- 13 Temmuz 2020
- 1.669
- 1.893
Ya 2 kere peş peşe yumurtladın ya da öyle biraz koyu çıktı yumurtladıktan sonraKızlar sizce dün mü daha koyu bugün mü çok özür dilerim çok soru soruyorum ama sizden başka danışacak kimsem yok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya 2 kere peş peşe yumurtladın ya da öyle biraz koyu çıktı yumurtladıktan sonraKızlar sizce dün mü daha koyu bugün mü çok özür dilerim çok soru soruyorum ama sizden başka danışacak kimsem yok
Yarıyooo inanın bende yaradı yani özellikle bacak hareketleri de yaptım bn 7kilo verince beklemiyodum da baktım 32.günde adetim geldi düzene girdim yani... kilo hem hormonları dengesizleştiriyo hemde yumurta tembelliğe neden oluyormuş kilo vermeye başlayın vucüdunuz eski formuna dönüyoBende 10 kilo aldim gecen ay 53. Gunde adet oldum oda tarslusalla bende diyete ve spora basladim ise yarar umarim
Tesekkur ederim cok sagolunYarıyooo inanın bende yaradı yani özellikle bacak hareketleri de yaptım bn 7kilo verince beklemiyodum da baktım 32.günde adetim geldi düzene girdim yani... kilo hem hormonları dengesizleştiriyo hemde yumurta tembelliğe neden oluyormuş kilo vermeye başlayın vucüdunuz eski formuna dönüyo
Rica ederim canm ne demek inşallah tez zamanda Allah bizlerinde tüm bekleyenlerinde yüzünü güldürsün inşallahhhTesekkur ederim cok sagolun
Teşekkür ederim Allah razı olsun canım bir şey daha sormak istiyorum yumurtlama dönemi göğüs agrısı ve uçlarında büyüme olur muYa 2 kere peş peşe yumurtladın ya da öyle biraz koyu çıktı yumurtladıktan sonra
Amin insallahRica ederim canm ne demek inşallah tez zamanda Allah bizlerinde tüm bekleyenlerinde yüzünü güldürsün inşallahhh
Amiin insallah .kızımı aldım 19aylıkOh oh maşallah kuzum Rabbim sağlıcakla almayı nasip etsin canımın içi
Çok çok zor bu durum tekrarlıyorsa ara ara eşinizden size geçen bişey de olabilir. Geçmiş olsun. Zeytinyağı tahrişlere iyi gelir ama bilemedimDışı mesane tarafı sık idrara çıktığımdan birde o taraf işte orasıda kızardı aşaya kadar beyaz yumurta akı gibi bazen sulu akıntı oda orayı mafetti geçmiyor gecede uyutmuyor çok kötü yaaa
Canim cok pardon kremini adi travazol simdi gittim baktım dolabaŞükür kurtarmışsın inş bende bizde kurtuluruz ama ben sürekli peçeteyle kuruluyorum neler yapıyorum nemleniyor inş geçer,haber edeceğim
Travazol krem al canim kesin ve net çözüm. Az önce kremini adini yanlış söylemişim.Ayy bende bilmiyorum bide idrar kaciriyorum hic kuru durmuyo bende utuluyorum enfeksiyon kapmasin diye ama yok fayda etmedi surekli siliyorum yikiyorum ama yok
Tesekkur ederim ama acaba bu idrar kacirma gebelik belirtisi olabilirmi az once yine hic tuvaletim yokken ayaga kalktim mutfaga gittim bi anda asiri sekilde sıkıştım normal oldugunu dusunmuyorum aniden bu kadar sıkışirmi insanTravazol krem al canim kesin ve net çözüm. Az önce kremini adini yanlış söylemişim.
Olur. Göğüs hassasiyeti kaşık ağrısı ve şeffaf akıntı olur.Teşekkür ederim Allah razı olsun canım bir şey daha sormak istiyorum yumurtlama dönemi göğüs agrısı ve uçlarında büyüme olur mu
Amin canım Rabbim acılarını göstermesin sağlıklı huzurlu ömrümüz olsun inşallah canim benimAmiin insallah .kızımı aldım 19aylık
2numara için bu duayı aldım insallah nasip oldun sanada canım
Enfeksiyon olabilir canim ben yillarca yasadim ayni seyiTesekkur ederim ama acaba bu idrar kacirma gebelik belirtisi olabilirmi az once yine hic tuvaletim yokken ayaga kalktim mutfaga gittim bi anda asiri sekilde sıkıştım normal oldugunu dusunmuyorum aniden bu kadar sıkışirmi insan
Ama benim ilk defa 4 5 gundur oluyo öncesinde yoktu boyle birsehEnfeksiyon olabilir canim ben yillarca yasadim ayni seyi
Usuttugun icin olabilir gebelik olsa bil sık idrar gebeligin sonlarina dogru yasanir..Karbonatli su ic bolca hicbir zarari yok..Ilerlemesin kuzucumAma benim ilk defa 4 5 gundur oluyo öncesinde yoktu boyle birseh
Çok geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versin inşallah.Her şey kısmet cidden, ananem yoğun bakıma alındığı için apar topar annemlerin yanına geldik. Bu ay deneyemeyecegiz bile, onu haber vermek istedim. Hayırlısı olsun.
Tesekkur ederimUsuttugun icin olabilir gebelik olsa bil sık idrar gebeligin sonlarina dogru yasanir..Karbonatli su ic bolca hicbir zarari yok..Ilerlemesin kuzucum