Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım sadece şubat ayını ekliyorum. Ocak topiği var çünkü oraya yazabilirsin :)Merhaba kizlar 2. Ay olcak deneme bu ay ovulasyonla denicem bir gebenin gunlugu yas 34 bat 29 ocak herkese basarilar
Başarılar:) bende bu ay korunmasız deniyorum ama sperm biraz yanma yapıyor bunu sizler de yasıyor musunuz? Ilhitap vs.yok çünkü kontrole gittim gebelik düşününceMerhaba kizlar 2. Ay olcak deneme bu ay ovulasyonla denicem bir gebenin gunlugu yas 34 bat 29 ocak herkese basarilar
Canimm sendemi kasimsinn bendeee kaçıncı haftanÇok teşekkür ederim ben cinsiyeti öğrendiğimde dilerim sizde hamiş olursunuz
8+5. CanımCanimm sendemi kasimsinn bendeee kaçıncı haftan
Böyle olunca insan heycanlanıyorrMerabaaa arkadaşlar bende newmoon10 'ün kasım topigindeydim çok uğurlu bi topik oldgna inanyrm 13.haftaya giriorm bgn insallah sizede iyi gelir bu arkadasimin topigi:)
Ay hadi inşallah herkese uğur versinnBöyle olunca insan heycanlanıyorr
Hangi krem canım isim verebilir misin inşallah şubat bize Uğur getirsinBende de kuruluk problemi var kayganlastirici kullaniyorim simdi bi krem buldum hamileligede yardimciymis bakalim ovulasyonla onu denicem bende folk asite basladim esimede kecibynuzu pekmezi yedrcem yumurtlama haftasi agzimda istegim zaten hep duam daha napim bem Rabbim hayirlisyla nasip etsin hepimize
Aminn canimmm insallhh conceive die bisi daha once kullananlar olmus hamile kalanda olmus hic ise yaramayanda biri demiski bende kromozom bozuklugu oldu bunla alakasi varmi bilmiyorum demis bi deniyim diyorum sonucta zaten kullaniyorum ben kayganlastirici ovulasyonuda bi denicem bakalimHangi krem canım isim verebilir misin inşallah şubat bize Uğur getirsin
Anladım canım bende araştryım bakalım sağolAminn canimmm insallhh conceive die bisi daha once kullananlar olmus hamile kalanda olmus hic ise yaramayanda biri demiski bende kromozom bozuklugu oldu bunla alakasi varmi bilmiyorum demis bi deniyim diyorum sonucta zaten kullaniyorum ben kayganlastirici ovulasyonuda bi denicem bakalim