- 30 Ocak 2021
- 3.022
- 5.350
Ayyy çok heyecalnlıhadi inşallahKızlar benim de bat dündü. Hala olmadım, yarın ilk iş test yapmak olacak:) daha fazla dayanamıcam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayyy çok heyecalnlıhadi inşallahKızlar benim de bat dündü. Hala olmadım, yarın ilk iş test yapmak olacak:) daha fazla dayanamıcam
Benim ilk testim böyleydi 2 gün sonra kan verdim 24 çıktı beta..Buda şimdiki hali şimdi çektim kurudu artık
Aynen öyle yolumuza devam umutsuzluğa kapılmak çok düşünüp kafaya takmakta yokAynen öyle.. zamani var demek Kısmet olmadıysa da yolumuza devam
Bende aynı durumdayım yumurtlamadan sonra göğüslerim şişti dokunamıyorum hafif karın ağrılarım devam ediyo normalde adetten önce olurdu aklımı karıştırıyor rüyamda hamile olduğumu görüyorum kafayı yedik yemek üzereyiz inşallah isteyen herkes Yaşar bu duyguyu güzel haberler veririz hepimizAynı şey bende de var. Bat 14 şubat, 29 ocak yumurtlama günümdü. Yumurtlama günümden beri şişkinlik, kasıklarımda ağrı, uyku hali,hafif mide bulantıları vs var. Psikolojik mi farklı bi sorun mu var bilemedim. hamileysem şimdiden belirti vermesi imkansızdır diye düşünüyorum. Bilmiyorum kafam çok karışık. Heveslenmek istemiyorum yine sonra çok üzülüyorum.
Beni anlattınız bende boyleydimBende aynı durumdayım yumurtlamadan sonra göğüslerim şişti dokunamıyorum hafif karın ağrılarım devam ediyo normalde adetten önce olurdu aklımı karıştırıyor rüyamda hamile olduğumu görüyorum kafayı yedik yemek üzereyiz inşallah isteyen herkes Yaşar bu duyguyu güzel haberler veririz hepimiz
Benim daha çok yeni geçen ay ilk defaydı ovulasyon testiyle ilk denemem oldu 6 aylık evliyim 3 aydır korunmuyoruz ama ilk kez bilinçli yumurtlama gününü bilerek birliktelik yaşadık fakat olmadı. Allah gönlüne göre versin üzülme varsa kaderde kısmette er yada geç bizlerde o duyguyu tadacağızAh kuzum.. üzülmemeye çalış hasta olunca da yenileniyoruz yeni kapılar açılmış gibi düşün zafere kadar devam :) güldüreyim seni. İnan bende çok kötü olmuştum dün 2 seneye yakın uğraşıyorum.. yanlz değilsin hepimiz uğraşıyoruz. Üni öbür aya umut yükleyeceğiz simdi. Bende öbür ay için hastaneye gitcem mesela doktor ne dicek bakalım aylardır gitmedim 2 femera ve çatlatma tutmadı ara vermiştim. Sen ne zamandır deniyısun
Beni anlattınız bende boyleydimBende aynı durumdayım yumurtlamadan sonra göğüslerim şişti dokunamıyorum hafif karın ağrılarım devam ediyo normalde adetten önce olurdu aklımı karıştırıyor rüyamda hamile olduğumu görüyorum kafayı yedik yemek üzereyiz inşallah isteyen herkes Yaşar bu duyguyu güzel haberler veririz hepimiz
Günlerde geçmiyo ki dayanamayıp bugün test yaptım ama çok erken daha çıkmadı varsada bişey bekliyoruz artıkBeni anlattınız bende boyleydim
Bende Perşembe günü yaptım çıkmamıştı cumartesi çıktı canımGünlerde geçmiyo ki dayanamayıp bugün test yaptım ama çok erken daha çıkmadı varsada bişey bekliyoruz artık
Adete kaç gün kala yapmıştın canım bide çatlamadan ne kadar sonraBende Perşembe günü yaptım çıkmamıştı cumartesi çıktı canım
Adete kaç gün kala yapmıştın canım bide çatlamadan ne kadar sonraBende Perşembe günü yaptım çıkmamıştı cumartesi çıktı canım
Hayırlı olsun sağlıcakla kucağınıza alın inşallah darısı bizeBende Perşembe günü yaptım çıkmamıştı cumartesi çıktı canım
Catlamadan 12 gün sonra çıktı silik çizgiAdete kaç gün kala yapmıştın canım bide çatlamadan ne kadar sonra
Pazar günü benimde 12,13.gün olacak tekrar deniycem o gün testi adete de bişey kalmıyor bakalım artık .teşekkür ederimCatlamadan 12 gün sonra çıktı silik çizgi
Kızlar yumurtlama 3 gündür devam ediyor ya hiç bu durumu yaşayan var mı? Zaten geç oldu yumurtlama zamanım Çıldıriciiim
Evet canım, adet gününden 2 gün sonra 528 çıktıAynen canım bende öyle yasadim
Canım adet gecincemi değerin 500 cıktı benim adete bir gun kala 220 cıktı
2-Regl döngüm 30 gün sürüyor ?117 gün pik gördüm, 4 gün değerlendirdik
güzel anne sende ilk sayfadaki soruları cevaplar mısın soru cevap kısmına ekliyim seninde yorumlarını :)