Inşallah inşallah hepiniz hamiş olursunuz dualarım sizinle rabim büyüktür ne mucizeler kadirdirHepimizden razı olsun Rabbim canım benim sağol. İnşallah bizler de senin gibi hamiş oluruz. Rabbim gerçekten evlat sahibi olmak isteyen kadınlara nasip etsin inşallah.
Mantıklı olan biz yapma kısmını iyi değerlenirirsek güzel yumurtlamamı filan zaten gerisi olacaksa erken geç test fark etmez çıkacaksa o yoksa zorla olmuyor testleryok yok haklısınız gece ay 60 tl harcadım sonradan pişman oldum normal test alıcam
O zaman hamilesin sen kesin :) İcime oyle dogdu pekte yanılmam bekleyelim görelim , Taşıdım aynen 2 günde yerleştirdim , bütün agrılarım geçti :) Adet tarihim bitti hepsi geçti gitti iyiyim cok sükür hafta sonu cok yorulduk ama biliyosun sakınan göze çöp batar ben ilkindede 40 hafta hep calıştım oglumda bundada pek sakınmadım , Herşey Allahtan agır kaldırmadım cok işlerimi yaptım bitirdim yerleştim çok şükür..Gözünaydin taşındın mi?Ben de kızımda hamileligimi ev taşırken öğrenmiştim .Sen nasılsın?
Sabah erkenden yap istersen canım ben gece 2 kala yaptim :)O zaman yarın sabah ilk iş kaset test yapayım yarın 9 u zaten akşam yapsam farkedermıkı
Gözün aydın canım seninde çok sevindim çifti gördüysen artık sorun yok :)Inşallah inşallah hepiniz hamiş olursunuz dualarım sizinle rabim büyüktür ne mucizeler kadirdir❣❣ rabim hepinize bu güzel duyguyu tatirsin
Bu ev taşıma işlerinde hamile kalanlara şahit çok oldum hikmet neresinde bilemedim ama çok denk geldimO zaman hamilesin sen kesin :) İcime oyle dogdu pekte yanılmam bekleyelim görelim , Taşıdım aynen 2 günde yerleştirdim , bütün agrılarım geçti :) Adet tarihim bitti hepsi geçti gitti iyiyim cok sükür hafta sonu cok yorulduk ama biliyosun sakınan göze çöp batar ben ilkindede 40 hafta hep calıştım oglumda bundada pek sakınmadım , Herşey Allahtan agır kaldırmadım cok işlerimi yaptım bitirdim yerleştim çok şükür..
Çok tesekur ederim canım allah razı olsun sendenGözün aydın canım seninde çok sevindim çifti gördüysen artık sorun yok :)
Fartk ettim ama şuan fazlasıyla geldi. Testin bariz ben hamileyim ister inan ister inanma diyor çooook güzel yaaaBi testi atmayı becermedim
bence hamilesin :)))Bi testi atmayı becermedim
Sagol canim insallahhh tesekkur ederim mutlu ettin beniInşallah canım inşallah dualarmdasinbende kaşık ağrısı gerçekten yoktu sadece yazdigim gibi inan bi gün hata o günün gecesi kipirdayamdim çok ağrıyordu ben yumurtalmami da takip etim desem yalan olur sadece uygulma ile yaptım bende de akıntı var di ama ben normal dedim inşallah sende hamilesindir sal Gitsin bak nasıl olucak ben negatife bile alışmıştım çift çizgiye şok oldum tekrarliycam iki gün sonra baklaim rengi değişiyormu inşallah sendenvardir daha var ümit hala çok ama çok var
Sende sağol canım benim dualarımda sizin gibi tatlı anneler hep olucak inşalalh bu ay sende minik mucizeni yazarsin❣❣Sagol canim insallahhh tesekkur ederim mutlu ettin beniAllah razi olsun
Inşallah canım tesekur ederim ❣darisi siz isteyenlerin başına inşallahbence hamilesin :)))
Gözünüz aydın bariz belli yaniBi testi atmayı becermedim
Bana mı dedin canım dEmediysen de ben yazınHamilesin hayırlı olsun canım belirtilerin neler ve bat ne zaman ve yumurtlama kaç gün geçtiAnlatırsan sevinirim
Çok çok tesekur ederim allah razı olsun inşallah darısı siz isteyenlere duamda hep olucaksinizGözünüz aydın bariz belli yanisağlıkla ilerlesin inşallah
ara sıra mı içiyorsun canım nasıl kullanıyorsun?Benim ilk hamileliğim kürtajla sonuçlandı. Sonra bir erken doğum yaptım. Şimdi ikinciyi istiyoruz iki buçuk yıldır olmayınca aspirinle hamile kalanları duyunca bir de bunu deneyeyim dedim ama yumurtlama günümün ardından her gün almamaya başladım.
Benim adetlerim cok duzensiz ovulasyon testiyle yumurtlama gunumu yakaladim 5 subatti. Bizde 5 subat gecesi denedik sadece bakalim sonuc ne olacak ayni gunlerde ogrenecegiz hamislik var mi yok mu :) insallah guzel haberler aliriz. Bende ikinci bebek icin bekliyorumMerhaba arkadaşlar bu topik çok bereketliymiş maşallahİnşallah ben de hamile haberimi paylaşabilirim burada bekleyen herkese Allah nasip etsin en kısa zamanda. Biz 3. Çocuk için çalışma yapıyoruz bu 2. ay gecen ay 3 gün gecikmeli adet oldum sadece yumurtlama zamanı denemiştik. SAT 25 Ocak BAT 19 Şubat yumurtlama 5 şubat gösteriyordu ama adet bitimi 8.günden sonra gün aşırı birliktelik oldu en son ayın 6 sında sabaha karşı oldu. Bakalım bekliyorum günümü. İlişkilerden sonra banyo yapmıyorum hemen kalkmıyorum 15 dk uzanıyorum eşimde hemen geri çekilmiyor. 2 kız annesiyim. Sağlıkla bir evladım daha olsun istiyorum gecen sene yine bu aylarda gebe kaldım değerim düzenli artmadı 500lere çıktı sonra 50 ye düştü nasip dedik vazgeçtik 3ten ama yine Allah içime bir istek sevgi düşürdü inşallah sağlıkla olmayanından da tattırsın Allah ve bu ay benimle birlikte olsun meleğim ve isteyen herkes bir an önce annelik duygusunu tatsınn
Bu arada folibol d vitamini ve karışık multivitamin kullanıyorum