- 15 Şubat 2013
- 969
- 694
- 37
ilk idrar dan sonra yapıcam mutlakaLh değeri 1 ile 5 arası doğru sonuç çıkar bide aksam 8 ile 10 kadar en az 2 saat öncesinde sıvı alımını brakiyorsunuz ilk idrar kesinlikle olmuyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ilk idrar dan sonra yapıcam mutlakaLh değeri 1 ile 5 arası doğru sonuç çıkar bide aksam 8 ile 10 kadar en az 2 saat öncesinde sıvı alımını brakiyorsunuz ilk idrar kesinlikle olmuyor
Canım ben geçen sene 3 gün kala erken gebelik testi yaptım çıkmadı ki geç döllenme falan yoktu adet günü geçince çıktı çıkmaz falan hemen umutsuzluğa kapılmayın yaniErken gebelik testine yazık olmasın diyorsan bence adetine 4 gün veya 3 gün kala yap derim varsa da yoksa da garanti olur. Bu hafta sonu geçmesi daha makul olur tabi ki yine siz bilirsiniz.
Benimde 20 olacak bu ayın 15inde beraber büyürler düşüncesindemisinizKızım 15 aylık..
Arkadaşlar bu gruba girmek icin ne yapmalıyım yeminimdeKızlar hepinize merhaba,
Ben tabloyu maalesef güncelleyemiyorum neden olduğunu bende anlamadım ama "düzenle" seçeneği çıkmıyor. Bize ulaşın kısından iletiişime geçmeye çalıştım fakat hala yazan eden yok
Bu arada gebeliği olan arkadaşlar hepinizi tekrardan tebirk ediyorum. Birde bugün BAT günü olan arkadaşlar sizlerde durumlar nasıl :)
Tabloyu düzenleyebilirsem inşallah bilgilerinizi güncelleyeceğim.
Kullanıcı B.A.T. Yaş Kullanılan İlaç Ovulasyon testi Ne zamandır deniyor? Sağlık Sorunu? Sonuç @Duhanin annesi
01.02.2021 31 Klomen - 7 AY - @toffie33
01.02.2021 30 Coraspin - 3 AY Kan Pıhtılaşması @LorenaEce
01.02.2021 28 - - 5 AY - @Sapsirella
01.02.2021 23 Folikasit Laboquick 2 AY - @defnee16
01.02.2021 Folidoce YENİ BAŞLIYOR @aysunkkc
01.02.2021 25 Glifor
İnofolic CombiLaboquick 6 AY 1 Kimyasal Gebelik honeyyball
01.02.2021 29 Folikasit Laboquick 4 AY @Random33
01.02.2021 35 - - 7 AY @kbr473593
01.02.2021 26 - - PKO @Semraj
01.02.2021 28 regenesit max - 10 AY - @White070
01.02.2021 33 - Laboquick 4 AY - @Gelecek nesil
01.02.2021 30 Promotil women - 8 YIL Kan pıhtılaşması @Mkkcly
01.02.2021 25 Folbiol - 7 AY -
hep bu aklıma takılıyor işte bugun gunum ama gelen giden yokCanım ben geçen sene 3 gün kala erken gebelik testi yaptım çıkmadı ki geç döllenme falan yoktu adet günü geçince çıktı çıkmaz falan hemen umutsuzluğa kapılmayın yani
Kan testi ver canım en kesin sonuç o sadece onda kafan rahatlarhep bu aklıma takılıyor işte bugun gunum ama gelen giden yok
Şöyle oluyor testi sabah ilk idrarınla yapmıyorsun kesinlikle. ne zaman yapmak istersen o zaman yap. Püf noktaları var bu testin yapmadan önce sıvı alımın 1 veya 2 saat önceden kesmelisin. Mesela ben namaza kalkınca ilk idrarımı yapıyorum sonraki idrarımda saat 10 gibi yapıyorum. Ama akşam yaparım dersen sıvı alımını kesip istediğin saat yap mesela ama geceye kalmasın tabi derim. Testini bu şekillerde yapmaya devam ettikçe bir süre koyulaşıyor zaten c cizgisi gibi t de koyulaşır veya c cizgisine yakın koyulaşırsa yumurtlaman oluyor sonra teste devam ediyorsun yine bu sefer o t koyulaştı ya silikleşmeye vardın mı yumurtan çatlamış oluyor. Testi bırakıyor çatladıktn sonra günün bekliyorsun bat sen testini al başla bana yollarsın ben yardımcı olurumTŞK ederim canım bıraz baktım şimdi ozaman regl bıter bıtmez test yapmaya başlarım inş. instagram a koymus zaten bı yumurtlama örneği bi çatlama örneği anladıgım kadar ıle test koyulaştıgı zaman yapmam gerekıyor tekrar sılinene kadar koyu cızgı demi. birde testi akşamdan akşama yapsam kızlar uygun olurmu yada su geldı aklıma :) sabah namazına kalkıyorum ozaman yapsam uygun olursa denesem mantıklı mı?
Teşekkür ederim bitanem
Senin bat benimle aynı merak ettim bu sefer geçince mi yapacaksın test canımCanım ben geçen sene 3 gün kala erken gebelik testi yaptım çıkmadı ki geç döllenme falan yoktu adet günü geçince çıktı çıkmaz falan hemen umutsuzluğa kapılmayın yani
Evet canım ben beklicem zaten haftasonuna denk geliyor bu ay da bekledim 2 gün geçti baktım geldi o yüzden ve hem de geçen sene yaşadıklarımdan dolayı sakin kalmayı deniyorumSenin bat benimle aynı merak ettim bu sefer geçince mi yapacaksın test canım
Aynen öyle Snaa arkadaşın dediği gibi ama çalışansın anladığım kadarıyla ne zaman müsaitsen o zaman yapabilirsin. Ben genelde saat sabah 10 gibi yaptım doğru sonuca da vardım canım. Birde şu var genellikle aynı saatte yapman iyi olur. Bugun 10 ise yarın yine o aralıklarda yapman güzel olur sen alda o zaman yine konuşuruz şimdi unutursun dediklerimiLh değeri 1 ile 5 arası doğru sonuç çıkar bide aksam 8 ile 10 kadar en az 2 saat öncesinde sıvı alımını brakiyorsunuz ilk idrar kesinlikle olmuyor
Bizede yaz merak ediyorum sonucunu BalkızAy çok gerginim sabredemiyorum inşallah hamileyimdir bakalım ne çıkacak testte biraz erken oldu ama
Günde 2 tane sabah akşam 5 gun sürdü zatenİnşallah canım her kasık ağrısı da kist değil bence. O hormanlarla oynayan ilaç yan etkileri oluyor bende en çok kasık ağrısı yaptı geçmeyecek zannerdim 3 saat en uzun sürer geçerdi. Normal şartlarda kist olmuş durumunuz varsa öncelerden ister istemez onlarda ayrı etki yapabiliyor. Peki nasıl alıyorsun günlük doz olarak?
Senin yerine ben yaparım bu ay çılgınlık hep bekledim günüm geçti adet oldum bu sefer belki erken gelir fırsat kalmaz bunun ayarı olmazEvet canım ben beklicem zaten haftasonuna denk geliyor bu ay da bekledim 2 gün geçti baktım geldi o yüzden ve hem de geçen sene yaşadıklarımdan dolayı sakin kalmayı deniyorum
24-48 saat arasında 2 katına çıkmalıymış. senin çıkmış gözüküyorKızlar salı günü betam 10 çıkmıştı bgn betam 22 çıktı regilime 4 gün var şuan cokmu düşük azmi yukselmiş
Senin bat benimle aynı merak ettim bu sefer geçince mi yapacaksın test canım
Hakkında hayırlısı inşallah canımSenin yerine ben yaparım bu ay çılgınlık hep bekledim günüm geçti adet oldum bu sefer belki erken gelir fırsat kalmaz bunun ayarı olmaz
Ay çok gerginim sabredemiyorum inşallah hamileyimdir bakalım ne çıkacak testte biraz erken oldu amaregl günün ne zaman canım