Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ayrica dun gece ve sabah lekelenme yasiodum canim hemen eczaneden progestan100 luk aldim fitil olarak attim.suan gecmis kanamaAdetten mi 3 gün geçti acaba? Benim de dün lekenlenmem başladı beta hcg 151 çıktı. Dün gecikmenin 3. Günüydü
fitili doktormu önerdiayrica dun gece ve sabah lekelenme yasiodum canim hemen eczaneden progestan100 luk aldim fitil olarak attim.suan gecmis kanama
hayir canim daha doktora gitmedim gecen seferki gebeligimde fitil olarak vermisti.agizdan cok bulanti yapiyormus.eczacida fitil olarak kullanabilirsiniz dedi.fitili doktormu önerdi
Benim çamaşırıma da gelmis amabenim camasirima hic gelmiyor.sali gunku hafif pembelenme seklindeydi.bugunki kahverehgi akinti seklinde
Anladım canım benim adetim geçti kanama sonra oldu da, ben de günde 3 kere Progestan alıyorum azaldı neyse kiayrica dun gece ve sabah lekelenme yasiodum canim hemen eczaneden progestan100 luk aldim fitil olarak attim.suan gecmis kanama
Bende kızımda yerleşme kanaması böyle olmuştu adet oldum sandım sökülmedi istifra ettim de hamile olduğumu anlamıştım adet in 2. Günü testte silik çıkmıştı sonra kan vermiştim adet gününün geçmesini bekleyin derim benKızlar nolur bi yardımcı olun yerleşme kanaması mı bu aanlamadım pedime pembe leke gelmiş dünde kahven rengi gelmişti midem de bi bulantı var hafiften bide peceteye sildiğimde goruyorum o lekeyi Kızlar benim adet başlangıcım adetime bi gün kala kahverengi yoğun bi akıntım olur ertesi güne adetim olur kırmızı görürdüm ne oluyo anlam veremiyorum test yapsam mı
Aslında 13.gün negatif çıktığı için testim kendimi çok kötü hissettim ağladım yemin ettim yapmicam diye...Ne zaman kan vermeyi düşünüyorsunuz
Jinekoloji ve kadın Doğum aynı şey.. ama Siyami Ersek kalp Hastanesi orda kadın Doğum varmıymış ki ben yok diye biliyorum??Jinekoloji ve kadın doğum arasındaki farkı da bilmiyorum, ilk kez muayene olacağım genel bir muayene istiyorum hangi bölüme gidicem ben şimdi
BAT ne zaman?Kızlar nolur bi yardımcı olun yerleşme kanaması mı bu aanlamadım pedime pembe leke gelmiş dünde kahven rengi gelmişti midem de bi bulantı var hafiften bide peceteye sildiğimde goruyorum o lekeyi Kızlar benim adet başlangıcım adetime bi gün kala kahverengi yoğun bi akıntım olur ertesi güne adetim olur kırmızı görürdüm ne oluyo anlam veremiyorum test yapsam mı
Benimde adetin 45. Gunu test yapmak istemiyorumAslında 13.gün negatif çıktığı için testim kendimi çok kötü hissettim ağladım yemin ettim yapmicam diye...
Bugün 16.gün adet olmadım
Adetin 30.günü
Üzülmemek için kan da idear da yapmıyorum
dayanabilirseniz BAT üzerinden 1 hafta geçmesini bekleyinAslında 13.gün negatif çıktığı için testim kendimi çok kötü hissettim ağladım yemin ettim yapmicam diye...
Adetin 30.günü
Kizlar bu gun testlerime bakarken prolaktin hromonumun 36 yani yuksek oldugunu farkettim doktor bisi soylemedi ama neden olabilir acaba
hamile olabilirsin. 2-29 arası normal demek çünküBenimde adetin 45. Gunu test yapmak istemiyorum
belirtilerin nedir?Kizlar size sorum baya 12 gün kala belirti yaşayan oldu mu?Mide bulantısı,kasik ağrısı ?
Umarim oyledirhamile olabilirsin. 2-29 arası normal demek çünkü
Senin baya geçmiş ama normal mi ?Benimde adetin 45. Gunu test yapmak istemiyorum
Kaç gün var reglnize düzensiz mi oluyorsunuzAslında 13.gün negatif çıktığı için testim kendimi çok kötü hissettim ağladım yemin ettim yapmicam diye...
Adetin 30.günü
bence hemen test yap 45 gün bayağı uzun çünkü :))Umarim oyledir
Bilmiyorum doktor tarlusal vermedi gec yunurtlamissin degerlendir dediSenin baya geçmiş ama normal mi ?