- 12 Kasım 2020
- 686
- 677
- 31
ben canim ama listede 11 subat. Telefon uygulamasinda 15 gosteriyor fazla bir sey yok arada yumurtlamam gec oldu tabi onu esas aliyor sanirim uygulama ama olsun☺Bat 15 Şubat olan varmı aramızda
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben canim ama listede 11 subat. Telefon uygulamasinda 15 gosteriyor fazla bir sey yok arada yumurtlamam gec oldu tabi onu esas aliyor sanirim uygulama ama olsun☺Bat 15 Şubat olan varmı aramızda
Tebrikleeer canım bende bugun kan testim 98 cıktı cumartesi tekrar verip doktora çıkacagım.benim bat 7 subat canim.sanirim gecen pazardi.ama ben erken yumurtlamistim iliskiyi takvime gore cok erken yasadim tutmaz diodum ama supriz oldu.salida kanama yasadim 44 cikti.simdi hastaneden geliyorum 107 olmus
Sendende çok güzel haberler bekliyoruz adaşım.. Allahın izniyleben canim ama listede 11 subat. Telefon uygulamasinda 15 gosteriyor fazla bir sey yok arada yumurtlamam gec oldu tabi onu esas aliyor sanirim uygulama ama olsun☺
evet okudum canim yazmistim size bugun arada kaynadi sanirimtebrik ederim sizide insallah hep beraber guzel bir hamilelik gecirecegiz❤❤Tebrikleeer canım bende bugun kan testim 98 cıktı cumartesi tekrar verip doktora çıkacagım.
Amin inşallah Allahın izniyleevet okudum canim yazmistim size bugun arada kaynadi sanirimtebrik ederim sizide insallah hep beraber guzel bir hamilelik gecirecegiz❤❤
BilemedimO beyaz sivi hep geliyor diye biliyorum ama
Hamile misin peki kuzubenim de beyaz akinti geldi biraz sertti akintiya gore.2 gun sonra yerlesme kanamasi yasasim.enfeksiyon die gittim
Bilmiyorum ki çok az kahve leke gelmiş adet başlangıcı olabilir mi kiYerleşme kanamasıda olabilir az geldiyse , diğer akıntı ise normal bizdede oluyordu. Enfeksiyon olsa hergun artarak şiddetli agrilara maruz kalırdın bence sızlardı yani o yuzden enfeksiyon değildir
Takip et bakalım biraz daha yerlesme olabilir az gelip biter bir saha gelmez ,insallah öyledir canim Bende yaptirdim test 98 çıktı kan testim.. haber ver demiştin ondan yazdım ama sen morel bozma tamammı.. takipte kalBilmiyorum ki çok az kahve leke gelmiş adet başlangıcı olabilir mi ki
evet canim.2 dusuk yasadim daha once malesef.bu seferki biraz daha farkli belirtilerim cok fazla.. sali 44 ken bugun 107 bide cok mutlu oldum oncekilerde az artiyorduHamile misin peki kuzu
Hayır yapmadım bat bekliyorum inşallah öyledir hayırlısı ileBelki yerleşme olabilir kisiden kisiye degisir.. Test yaptınızmı ?
Batı bekleye bekleye batladık hep ya Vallahi ne zaman geçti ne saat..Hayır yapmadım bat bekliyorum inşallah öyledir hayırlısı ile
Ayy canim benim aminnn insallahhh Allah bizlerede nasip etsin o duyguyuSendende çok güzel haberler bekliyoruz adaşım.. Allahın izniyle
Amin insallahAyy canim benim aminnn insallahhh Allah bizlerede nasip etsin o duyguyu
Rabbım sağ salim kucağına almayı nasip etsin kuzum tamam takip etcem de test yapsam çıkar mıTakip et bakalım biraz daha yerlesme olabilir az gelip biter bir saha gelmez ,insallah öyledir canim Bende yaptirdim test 98 çıktı kan testim.. haber ver demiştin ondan yazdım ama sen morel bozma tamammı.. takipte kal
Batın ne zamandı?Rabbım sağ salim kucağına almayı nasip etsin kuzum tamam takip etcem de test yapsam çıkar mı
Olsun onlar seni cennette karşılayacak inşallah kuzum bak ne güzel nasip etmiş Rabbım inşallah sağlıklı hayırlı evladın olur dua et de benim de adetim olmasınevet canim.2 dusuk yasadim daha once malesef.bu seferki biraz daha farkli belirtilerim cok fazla.. sali 44 ken bugun 107 bide cok mutlu oldum oncekilerde az artiyordu
7 şubat kuzu 24 ünde yumurtlama olduBatın ne zamandı?
Hakikaten yaaa güzel bekleyiş de tabi bir de sonuç mutlu olsaBatı bekleye bekleye batladık hep ya Vallahi ne zaman geçti ne saat..
6 şubat gecesi idrar testi yap bekle.. Bakalım benimki öyle cıktı biliyosun.. Sabeet biraz bence..7 şubat kuzu 24 ünde yumurtlama oldu