- 9 Ekim 2020
- 189
- 260
- 33
Bende ilk kez gideceğim inşallah gözükürGittim cnm 18 Şubat'ta tekrar gidecem o zaman net gorunurmus
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende ilk kez gideceğim inşallah gözükürGittim cnm 18 Şubat'ta tekrar gidecem o zaman net gorunurmus
Birşey değil. Öyle düşünüyorsanız bu geceyi değerlendirin derim sonra devam edin testi yapmaya silikleşecek çatlama olunca. İnşalalh çatlar yumurtanın bu geçikmelerde çok iyi test kullanmak en doğrusunu yapmışsınız. Daha ilk denemeniz hemen çözemiyor insan testi. Bu kaset testlerde ben çözemedim mesela strip teste daha iyi sonuç aldım.Çok teşekkürler cevabınız için öncelikle evet adet düzensizliğim var 35-40 gün arasında adet olurum genelde bugün adetin üzerinden geçen 25. Gün düşünün.kızım var 5 yaşında onda da uygulama ile takip etmiştim yanılmıyosam onda da yumurtlama böyle 26-27. Günlere denkgelmişti.
bence pik olmuş canım. değerlendirmelerine başla derimEki Görüntüle 2780890
Arkadaşlar merhaba ovulasyon testimi yorumlayabilir misiniz ilk kez yapıyorum da sanırım bugün pik yapmış değil mi yanlış yorumlamıyorsam
Ben hamilemiyim bilmiyorum testimi tekrarlicam insallah hamileyimdirSelamınaleyküm canım hamiş görünce sormak istedim sizin beta hcg değeriniz kaç çıktı ve ne zaman ölçtürdünüz, diğer hamilelerde görürse onlarda cevaplarsa çok sevinirim
İnşallah hamilesindir canımBen hamilemiyim bilmiyorum testimi tekrarlicam insallah hamileyimdir
Insallah rabbim dileyen herkese versin hayırlısıylaİnşallah hamilesindir canım
Evet .Oyun arkadaşı olsunlar .İnşallah kız olur bu da diye içimden geçiyor .Evdeyiz zatenBenimde 20 olacak bu ayın 15inde beraber büyürler düşüncesindemisiniz
AminnInsallah rabbim dileyen herkese versin hayırlısıyla
Maalesef bunları yaşamak zor ve gerçekten çok etkileniyorum. Rabbim kimseye böyle zor zamanlar yaşatmasın.Bunlar etkiliyordur
Bende hala aynı bu gaz sancısı. Özellikle akşam saatlerinde ve sabah erken saatlerde çok oluyor ve gazı çıkarmakta insan her an tuvalete git gel yoruluyorKızlar sizde yumurtlama sonrası gaz sancısı oldu mu bende sabahları özellikle çok ağrım oluyo sonra hafifliyo gün içinde
adetin kaç gün geçti canım birde aynı hastanede mi yaptırdın bazen hastanelerin değeri değişiyorKızlar merhaba pazartesi 732 olan değerim bugün 628e düşmüş kimyasal olabilir mi bu durumu yaşayan var mi daha önce ilk basta 2 kat artmamıştı değerim dış gebelik olsa düşüş olur mu bilgisi olan var mi nolur bana yardımcı olun doktora yarin gitcem için içimi yiyor
Teşekkürler evet öyle yapayımbence pik olmuş canım. değerlendirmelerine başla derim
Evet malesef düzensiz olunca bu testler çok iyi yol gösterici umarım çatlar.inşallah herkes dilediği zaman bebeğine kavuşurBirşey değil. Öyle düşünüyorsanız bu geceyi değerlendirin derim sonra devam edin testi yapmaya silikleşecek çatlama olunca. İnşalalh çatlar yumurtanın bu geçikmelerde çok iyi test kullanmak en doğrusunu yapmışsınız. Daha ilk denemeniz hemen çözemiyor insan testi. Bu kaset testlerde ben çözemedim mesela strip teste daha iyi sonuç aldım.
Aynı hastane canım devlet hast labaratuvarda yaptırdım doktor kese göremedi o yüzden kan istedi pazartesiye göre düşük çıktı işteadetin kaç gün geçti canım birde aynı hastanede mi yaptırdın bazen hastanelerin değeri değişiyor
10. Günü bugün gecikmeninadetin kaç gün geçti canım birde aynı hastanede mi yaptırdın bazen hastanelerin değeri değişiyor
Tatlım seni üzmem istemem ama düşmesi iyi birşey değil tatlımAynı hastane canım devlet hast labaratuvarda yaptırdım doktor kese göremedi o yüzden kan istedi pazartesiye göre düşük çıktı işte