- 20 Eylül 2010
- 8.493
- 1.889
- 33
Öncelikle Başınız sağ olsun öncelikle. Rabbim bir daha yaşatmasın. Tabi ki isterdim. Sizinde acınızı anlıyorum ama elbette ki ilk evladınızın yerinizi tutmaz aklınızdan hiç çıkmaz ama evlat dediğinin sevgisi hiç değişmez 1. çocuk aynı 2. çocuk aynı 3. çocukta aynı sevilir. Mesela benim ananemin 5 çocuğu var 2. bebeğini kaybetmiş ananemin şuan en büyük çocuğu 50 yaşında annem oluyor hala vefat eden kızını söyler..Arkadaşlar 18 ekim 2020 de doğum yaptım maalesef kucağıma alamadan 55 günlükken 12 aralıkta da kaybettim doktor tekrar gebeliğe engel bir durumum olmadığını söyledi kardeşimin eşi, görümcem ve en yakın arkadaşım hamile onları her gördüğümde bebeğim aklıma geliyor onlar adına seviniyorum ama bebeğimi kaybettiğim için kahroluyorum yaşım 37 ve her istediğimizde hemen bebek sahibi olamıyoruz şimdi bu durumda siz olsanız tekrar bebek ister miydiniz fikrinizi merak ediyorum
Sizinde aklınızdan hiç çıkmayacak tesellisi de olmayacak ama anne olup başka bir bebekle uğraşmak onu büyütmek emek vermek size kendinizi daha iyi hissettirecektir. sağlıklı günler dilerim. Herşey Gönlünüzce olsun.