- 12 Aralık 2020
- 535
- 183
- 35
:) ikimze de hayırlısı, batın ne kaderdaşımAyyy ayni bizimde bizde 6 aylik evliyiz ilk ayimiz
Canim iliskiden once islerini hallet 1 saat kalkmamani tavsiye ederim poponun altina yastik koy backlarini tavana dik ve eger mumkunse esinle bir sure ayrilmayin acik konusamiyorum ama cok afedersin çıkmasın hemen ebe arkadasim var onun tavsiyesi boylekusura bakma lutfe
Ayyy ayni bizimde bizde 6 aylik evliyiz ilk ayimizAh tam tersi çok sağ ol bilmeyince insan sayenizde öğreniyor daha 6 aydorevliyim ve ilk korunmasız ayımız, cok sağ ol :)
Bu gundu ama gelen giden yok belirtide yok:) ikimze de hayırlısı, batın ne kaderdaşım
Çok sağ olAnladım :) tamam 20 dakikada kalktım daha uzun tutarım madem inşallah boşa gitmemiştir
ay hadş bakalımAyyy ayni bizimde bizde 6 aylik evliyiz ilk ayimiz
Bu gundu ama gelen giden yok belirtide yok
Senin bat ne zamanÇok sağ ol
ay hadş bakalım
canım 1 bucuk sene olduKaç ay oldu denemeniz üzülmeyin
Labouick alırım ben de. Trenyolda gördüm 50li paketi var da adetim yarın bitiyor gelmesi pztesini bulur geç mi kalmış olurum acaba?Hangi markayı düşünüyorsun canım
Labouick alırım ben de. Trenyolda gördüm 50li paketi var da adetim yarın bitiyor gelmesi pztesini bulur geç mi kalmış olurum acaba?
İNtermetten alıcam çünkü küçük bi şehirde yaşıyorum gelmesi pztwsi salıyı bulurNeden öyle geç canım
Canım o zaman sen adetten sonra hemen yine degendir test gelince zaten yapmaya başlarsın geçmiş olsa bile zaten değerlendirmiş olursunİNtermetten alıcam çünkü küçük bi şehirde yaşıyorum gelmesi pztwsi salıyı bulur
bende de boyyle hayta seffaf yapışkan ve akışkan bisey akmış oluyorYa kizlae bisey sorucam adetim bu gun ama adet olmadim asiri sekilse beyaz akintim var neden olabilir
Test yaptın mı canımYa kizlae bisey sorucam adetim bu gun ama adet olmadim asiri sekilse beyaz akintim var neden olabilir
Evet bendede aynibende de boyyle hayta seffaf yapışkan ve akışkan bisey akmış oluyor
3 gun once yaptim negatifTest yaptın mı canım
Canım adet gününde yani bugünde yapsaydın neden yapmadınEvet bendede ayni
3 gun once yaptim negatif
bende 3 gün önce yaptim negatifti bugün adetim 2 gün geçti olsaydı çıkardı yaniEvet bendede ayni
3 gun once yaptim negatif
Bende 13 gun önce kan vermistim 0.2 negatifti aslinda o yuzdende cok umutsuzumbende 3 gün önce yaptim negatifti bugün adetim 2 gün geçti olsaydı çıkardı yani
Canım adet gününde yani
ay resmen sende kendimi gördüm yazdigin her kelimeye imzamı atıyorumAdetlerim duzensiz o yuzden cok umutlu degilim aslında negatif gormek istemedigim icin yapmadim