- 18 Kasım 2013
- 2.544
- 3.153
Hadi bakalım ben adet 4 gün geçmeden yapmıcam 1 2 gün sarkma oluyor bazen hakkımızda hayırlısıSeninle benim aynı gün oluyor bat demek ki 21 ile 22 arasında olurum tabi ki olası durum olmazsa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi bakalım ben adet 4 gün geçmeden yapmıcam 1 2 gün sarkma oluyor bazen hakkımızda hayırlısıSeninle benim aynı gün oluyor bat demek ki 21 ile 22 arasında olurum tabi ki olası durum olmazsa
[IMG alt="Konyakk"]https://www.kadinlarkulubu.com/data/avatars/s/866/866747.jpg?1521047650[/IMG] Konyakk | 07.02.2021 | 27 | Folikasit | - | 3 AY | - | |
mavispreyboya | 07.02.2021 | 26 | 1,5 YIL | PKO | |||
melyes | 07.02.2021 | 33 | Folik Asit/ Dostinex | - | YENİ BAŞLIYOR | Prolaktinoma | |
S Sardunya21 | 07.02.2021 | 32 | Biosteron, koenzim q10, folik asit | Surelab | 6 AY | PKO Düşük Amh | Soru - Cevap |
b9096brc | 07.02.2021 | 25 | - | Certain | 7 AY | - | |
DieFrauu | 07.02.2021 | 29 | Ocean Polysitol + Femara | - | 1,5 YIL | PKO | Soru - Cevap |
Golldd | 07.02.2021 | 29 | - | Artımed | 2 AY | ||
N Narence06 | 07.02.2021 | 24 | 6 AY | Çikolata Kisti | |||
A arhiaz63 | 07.02.2021 | 30 | - | - | 2 AY | - | |
elinahazer | 07.02.2021 |
Benimde hel bozirif cikiyodu adet gecikmemle beraber yinede degerlendir istersen belki tekrara yunurtluyosun tabi onxe inşallah bebek vardie11 gun geçti yumurtlamanin üzerinden adetede 3 gun kaldı canim şuan gebelik testi yok yarin alirim test en son ayin 5 de yaptım ovulasyon baya silikti üsteki ayin 5 deki alttaki de bugünkü son 3 günüm Eki Görüntüle 2778053
Canim yarin ve ertesi gun tekrar dene diyecegim ama yarin test al bence insallah gebeliktendir. Regle yakin kimisinde ovulasyon koyu oluyor tabi ikinci kez yumurtluyor da olabilirsin ama icimden diger ihtimal geciyor11 gun geçti yumurtlamanin üzerinden adetede 3 gun kaldı canim şuan gebelik testi yok yarin alirim test en son ayin 5 de yaptım ovulasyon baya silikti üsteki ayin 5 deki alttaki de bugünkü son 3 günüm
Birde şunu merak ettim 27 den önce 25 ilişkin oldu mu? Ben çok duymuştum hatta gördüm de bu kadar koyuluk olup hamile olanı senin yerinde olsam acile giderdim şöyle testim olsaydı kafamdaki soruya cevap olurdu inşalalh Hamilesinizdir değil isen bu ney onu cevaplardık11 gun geçti yumurtlamanin üzerinden adetede 3 gun kaldı canim şuan gebelik testi yok yarin alirim test en son ayin 5 de yaptım ovulasyon baya silikti üsteki ayin 5 deki alttaki de bugünkü son 3 günüm Eki Görüntüle 2778053
Al benden de o kadar geçen ay 4 gün geçti adetim. Ben bu sefer geçerse acile gidecem geçmeyen adet arada belli dönemlerde neden geçer ki. Onu merak ediyorum.Hadi bakalım ben adet 4 gün geçmeden yapmıcam 1 2 gün sarkma oluyor bazen hakkımızda hayırlısı
21 22 24 25 27 28 30Birde şunu merak ettim 27 den önce 25 ilişkin oldu mu? Ben çok duymuştum hatta gördüm de bu kadar koyuluk olup hamile olanı senin yerinde olsam acile giderdim şöyle testim olsaydı kafamdaki soruya cevap olurdu inşalalh Hamilesinizdir değil isen bu ney onu cevaplardık
İnşallah canim sağlıkla vardirCanim yarin ve ertesi gun tekrar dene diyecegim ama yarin test al bence insallah gebeliktendir. Regle yakin kimisinde ovulasyon koyu oluyor tabi ikinci kez yumurtluyor da olabilirsin ama icimden diger ihtimal geciyor
Kizlar test bozukmu c cizgisi t ye dogru kayiyoBende test yapmaya gidiyorum gecikmenin 19. Gunu dun gece sol kasigimda pirpir bisey atti dua edin lutfen
Neden sordum biliyor musun şimdi pik olup yumurtlamanin günü olan ilişkiden değilde mesela önceki ilişkiden de kalmış olabilirsin hamile sonuçta spermler 3 gün yaşarmış. Senin şuan durumun iki ihtimal ya ciddi ciddi hamilesin ya da ikinciye yumurtladın. Bir arkadaş demiş adete yakında lh yüksek olblr doğru ama bu kadar koyu hiç olmadı benım denemiş birisi olarak sen acil gebelik testi bu silik de olsa çıkar varsa.21 22 24 25 27 28 30
Son hali nasil testinKizlar test bozukmu c cizgisi t ye dogru kayiyo
Son hali nasil testin
Daha beklemedeyim adeti beklerken sut gibi akinti oldu sizlerde durum nasilKizlar günaydın var mi güzel haberler
[IMG alt="Konyakk"]https://www.kadinlarkulubu.com/data/avatars/s/866/866747.jpg?1521047650[/IMG] Konyakk
07.02.2021 27 Folikasit - 3 AY - mavispreyboya
07.02.2021 26 1,5 YIL PKO melyes
07.02.2021 33 Folik Asit/
Dostinex- YENİ BAŞLIYOR Prolaktinoma S Sardunya21
07.02.2021 32 Biosteron, koenzim q10, folik asit Surelab 6 AY PKO
Düşük AmhSoru - Cevap b9096brc
07.02.2021 25 - Certain 7 AY - DieFrauu
07.02.2021 29 Ocean Polysitol + Femara - 1,5 YIL PKO Soru - Cevap Golldd
07.02.2021 29 - Artımed 2 AY N Narence06
07.02.2021 24 6 AY Çikolata Kisti A arhiaz63
07.02.2021 30 - - 2 AY - elinahazer
07.02.2021
Proklaktin dusuk cikmis iyi kan degerlerini beta hcg yazmamissinGünaydın kızlar tahlil sonuçlarımı e-nabızdan gördüm yarın doktora gideceğim ama merak ettim sizce nasıl bilgisi olan yorumlayabilir mi
FSH-5.32
LH-7.67
E2-23.9
PROLAKTIN-27.8
AMH-4.93
TSH-0.97
Cok tesekkur ederim boyle bir şey yaşayıp yazdıklarıma kayıtsız kalmadığınız için Allah kızınızı size bagislasin ayağına tas değdirmesin benim de psikolojimi alt üst ettiler ultrasona bile girmeden üstelik.. Çok canımı sıktılar yarin ben de tahlillerimi vericem umarım her şey yolundadır lütfen dualarınızı eksik etmeyin benim de ilk bebeğim olacakMerhaba Rüya Perisi. 3 Yıl önce başımdan geçenleri anlatmak istiyorum. Testim pozitif çıktı ve devlet hastanesinde kontrol ettiklerinde henüz kesenin görünmediğini ama rahimde bir sıvı birikintisi olduğunu söylediler. Beta testi yaptırmak için de iki gün beklemek gerekiyordu. Dediler ki muhtemelen dış gebelik. Sonra dayanamayıp özel hastaneye gittik, aynı gün. Bir test de orada yaptırdık. Oradaki doktor beni aradı sonuçlar çıkınca. Hemen gel dış gebelik geçiriyorsun kanaman başlamış ameliyathaneyi hazırlıyorum diye. Aklıma geldikçe bayılacağım hissini hissediyorum :) Güvenemedik özel hastaneye ve devlet hastanesine tekrar gidip durumu açıkça anlattık. Beni 3 gün hastaneye yatırdılar gözetim altında kalayım diye. 3 günün sonunda çok şükür kese göründü. Şu an kızım 3 yaşında :) Gönlünü ferah tut. İnşallah güzel haberler alırsın. Kendini yıpratma. Rabbim ol derse oluverir.
Evet aynıyız çok teşekkür ederim Allahım isteyen herkese sağlıkla nasip etsinTebrik ederim Allah sağlıkla ilerlemesini nasip etsin. 8 yıl. Aynıyız seninle.. İnşallah Allah dileyen herkese nasip etsin inşallah
beta hcg bakılmadıProklaktin dusuk cikmis iyi kan degerlerini beta hcg yazmamissin
8 yıl sonra çift çizgi gördüm ama 8 yıllık bir bekleme değil aslında. Uzunca bir süre istemedik bu üçüncü ayımız çok şükür Allahım nasip etti. İsteyen herkese de sağlıklı bir gebelik nasip etsinTebrik ederim çok sevindim. Bu 8 yıl olmayan arkadaşlarım yüzü bu aralar gülecek sankim benim en yakın arkadaşım da 8 yıldır yoktu hamile olduğunu öğrendim. İnşallah diğer 8 yıl diyen kardeşim seninde güzel haberlerini almak dileğiyle
Benimde geçen ay 3 gün geç oldu bir ara Burda rahim hamileliğe hazırladığı için falan olur diye okumuştum ama ben 4 gebelik geçirdim böyle bir şey olmamıştı belki de mevsimseldir bu ay hiç yaşamadığım yumurtlama belirtilerini yaşıyorum mesela şu an aşırı uyku halim varAl benden de o kadar geçen ay 4 gün geçti adetim. Ben bu sefer geçerse acile gidecem geçmeyen adet arada belli dönemlerde neden geçer ki. Onu merak ediyorum.