geçmiş olsun canım benim, üzüldüm. en azından bir bebek oluşumu var rahminde. denemeyle bir gün gelecek tutunacak, içini ferah tut. Biraz bu hamilelik düşüncelerinden uzaklaş kafanı rahatlat, mola ver. sonra yeniden sahalara dön :))Kızlar benim gebeliğim kimyasal gebelik olarak sonuçlandı Kanamam başladı değerim 11 e düşmüş ..geçen ay da böyle olmuştu artık korkmaya başladım
İnşallah daha da iyi olur canım hepimizin benim özelde doktorum vardı o söyledi dış gebelik olabilir diye isin ucunda para var diye bizi korkuttu diye düşünmeye çalışıyorum sonuçta özelde arttigin adim bile para. devlet hast gidicem pazartesi günü en azından maddi kaygısı olmuyor orada doktorların inşallah yolundadır da Allah baska cözüm yolu aratmazSenin değerin benimkine göre çok iyi canım tavsiyem tek doktorla kalma farklı bi doktorda baksın artış iyi gibi geldi bana
Senin değerlerin nasildi canım bu arada yazıyor muydu buradaSenin değerin benimkine göre çok iyi canım tavsiyem tek doktorla kalma farklı bi doktorda baksın artış iyi gibi geldi bana
İnşallah hayırlı haberler verirsin canım kan ver bence ptesiBana olmayacak gibi bir şey gelmiyor da.. tuhaf şeyler hissediyorum. Mesela geceleri çok terliyorum, ellerim ayaklarım yanıyor. gündüzleri bir anda üşüyorum, uykum geliyor uyuyorum. ilk defa bu tarz şeyler oluyor bende, şaştım kaldım. Kendimi çok dinleyen biri de değilim ama bu belirtileri de göz ardı edemiyorum.
28 günde bir oluyom canım olur atayımO fitil çok iyi temizliyor rahmi sonrasında herşey olblr bilinmez enfeksiyon da hamileliğe engel. İnşalalh olmazsın. Kaç günde bir oluyorsun ki atsana ovulsayon testlerini merak ettim?
Evet ben 1 subattq idrarda 2 subatta kanda pozitifi gördüm 2 şubatta 111.8 beta çıktı, iki gün sonra tekrar ver dediler. 4 şubat öğlen 175.1 beta çıktı dış gebelik olabilir dedi doktor ben korkumdan 4 şubat aksam 20.00de tekrar verdim 252.4 çıktı betamSiz kan testinin sonucunu aldınız mı peki?
Pazartesi yapacaksın o zaman hem 1 gün geçmiş olacak hadi güzel sonuçlar verirsin inşallah haber verBenim de 2 gün önce başlar ve yoğun kahve siyah leke görürüm ama görmedimbelim çok ağrıyo kuzu yok test yapmiycam iki çizgi görmeyince daha çok üzülüyorum ben
senden de güzel haberler bekliyorum canım :))İnşallah hayırlı haberler verirsin canım kan ver bence ptesi
Evet öyle oldu geçen ayda hamileydim bu ayda ikiside kimyasalCok uzuldm canm. Uzulme ama. Kimyasal snrasi gebelik daha kolay oluyor derler hep
Nerede yaparlar ki üniversite hastanesi şart mı bunun icinGenetik test yaptırın tavsiye ederim
Amin canim insallahÇok üzüldüm gecmis olsun önümüzdeki ay insallah
Aminn inşallah çok büyük hayal kırıklığıGeçmiş olsun kuzum Rabbım bi daha yaşatmasın
Valla eşim aşırı ötesi istiyor hâlbuki ilk çocukta olmayacak bakalım doktora gideyim ne diyecekgeçmiş olsun canım benim, üzüldüm. en azından bir bebek oluşumu var rahminde. denemeyle bir gün gelecek tutunacak, içini ferah tut. Biraz bu hamilelik düşüncelerinden uzaklaş kafanı rahatlat, mola ver. sonra yeniden sahalara dön :))
Merhaba dış gebeliği nasıl tespit ettiler acaba benim de beta artışı sağlıksız dediler dis gebelik olabilirmis çok korkuyor
Aynn öyle canım git kontrol ettir ilk betam 44tu sonra 48 oldu en 6 gün sonra tekrar bakıldığında 117diydi yani çok düşüktüİnşallah daha da iyi olur canım hepimizin benim özelde doktorum vardı o söyledi dış gebelik olabilir diye isin ucunda para var diye bizi korkuttu diye düşünmeye çalışıyorum sonuçta özelde arttigin adim bile para. devlet hast gidicem pazartesi günü en azından maddi kaygısı olmuyor orada doktorların inşallah yolundadır da Allah baska cözüm yolu aratmaz
İnsallah dua edin hayırlısı ile gelmiş olsunPazartesi yapacaksın o zaman hem 1 gün geçmiş olacak hadi güzel sonuçlar verirsin inşallah haber ver
Aminnn inşallah siz pozitif düşünün insallah sonucunda öyle olurCanım benim bilmiyorum ki artık hamilelik mi yoksa başka bir sıkıntı mı var? İnşallah hepimiz güzel haberler alırız artık. Allah'ım yardımcımız olsun. Ama bu baş ağrısı benim regl belirtimden birisi de nasip bakalım.
Tabi ki zor olur ama hayırlısı olsunAminn inşallah çok büyük hayal kırıklığı