- 20 Kasım 2020
- 131
- 166
- 33
Ümidini kaybedersen başarılı olamazsın canım benim sakın kötü düşünme kötüyü çağırma biz 1,5 senedir uğraşıyoruz ve ne saçma şeyler düşünüyordum sürekli ağlıyordum bebek görünce ağlıyordum hamile görünce ağlıyordum ama asla umudumu kaybetmedim.1 sene olmuş üye olalı yani 1 senedir çocuk düşünüyorum ama bu 1 sene içinde iş şehir değişiklikleri yüzünden sadece 2 ya da 3 kere deneyebildik onlar da olmadı. Geçen ay ovulasyonda yumurtlama görmedim ilk defa bu ay yumurtlama ve düzenli birliktelik oldu ama ben biliyorum ki yine olmadı 1 senedir istiyorum ama hayat şartları yüzünden denk gelmedi bir şey var da diyemiyorum 2-3 ay ancak denemisizdir. O kadar umitsizim ki artık kendi kendime triplere girdim yine ama yine tek çizgi göreceğim biliyorum, yoruldum
Ben PCO hastasıyım bide ve akışına bıraktım doktorla birlikte ama hem doktorla takibini yaptım hem de sakin kalmaya çalıştım ve gerçekten beklemediğim bianda oldu öyle oldu yani. Canım benim bak senin olan bigün sana gelecektir duayı eksik etme lütfen