- 30 Ocak 2021
- 3.022
- 5.350
Arkadaşım allah en kısa zamanda nasip eder inşallah. 17. Ay oldu bekliyoruz ve hiç bir sorun yok çok şükür. Şimdi sana çikolata kisti ile şunu söylemek istiyorum. Benim ablamda 8cm çikolata kisti vardı ve ona rağmen gebe kaldı gebeliği boyunca da kisti durdu doğumda aldılar. Benim de 5 cm çikolata kistim vardı. Clife macun kullandım ve o macun sayesinde kistimin gittiğini düşünüyorum. İnstagramda clife yaz çıkar sayfa whatsap numaraları var görüşüp temin edebilirsin zaten gebelik için de çok faydalı bir macun. onun dışında da zaten kilo için vs atman gereken adımı atmışsın. Eşim keçiboynuzu pekmezi kullanıyor tavsiye ederim en azımdan zararı olmayan birşey. Çakşır suyu aldım bende ama eşim içemedi tadı çok kötü diye bu ay ısrar edeceğim içsin diye. masajı da burda duydum bende ilk defa bu ay deneyeceğim inşallah faydasını alırız. Canını sıkmaKızlar olurda adetim olursa doktora gitcem artık genel bi kontrol için hani bebek olmuyo diye değil de bi diyete başlıyorum fazla kilolardan kurtulmak için beslenme önemliymiş çünkü bide burda bazılarınız bi kürler önermiş tam hatırlamıyorum da havuç ve inciri normal mi yiycem bide biri cakrik otu mu ne demiş bide şu doğurganlık masajlarina basliycm ne önerirsiniz bide bana akıl verin aklım beynim duruk başka sorunlara kafa takıyorum bide buda hormonlarımı etkiliyor sanırım kistte çikolata kisti Kızlar bana bi yol gösterin napiyim eşime keçi boynuzu pekmezi iciriyorum her gün bide