Senin kacinci ayin ne kadarlik evlisinay resmen sende kendimi gördüm yazdigin her kelimeye imzamı atıyorum
Canım adet gününde yani
en son kaç gün önce regl olmuştun kuzumAdetlerim duzensiz o yuzden cok umutlu degilim aslında negatif gormek istemedigim icin yapmadim
benim bir evladım var çok şükür 2ciyi istiyoruz 1 bucuk s3ne oldu olmuyorSenin kacinci ayin ne kadarlik evlisin
Belirtin var mı canım pekiAdetlerim duzensiz o yuzden cok umutlu degilim aslında negatif gormek istemedigim icin yapmadim
Ya aslinda gariptirki folik asit kullaniyorum ve yaklasik 4 gundur falan geceleri uykumdan uyaniyorum migdemin bulantisindan dayanilmaz bir bulanti geceleri sabaha kadar ayktayim gunduz aksama kadar uyuyorum birde akintim var iste baska bi belirti falan yokBelirtin var mı canım peki
6 aylik evliyim ilk ayim korunmasiz ilk aydan hamile kalmis olabilirmiyim bilmiyorum insallah olmusturbende 32 gün önce olmuştum belirtimde yok ama senin olabilir kuzum
Ya aslinda gariptirki folik asit kullaniyorum ve yaklasik 4 gundur falan geceleri uykumdan uyaniyorum migdemin bulantisindan dayanilmaz bir bulanti geceleri sabaha kadar ayktayim gunduz aksama kadar uyuyorum birde akintim var iste baska bi belirti falan yok
Anladım canım benimde bu ay 7 gün geçtikti son 2 gün akıntı oldu hasta oldum üstüne ama belki seninki hamileliktendir çünkü hamilelikte de akıntı oluyor
Bizimde cok olmadi sizden daha yeniyiz hattaAh tam tersi çok sağ ol bilmeyince insan sayenizde öğreniyor daha 6 aydorevliyim ve ilk korunmasız ayımız, cok sağ ol :)
Ohhh masallahh herkes belirti yaşamış ve sormuş.Hepimizde değişik değişik belirtiler var sanırım. İnşallah piskolojik değildir. Eşim bana piskolojik diyor
Bendeki değişiklikleri söyleyeyim yumurtlama testlerini de atacağım. Pik gününden önceki gun-pik günü-catlama günü değerlendirdik üç gün arka arkaya. İlişki sonrası kasıklarımda ağrı yasadim kalktigim gibi, bu ilk oldu. Sonra kasıklarda adet ağrısı gibi ağrılar var, bende daha önce olmadı. Dün akşam sağ gogsumde özellikle batma gibi ağrılar başladı. Kalcamda ağrı var anlamadığım bir şekilde. Her yerim ağrıyor kısacasışimdiden hamilelik testi yapmak istiyorum neyin çizgisi çıkacaksa şimdiden
Testlerimi de paylaşayım:Eki Görüntüle 2765738
Yumurta büyüdüğünde yani pik olduğunda baskı gibi ağrı hissedersiniz, ilişkide zorlanabilirsiniz. Çatladıktan sonra da rahim içinde biriken sıvı adet ağrısı gibi sancılanmaya sebep olur. Her zaman bu kadar yoğun hissetmeyebilirsiniz ama sebebi buOhhh masallahh herkes belirti yaşamış ve sormuş.Hepimizde değişik değişik belirtiler var sanırım. İnşallah piskolojik değildir. Eşim bana piskolojik diyor
Bendeki değişiklikleri söyleyeyim yumurtlama testlerini de atacağım. Pik gününden önceki gun-pik günü-catlama günü değerlendirdik üç gün arka arkaya. İlişki sonrası kasıklarımda ağrı yasadim kalktigim gibi, bu ilk oldu. Sonra kasıklarda adet ağrısı gibi ağrılar var, bende daha önce olmadı. Dün akşam sağ gogsumde özellikle batma gibi ağrılar başladı. Kalcamda ağrı var anlamadığım bir şekilde. Her yerim ağrıyor kısacasışimdiden hamilelik testi yapmak istiyorum neyin çizgisi çıkacaksa şimdiden
Testlerimi de paylaşayım:Eki Görüntüle 2765738
Galiba oyleydi cunki o agrilari yasadigim günlerde adete 10 gun fln vardi su anda adetim gecti ama o agrilar yokYumurta büyüdüğünde yani pik olduğunda baskı gibi ağrı hissedersiniz, ilişkide zorlanabilirsiniz. Çatladıktan sonra da rahim içinde biriken sıvı adet ağrısı gibi sancılanmaya sebep olur. Her zaman bu kadar yoğun hissetmeyebilirsiniz ama sebebi buİnşallah umutlar çabalar boşa çıkmaz, gebelik belirtilerini de paylaşırız
Aynen o çatlama sıvıları geçince ağrılar da bitiyorGaliba oyleydi cunki o agrilari yasadigim günlerde adete 10 gun fln vardi su anda adetim gecti ama o agrilar yok