Gebeliğe Hazırlık Şubat Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Belirtin var mı canım peki
Ya aslinda gariptirki folik asit kullaniyorum ve yaklasik 4 gundur falan geceleri uykumdan uyaniyorum migdemin bulantisindan dayanilmaz bir bulanti geceleri sabaha kadar ayktayim gunduz aksama kadar uyuyorum birde akintim var iste baska bi belirti falan yok

Merhaba bende 1 buçuk yıllık evliyim 26 kasımdan beri korunmuyorum 3.ayıma giricem denemede bu ay 14 şubat bat inşallah bu sefer tutar ovülasyon testi aldım o şekilde deniyeceğim :)

Ah tam tersi çok sağ ol bilmeyince insan sayenizde öğreniyor daha 6 aydorevliyim ve ilk korunmasız ayımız, cok sağ ol :)
Bizimde cok olmadi sizden daha yeniyiz hatta kasım ayi grubunda epey bir sey ogrendik ve bazi sayfalar var onlarin verdigi bilgi doktorun soyledikleri falan birikiyor

Merhaba ben de Şubat'ta tüp bebek tedavisine başlayacağım inşallah.
bat 4-6 Şubat
22 yaşındayım.
Herhangi bir ilaç kullanmıyorum
Bende pco ,yumurtalıkta enfeksiyon, vajinal enfeksiyon, eşimde de sayı hareket ve morfoloji değerleri düşük.
1.5 yıldır çocuk istiyoruz.
İnşallah buradaki herkes bebişlerini sağlıkla alır kucağına

Kızlar benim her adet öncesi göğüslerin hassaslaşıyor öncesi dediğim de 2 hafta önce başlıyor böyle olan var mı ? Şimdiye kadar ilk defa geçen ay olmadı hassasiyet. İlk defa olunca ben de hamile miyim acaba diye düşündüm ama adet oldum. Acaba bu yumurtlama belirtisi mi ? Geçen ay yumurtlama olmamış olabilir mi çünkü ilk defa adet öncesi yaşadıklarımı yaşamadım sıfır belirti. 2 hafta önce göğüs agrım başlar benim bazen oluyor ki dokunamıyorum bu normal mi ?

Ohhh masallahh herkes belirti yaşamış ve sormuş. Hepimizde değişik değişik belirtiler var sanırım. İnşallah piskolojik değildir. Eşim bana piskolojik diyor
Bendeki değişiklikleri söyleyeyim yumurtlama testlerini de atacağım. Pik gününden önceki gun-pik günü-catlama günü değerlendirdik üç gün arka arkaya. İlişki sonrası kasıklarımda ağrı yasadim kalktigim gibi, bu ilk oldu. Sonra kasıklarda adet ağrısı gibi ağrılar var, bende daha önce olmadı. Dün akşam sağ gogsumde özellikle batma gibi ağrılar başladı. Kalcamda ağrı var anlamadığım bir şekilde. Her yerim ağrıyor kısacası şimdiden hamilelik testi yapmak istiyorum neyin çizgisi çıkacaksa şimdiden
Testlerimi de paylaşayım:

O kasik batmalari bi hafta oncesine kadar bendede vardi adet olcakmis kadar siddetli değilde hafif hafif giren agrilardi ama gecti insallah vardır bebis

Yumurta büyüdüğünde yani pik olduğunda baskı gibi ağrı hissedersiniz, ilişkide zorlanabilirsiniz. Çatladıktan sonra da rahim içinde biriken sıvı adet ağrısı gibi sancılanmaya sebep olur. Her zaman bu kadar yoğun hissetmeyebilirsiniz ama sebebi bu İnşallah umutlar çabalar boşa çıkmaz, gebelik belirtilerini de paylaşırız

Galiba oyleydi cunki o agrilari yasadigim günlerde adete 10 gun fln vardi su anda adetim gecti ama o agrilar yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…