Allah kimseyi kucağını boş bırakmasın inşallah beklemekten başka birşey yok artıkBirde bu ovulasyon testleri insana rahatlama uğraş veriyor benim kafam dağılıyor.İnanan insanlarız ki ne kadar herşey olacağına varıyor Allah vereceği vakti bilir. Yoksam bize sormaz bile bir damladan bir canlı getirmek için. Kendisi de bahtı da güzel evlatlarımız olur en yakın zamanda inşallah.
Gec dollenme yasarsin sen buyuk ihtimal canim insallah tutunur. Adet olursun bence dusun ki yerlesmesi 10 12 gunu buluyor her turlu regl olunur ama ustune gorme durumu yasarsin. Hayirlisii olsun calismalara ara vermeden devam garantici olalim bu ayÇalışmalara devam canım adete son 8 bakalım ve benim olursa geç döllenme olacak ya adet olur muyum 14 şubatta
Olsun da adet olurum birşey olmaz zaten eğer adet olursam adet bitince test yaparım yine nolur nolmaz diye devam ediyorum zaten durmak yokGec dollenme yasarsin sen buyuk ihtimal canim insallah tutunur. Adet olursun bence dusun ki yerlesmesi 10 12 gunu buluyor her turlu regl olunur ama ustune gorme durumu yasarsin. Hayirlisii olsun calismalara ara vermeden devam garantici olalim bu ay
Moral bozmak istemiyorum ama idrar bitmemiş hissi ve her an patlayacak kadar sıkışmış olmak enfeksiyon olduğunu gösteriyor bence. Yine de diğer arkadaşlar da bilgi verirse çok geçmeden doktora gitmenizi tavsiye ederim.Bende sık idrara çıkma ve idrar tamamen bitmemiş hiissi oluyor. Gece yatmadan önce uyku arasında ve sabah uyanır uyanmaz gidiyorum wc ye patlayacak gibi oluyorum.
Aynen öyle şuan kendimi unuttum seni bekliyorum senle uğraşayım da kendimi unutayımAllah kimseyi kucağını boş bırakmasın inşallah beklemekten başka birşey yok artık
Bence tekrar kan verin bir kaç gün sonra. Adetiniz gelecek mi diye hafta sonu geçsin pazartesi günü bir daha yaparsınız kan tahlili iyi olur. Beta yükselir zaten iki gün sonra varsa eğer.Kızlar günaydın.. Uzaktan okuyorum sizleri:) 8 yaşında bir kızım var. İkinci çocuk için bir süredir deniyoruz. Olmadı diye artık bıraktık. Bu ay sadece 1 kere ilişkimiz oldu:) yumurtlama günümün ertesi günü. Bugün sat. Ama gelen giden bişey yok. Çarşamba kan vermiştim beta 1.20 negatif çıktı. Normalde her zaman regl den bir kaç gün önce karın kasık ağrısı lekelenme başlar ve günümden de hep bir gün önce regl olurdum? Kanda 1.20 olup ta sonradan artar mı bilemiyorum? Yeniden kan tahlili mi versem bugün akşama kadar regl olmayı mı beklesem? Akıl verin kızlar..
2 hamilelik yaşadım, ikisinde de yerleşme kanaması olmadı canımMerhaba kızlar bişey sorcam .yerleşme kanaması görenler adetten kaç gün önce gördüler yada görmeden hamile olduğunu öğrenen var mı
Hiç sanmıyorum ben kesin yaparımBende denedimbende test için çok sabırsızlanıyorum inşallah güzel şeyler olur dayanacaz bat ı görmeden yapmak yok test
Yapma yapma regli bekle canim☺ benim dilim yandi ya herkese yapma diyorumHiç sanmıyorum ben kesin yaparım
Benim de bat günüm 14 sabat cnm vücudunda değişiklikler hissediyor musunİlk 2 ay çok takmıştım hatta ilk denediğim ay adet olmadan covide yakalandık eşimle bu ay daha rahatım olursa olur ilk 2 ay 8 gün kaladan test yapmaya başlıyodum şimdi çok rahatım 14 şubatta rabbim nasip ederse olur bizim için hayırlısıyla gelecekse olsun bakalım
Bende iki hamilelik yaşadım ikisinde de olmadı kanama birisi dış gebelikle sonuçlandı malesef birde oğlum var çok şükürMerhaba kızlar bişey sorcam .yerleşme kanaması görenler adetten kaç gün önce gördüler yada görmeden hamile olduğunu öğrenen var mı
Teşekkür ederim bazıları 1 hafta öncesi galan diyince aklıma takıldı canım 10 u adet günüm olmadı diye moralim bozulmuştu2 hamilelik yaşadım, ikisinde de yerleşme kanaması olmadı canım
Çok teşekkür ederimBende iki hamilelik yaşadım ikisinde de olmadı kanama birisi dış gebelikle sonuçlandı malesef birde oğlum var çok şükür
Selam ben her hamilelikte adet günümde gördüm 4 gebelik yaşadım 1 kızım varMerhaba kızlar bişey sorcam .yerleşme kanaması görenler adetten kaç gün önce gördüler yada görmeden hamile olduğunu öğrenen var mı
Tamam canım bekliyorum.
Bende her an patlauacak gibi oluyorum aniden geliyo ama idrar bitmemis hisso yok bende acaba gebelik belirtisimi diye dusunuyorumMoral bozmak istemiyorum ama idrar bitmemiş hissi ve her an patlayacak kadar sıkışmış olmak enfeksiyon olduğunu gösteriyor bence. Yine de diğer arkadaşlar da bilgi verirse çok geçmeden doktora gitmenizi tavsiye ederim.
Teşekkür ederim Allah bağışlasın herkese nasip etsin AllahSelam ben her hamilelikte adet günümde gördüm 4 gebelik yaşadım 1 kızım var
Teşekkür ederim. Bekliyorum bende. Henüz bi regl belirtisi gelen giden yok. Pazartesi ye kadar bekleyeyim. İnş hayırlı bir haber alırım..Bence tekrar kan verin bir kaç gün sonra. Adetiniz gelecek mi diye hafta sonu geçsin pazartesi günü bir daha yaparsınız kan tahlili iyi olur. Beta yükselir zaten iki gün sonra varsa eğer.
Düşünmüyorum zaten eşimin kardeşi geldi oyun falan oynuyoruz vakit geçiriyorum düşünmeden kendimi de dinlemiyorum oram buram ağrıyo diyeAynen öyle şuan kendimi unuttum seni bekliyorum senle uğraşayım da kendimi unutayımpsikolojik takmıyorum ya takarsan ıyyyy takmak iğrenç birşey git takma duyguyu aklımdan cidden senden umutluyum dua edeceğim sana
İnşallah canım benim artık güzel haberler alalım bizde noluurrr...Teşekkür ederim. Bekliyorum bende. Henüz bi regl belirtisi gelen giden yok. Pazartesi ye kadar bekleyeyim. İnş hayırlı bir haber alırım..
Yok canım benim daha pik dündü çok yeni yani benim senin var mı kuzumBenim de bat günüm 14 sabat cnm vücudunda değişiklikler hissediyor musun