- 24 Aralık 2020
- 5.487
- 7.919
- 22
İnteefiliteye gidicem bende insallah baklm netlessin insallahBelki seninde adetin sokulemedigi için öyle görünmüş olabilir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnteefiliteye gidicem bende insallah baklm netlessin insallahBelki seninde adetin sokulemedigi için öyle görünmüş olabilir
Çok iyi kuzum benim, 2 günde bir iki katı oluyorsa hiç sıkıntı yaşanmıyormuş doktorum dedi kuzum inşallah saglikli bir hamilelik yaşarsın kuzum Rabbim yavrunu sana bağışlasın Kimyasaldan ne kadar sonra hamile kaldin kuzumHmm tesekur ederim cevapladın canım. Benim 9 gun varken 60.7 cıktı cok yuksek bi deger bi kimyasalım var korkum cok pazartesi- salı batım elim kalbimde hep
Canım ben geçen ay geçirdim kimyasal korunmadim hiç normal adetten sayılıyor. Ve yumurtlamada gördüm bu ay hamileyim. Kimyasal dan sonra adet olmadım yaniBenim kanamam başladı zaten canım benim dün kapkahveydi bugün kırmızı yoğun bir şekilde geliyor kuzum aynı ay yumurtlama gördun mu peki
Benim pozitif çıktıgi günun sonrası kanamam başladı kuzum o zaman bunu adet sayabilirim değil mi? Çoğu kişi kimyasalın arkasından kolay hamile kalınıyor demişCanım ben geçen ay geçirdim kimyasal korunmadim hiç normal adetten sayılıyor. Ve yumurtlamada gördüm bu ay hamileyim. Kimyasal dan sonra adet olmadım yani
Tebrik ederim ama okurken helal olsun dedim ben bırgun yapsam ıkıncıye usenıyorumKıııızzzz gınaa gelmedi mi
Kullandıktan sonra mutlaka haber ver bana da. Nemli kaldığı için oluyormuş doktor söylemişti bana da. Cok dua ettim valla simdi cok şükür tekrarlanmadı bi daha.Ay Allah Razı olsun yarın ilk iş alacağım inş çare olur
İnşallah sorun yoktur canım ama olsa bile pko lular gebe kalamaz diye bir şey yok gayet de çok arkadaşımız var gebe kalanİnteefiliteye gidicem bende insallah baklm netlessin insallah
Oyle tabiki Allah ol dedikten sonra hicbirsey engel olmazİnşallah sorun yoktur canım ama olsa bile pko lular gebe kalamaz diye bir şey yok gayet de çok arkadaşımız var gebe kalan
Allah kabul etsin inşKuzum Meryem okuyorum dinliyorum, Rabbim kabul ederse 4444 Tefriciye okuduk gerisi O'na kalmış
Şükür kurtarmışsın inş bende bizde kurtuluruz ama ben sürekli peçeteyle kuruluyorum neler yapıyorum nemleniyor inş geçer,haber edeceğimKullandıktan sonra mutlaka haber ver bana da. Nemli kaldığı için oluyormuş doktor söylemişti bana da. Cok dua ettim valla simdi cok şükür tekrarlanmadı bi daha.
Amin insallah.belki inanmayacaksın ama ben 1ayda 2kere hamile kaldımmasallah bana . 3 ekimde 3.26 5ekimde 2.76 oldu sonra kanama basladı sıfırlandı.27ekimde kızımı ogrendim 3haftalık hamileydim darısı sana ve tüm bekleyenlereÇok iyi kuzum benim, 2 günde bir iki katı oluyorsa hiç sıkıntı yaşanmıyormuş doktorum dedi kuzum inşallah saglikli bir hamilelik yaşarsın kuzum Rabbim yavrunu sana bağışlasın Kimyasaldan ne kadar sonra hamile kaldin kuzum
Bende aynıydım canm 1 yıllık evliyim 10 kilo aldım 1 yılda birde çocuk düşündüğümden beri düzensizlik yaşadım doktor hormon tahlili istedi herseyin düzgün dedi kilo aldığın için bünyesel değişikler olabilir dedi biraz kilo versen düzene girer dedi kilo aldığımdan beri adet döngülerim 45 güne kadar çıktı 2 ay önce 65 günde adet gördüm... ama diyet ve sporla 7 kilo verdim ilk defa ocak ayında 32.gün de adet oldum yani kilo versikçe normale döndüm galibaBenmde evlendikten sonra adet duzensizligim basladi 6 aylik evliyim evlenince kilo aldim ama evlenmeden oncede ayni hastanede baska bir doktor hormon testi ultrasonn hepsine bakmisti hicbirsorun yoktu anlayamadigim 3 ay icinde ben nasil pko oldum
Oldun mu canım regl ins dediğin senin için olur. Bn maalesef dün sabah oldum ins onumuzdeki aya hayırlısı ile nasip olur.Canım, ben halen regl olmadım bekliyorum. Test yapmayacağım, haftaya bakarım doktoroumu ararım kan vermeye gel derse gideceğim. Çok yakın arkadaşım yine 14. günü test yapmıstı negatifti regli gecikince bir hafta kadar kan verdi ve gebe olduğunu öğrenmişti, çok şaşırmıştı çok mutlu olmuştu. Az kaldı inşallah biz de sevineceğiz :)
Evet o gün adet günün oluyor. Sende kolay hamile kalırsın. Stres yapma lutfenBenim pozitif çıktıgi günun sonrası kanamam başladı kuzum o zaman bunu adet sayabilirim değil mi? Çoğu kişi kimyasalın arkasından kolay hamile kalınıyor demiş
İnşallah kuzum sağlık olsun da gerisi gelirEvet o gün adet günün oluyor. Sende kolay hamile kalırsın. Stres yapma lutfen
Oh oh maşallah kuzum Rabbim sağlıcakla almayı nasip etsin canımın içiAmin insallah.belki inanmayacaksın ama ben 1ayda 2kere hamile kaldımmasallah bana . 3 ekimde 3.26 5ekimde 2.76 oldu sonra kanama basladı sıfırlandı.27ekimde kızımı ogrendim 3haftalık hamileydim darısı sana ve tüm bekleyenlere
Bende 10 kilo aldim gecen ay 53. Gunde adet oldum oda tarslusalla bende diyete ve spora basladim ise yarar umarimBende aynıydım canm 1 yıllık evliyim 10 kilo aldım 1 yılda birde çocuk düşündüğümden beri düzensizlik yaşadım doktor hormon tahlili istedi herseyin düzgün dedi kilo aldığın için bünyesel değişikler olabilir dedi biraz kilo versen düzene girer dedi kilo aldığımdan beri adet döngülerim 45 güne kadar çıktı 2 ay önce 65 günde adet gördüm... ama diyet ve sporla 7 kilo verdim ilk defa ocak ayında 32.gün de adet oldum yani kilo versikçe normale döndüm galiba
Aşağıdan yukarıya 4.test pik 3. De çatlamış 2. De pik değil ama koyu sonuncu daha silik böyle görünüyo resimde canımKızlar sizce dün mü daha koyu bugün mü çok özür dilerim çok soru soruyorum ama sizden başka danışacak kimsem yok