Ayy vallaAynı ben yabende bu ayın 7sinde yedinci ayımı doldurcam 19 yaşındayım üçüncü ayim bi ay istiyorum inşallah olur bende bir yol olmasın istedim sonra vaz geçtim bebek aşkı şimdi benden çıkıyor vala istemdim diye
Ovulasyon testi iki çizgi oluyor genelde ama ikisi de koyu muydu sizin pozitif dediniz yaBenim hep pozitif cikiyoama gebelikde yok batb16 gun geçti
Evet hatta resim ekleyim bir dakikaOvulasyon testi iki çizgi oluyor genelde ama ikisi de koyu muydu sizin pozitif dediniz ya
Ovulasyon testi iki çizgi oluyor genelde ama ikisi de koyu muydu sizin pozitif dediniz ya
Çok ilginç testiniz mi hatalı gösteriyor acabaEvet hatta resim ekleyim bir dakika
Miratwch marka aldjm ama aklimi karistiriyor diye yapmayida biraktimÇok ilginç testiniz mi hatalı gösteriyor acaba
25 inde vermistim en son negatiftiKan verdiniz mi peki
16 gün gecikmiş adet doktora gitmişsinizdir değil mi pco mi varMiratwch marka aldjm ama aklimi karistiriyor diye yapmayida biraktim
Ben diyim çıkıyor ben den al sana diyor rabim banaAyy valla1 yil cocuk yapmam diyodum
Evet pco var ama sadece ultrasonda gorunuyor hormonlarim temizb16 gün gecikmiş adet doktora gitmişsinizdir değil mi pco mi var
Aynen öyle hayirli zamanda hayirli evlat olsun inşallahBen diyim çıkıyor ben den al sana diyor rabim banayinede herşey ondan o doğru zamanı doğru anı biliyordur bana hayırlı bi evlat nasip eder inşallah
Hadi insallahBenimki 2 gün gecikse inşallah tamamdır da 16 günde adet oluyorum hep
Bana ve tüm isteyen güzel annelere insallahBen diyim çıkıyor ben den al sana diyor rabim banayinede herşey ondan o doğru zamanı doğru anı biliyordur bana hayırlı bi evlat nasip eder inşallah
Bende düşünmeyeyim dedikçe kendimi hayaller kurarken buluyorum. inşallah güzel sonuçlar alırız.Aynıyım ya inan ki bilmiyorum ne olacak dusunmeyeyim kafamı dağıtayım diyorum ama yok hiç aklımdan çıkmıyor bende hiç heveslenmek istemiyorum
Sizin amac ne onu anlamis degilim kadinin mesajinda hicbir anormallik yokken bu tavir ne ilgincBen duyar kasmiyorum disaridan okuyan biri olarak uslubunuz yanlis bunu belirttim. Siz yazdiginizi tekrar tekrar okuyun ☺ ben cumlenizde yuregine su serpilecek bir sey goremedim akabindeki 'e biz olelim' cumlesi gibi. Hırcın olmaniza gerek yok daha sakin ve mutevazi olmaniz emin olun daha iyi olacaktir, saglikli gunler☺
İnşallah Allah nasip eder isteyen herkeseBende düşünmeyeyim dedikçe kendimi hayaller kurarken buluyorum. inşallah güzel sonuçlar alırız.
Ohooo biz o konulari geceli cok oldu arkadasim vallahi su yumurtlama stresinden hiiic tekrar konulara girmeyecegim☺ ama dilerseniz siz aranizda konusabilirsiniz normali neyse artikSizin amac ne onu anlamis degilim kadinin mesajinda hicbir anormallik yokken bu tavir ne ilginc
Ben de bu konuda kararsızım ama yaptirmicam aşıyı. Biz de 10 aydır deniyoruz ha deyince olmuyor. 31 yaşındayım ben de. Maskeli gideriz artık Okula. Aşının belirtisi ne olacak belirsizBenim bat 14 şubat. 15 şubatta okullar açılıyor öğretmenim. Şubat ayında aşı olucakmışız. Bildiğim kadarıyla aşıdan sonra 3 ay çocuk önermiyorlar. 2. doz bir ay sonra yapılıyor. Toplamda 4 ay gibi bi süre oluyor. Aşı olsam bekleyeyim desem istedik mi de hemen çocuk olmuyor mesela 3 aydır deniyoruz. Eğer hamile kalamazsam bu ay büyük ihtimalle aşı yaptırmıcam. Yaşım 31 daha hiç çocuğum yok. Beklemekten geç kalmaktan çok korkuyorum