Gebeliğe Hazırlık Şubat Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hiç takılma canım çünkü ben hamile kaldığımda ne idrarım koyulaştı, ne de bi belirti hisettim
😂😂😂 Umut fakirin ekmegi derler bi umut iste gerci ben daha cok yolun basindayim nasip hamile kaldiginizda adet ne kadar gecikmisti öğrendiğinde acaba?

Ohhh masallahh herkes belirti yaşamış ve sormuş.😃 Hepimizde değişik değişik belirtiler var sanırım. İnşallah piskolojik değildir. Eşim bana piskolojik diyor😃
Bendeki değişiklikleri söyleyeyim yumurtlama testlerini de atacağım. Pik gününden önceki gun-pik günü-catlama günü değerlendirdik üç gün arka arkaya. İlişki sonrası kasıklarımda ağrı yasadim kalktigim gibi, bu ilk oldu. Sonra kasıklarda adet ağrısı gibi ağrılar var, bende daha önce olmadı. Dün akşam sağ gogsumde özellikle batma gibi ağrılar başladı. Kalcamda ağrı var anlamadığım bir şekilde. Her yerim ağrıyor kısacası 😃 şimdiden hamilelik testi yapmak istiyorum neyin çizgisi çıkacaksa şimdiden 😂😂
Testlerimi de paylaşayım:Eki Görüntüle 2765738
Aynı belirtiler bende de var adet olacakmissin gibi bı de sağ kalcam ağrıyor

Yumurta büyüdüğünde yani pik olduğunda baskı gibi ağrı hissedersiniz, ilişkide zorlanabilirsiniz. Çatladıktan sonra da rahim içinde biriken sıvı adet ağrısı gibi sancılanmaya sebep olur. Her zaman bu kadar yoğun hissetmeyebilirsiniz ama sebebi bu ☺️ İnşallah umutlar çabalar boşa çıkmaz, gebelik belirtilerini de paylaşırız
Aynen öyle canım yani tuttuğu gibi belirti hissetmek saçma olur, ben de öyle düşünüyorum. Ama çok var öğrenmeye ya nasıl sabredecez

Nasıl sabredecez yaaa bat 3 Şubat ama programa göre bir gün önce yimirtladim o zaman bat 2 Şubat çok var yaaa ffff

Kızlar benim her adet öncesi göğüslerin hassaslaşıyor öncesi dediğim de 2 hafta önce başlıyor böyle olan var mı ? Şimdiye kadar ilk defa geçen ay olmadı hassasiyet. İlk defa olunca ben de hamile miyim acaba diye düşündüm ama adet oldum. Acaba bu yumurtlama belirtisi mi ? Geçen ay yumurtlama olmamış olabilir mi çünkü ilk defa adet öncesi yaşadıklarımı yaşamadım sıfır belirti. 2 hafta önce göğüs agrım başlar benim bazen oluyor ki dokunamıyorum bu normal mi ?
oluyor öyle arada yumurtlama da evet, her ay düzenli yumurtlama olmayınca bu ay ağrı yapmış olabilir

Yumurta büyüdüğünde yani pik olduğunda baskı gibi ağrı hissedersiniz, ilişkide zorlanabilirsiniz. Çatladıktan sonra da rahim içinde biriken sıvı adet ağrısı gibi sancılanmaya sebep olur. Her zaman bu kadar yoğun hissetmeyebilirsiniz ama sebebi bu ☺️ İnşallah umutlar çabalar boşa çıkmaz, gebelik belirtilerini de paylaşırız
o çatlama olduğu gnü de değerlendirmek lazım değil mi? :) yoksa artık ihtimal düşmüş mü oluyor

Benim beyazimsi akıntım başladı. Goguslerimde dolgunluk hafif dokununca ağrı var siz ne alemdesiniz?

X