadan vardir onu deneyin. Cok memnun kaldim ben. Testi yapip resmini uygulamaya yukluyorsunuz o size lh duzeyini gosteriyor hemen. Uygulamanin resmini de atiyorum bi incelemeni tavsiye ederim
Evet cok iyi bir program koyu mu acik mi yanlis mi gordum dogru mu kafa karisikligi olmuyor. Insallah vardir ve memnun kalirsinizAaa o da iyiymiş merak ettim burada var mı acaba? Çok iyi birşeymiş öyle varsa ben araştırırım şimdi onu.
Anlamadiginiz yeri sorabilirsiniz canim. Cok ust bilgiye gerek yok ama kullanabilecegini dusunuyorum kolayliklaBende baktim simdi uygulamaya full ingilizce yazılımla yapilmis yani yazilanlarin hepsini anlayabilmek lazim yonlendirme vs sorun olmadi yaptim hatta yukledim deger bakabilmek icin tesekkur ederim
Ismi premom canim oyle arastir birde bulursun. Turkcesi var mi ama onu bilemiyorumİnternette var mı uygulama nasıl birşey ben baktım nete ama bulamadım
Canim uygulamqda test kismina gir orda da others yazana gir. Ilk sekmeyi tikla take photo automatically de testin resmini cek dene belki olur. Eger others isaretlemezsen uygulamanin onerdigi testini kullanman gerekiyor. Sizin testler farkli oldugu icin othersdan girin bi deneyin bakalimBu uygulamayi bende indirdim ama sanirim cubuk testler icin bu bende de kast testler var olmaz sanirim
Bak benim peak olan da yazdi hemen yanina uygulama peak diye. Ayin 5inde peak oldu 7si catlama siliklesmeye basladi. Bu arada tarihte sorunlu bizim bu memlekette. 02.05.2021 demek subat 5 demek amerikada. Once ay sonra gun yaziliyor ona gore tarihe bak canim benim attigim resimdeBu testte hangi pik hangisi çatlama onu merak ettim
Bak canim kestim tam gorebilmen icin peak oldugunda nasil gosterdiginiBu testte hangi pik hangisi çatlama onu merak ettim
Cevabin icin tsk ederim ama cubuklu test kismini buldum ama others kelimesini bulamadumCanim uygulamqda test kismina gir orda da others yazana gir. Ilk sekmeyi tikla take photo automatically de testin resmini cek dene belki olur. Eger others isaretlemezsen uygulamanin onerdigi testini kullanman gerekiyor. Sizin testler farkli oldugu icin othersdan girin bi deneyin bakalim
Tesekkur ederim canim hallettim takildigim yerde esim sag olsun ceviri yapiyor testlerimi de yukledim.Anlamadiginiz yeri sorabilirsiniz canim. Cok ust bilgiye gerek yok ama kullanabilecegini dusunuyorum kolaylikla
Canim test kismina gir othersa bas ordan yeni test ekleye bas dene bakalim olur diye dusunuyorum.Bu uygulamayi bende indirdim ama sanirim cubuk testler icin bu bende de kast testler var olmaz sanirim
İnşallah sağlıkla ilerler gebeliğin canım benim. Sağ salim kucağına almanı dilerim.Benim bu gun 26. Gunu gecikmenin
Harikasin canim. Ben cok begendim umarim seninde isine yararTesekkur ederim canim hallettim takildigim yerde esim sag olsun ceviri yapiyor testlerimi de yukledim.
Grafikler var islerim bitince kurcalayacağım biraz, bilgi istersem yazarim sana☺☺Harikasin canim. Ben cok begendim umarim seninde isine yarar
Ben yaşamamıştım ilk gebeliğimde sağ kaldı şükür ikinci gebeliğimde de yaşamadım o da doğduktan 55 gün sonra vefat etti.Hamile olanlara sorum olacak yerleşme kanaması yaşamayan var mı aranızda acaba
Burda canimCevabin icin tsk ederim ama cubuklu test kismini buldum ama others kelimesini bulamadum
Hadi bakim memnun kalirsan ne iyi. Ayrica hamilelik testi ve catlama testlerinizi de bu uygulamadan deneyebilirsonuz bu arada. Bilginiz olsunGrafikler var islerim bitince kurcalayacağım biraz, bilgi istersem yazarim sana☺☺
Yaaa canım benim çok sevindim rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bizde Perşembe günü girmeye gidicez Allah izin verirseCanım bugün gittim 5 haftalık kese göründü çok şükür, küçükte olsa embriyo da gözüktü, haftaya kalp atışını dinlemeye gideceğiz
Ya ben yaptim yukledim eger manuel secersem zaten kendim isaretliyorum ama otomatk yaparsam yaninda hic bisi yazmiyo o nasil oluyoCanim test kismina gir othersa bas ordan yeni test ekleye bas dene bakalim olur diye dusunuyorum.
Adetin kaç gün geçtiBende de ayni durum var ve dun testim pzoitif cikti bu gun kan vericem galiba hamilelik belirtisi o akinti