Gebeliğe Hazırlık Şubat Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Arkadaşlar ovü test olmadan adetim düzenli olduğu için ilk kez deniyoruz ay ortaları akıntı artması yumurtlama mı demek yoksa kıvamlı mı olması daha verimli zaman demek acaba :)
Eğer imkanın varsa hiç günü hesaplama 2 günde bir ilişki diyor doktorum

Aslında erkekler daha duygusal oluyor daha çok üzülüyor bizide üzgün gördüklerinde yani brnim eşim öyle birbirimize destek olmak gerçekten güzel insana moral oluyor

Çok sağol :)

Beni eklemişsiniz teşekkür ederim bilgilerimi düzeltebilir misiniz
Bat 17 şubat,
Folidoce kullanıyorum
2 aydır çocuk istiyoruz,
Herhangi bir sağlık sorunum yok
Yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum

Benimde yumurtlama donemimdi yeni bitti son 11 gun bakalim neler gostericek gelecek gunlerrr

Merhaba bende varim bat 20 ocak yani bu gun cok umutlu oldugum soylenemez bu ay ilk ayım 19 yasindayim folidoce kullaniyorum yumurtaliklarimda minik kistler var ama pco degil bakalım nasip

Benimde reglin son günleri akşam uyumadan önce 15 er kez yumurtlama masajı yaptım 5 gündür umarım faydasını görürüm. Geçen ay goremedigim yumurtlamayı bu ay göreyim inşallah Yarın da ovulasyona başlarım, inşallah bu ay nasip olur bebişler isteyen herkese

Bitme gününde başladım canım çünkü ben düşük yaptım o zamanda hastalığimda hemen sonra yumurtlama olmuştu yine öyle olur diye 10 günü beklemek istemedim
Bende geç yumurtluyorum galiba yumurta takibi yapmadim ama bu gun adet gunum adet olmadim o yumurta aki gibi olan akinti geliyor

Bitme gününde başladım canım çünkü ben düşük yaptım o zamanda hastalığimda hemen sonra yumurtlama olmuştu yine öyle olur diye 10 günü beklemek istemedim
Ya songül senle beraber ben de öğreniyorum yumurtlamayı biliyor musun :)
benim de adetim bitmek üzere acaba bende alsam mı ovülasyon testi?
bi yandan da çok kafayı takar mıyım diyorum?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…