- 11 Temmuz 2019
- 1.001
- 1.151
- 36
Sivastayım ben burda çok az ama dışarıdan gelenler olduğu zaman artıyor burada daBilecikteyim yoğun değil burda siz ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sivastayım ben burda çok az ama dışarıdan gelenler olduğu zaman artıyor burada daBilecikteyim yoğun değil burda siz ?
İnstangramdan bak canımŞimdi inceledim satış yeri bulamadım
Merhaba, bende pazartesi günü verdim sağlık ocağında kan halen çıkmamış sonuç e nabızdan bakıyorum test görünüyor ama sonuç yok. Sizin sonuç görünüyor mu?Kızlar sabah kan vericem sağlık ocağında ertesi gün çıkıyor normalde ama internetten falan baksam akşam çıkmış görünür mü ki bilen var mı ?
Teşekkür ederim canımGün aşırı degerlendirceksin veya yumurta takibi doktor ile beraber
Benimde bat 5 Şubat 1 erken gebelik testi 2 kaset test yaptım 3 ü de negatifBen yaptım negatuf çıktı erken testlerden
Kuzum bugun 12.gunu iğnenin sag kasigim ara ara ağrıyor o kadar yapmiycam ama test bekliycem 14 şubata kadar belki 14 şubatta supriz olurSende durumlar nasil newmoon
Canim ovude zaten vücutta suan da iğneden ötürü beta hcg pldugu için koyu görebilirsin ben ovuden takip etmeni onermem o yüzden bi 15 gun geçsin yaparsın test.Ben 23 ünde yapmışım ovulasyon testi gebeliği gösterir mi
Canimm tebrik ederim kan sonucu falan nasil sende ilk sayfadaki sorularımızi cevaplar mısın gebelik sonrası olan sorulariNe güzel haberler gelmiş çok mutlu oldum tek tek hepsine darısı tüm bekleyenlerin başına bir pozitif de benden
Canım e nabizda sanırım sorun var benimki de yüklenmedi direk danışmadan aldm benMerhaba, bende pazartesi günü verdim sağlık ocağında kan halen çıkmamış sonuç e nabızdan bakıyorum test görünüyor ama sonuç yok. Sizin sonuç görünüyor mu?
Gözün aydın canım benim
En alttaki ve alttan 4.daha koyu canım değerlendir bence bugün yine deSizce hangisi daha koyu ben anlamıyorum gerçekten hep koyu gibi çıkıyor normal mi
Ben gitmedim almaya yarın arayıp öğreneceğim erken yaptırdım ben tarihi tam hesaplayamadım çıkmayacak zaten eminim umudum kalmadı. Sizin sonuç nasolCanım e nabizda sanırım sorun var benimki de yüklenmedi direk danışmadan aldm ben
Regl tarihine max 8 gun ve daha erken zamanda olan yumurtlama gec dollenme canim.Kızlar geç döllenme ne oluyor mesela benim ovulasyonla 28 ocak yumurtlama 29 ocak çatlama bunları değerlendirdik. Bunu sonrası tarihlerde de birliktelik oldu geç döllenme bu şekilde gerçekleşir mi tam anlayamadım bir de adet olur muyum zamanı gelince böyle bir durumda
Kızlar geç döllenme ne oluyor mesela benim ovulasyonla 28 ocak yumurtlama 29 ocak çatlama bunları değerlendirdik. Bunu sonrası tarihlerde de birliktelik oldu geç döllenme bu şekilde gerçekleşir mi tam anlayamadım bir de adet olur muyum zam
anı gelince
Spermin rahimde 3 4 gun canli yasayabildigini biliyoruz mesela senin catlama gununun ardindan o 3 4 gun icinde dahi dollenme gerceklesebiliyor boylelikle idrarda ve kanda gebeligi bulmak bi tik daha zorlasiyor yani adetin diyelim 2 gun gecti ama idrarda gorunmeyebiliyor gibi diye biliyorum ben nacizaneKızlar geç döllenme ne oluyor mesela benim ovulasyonla 28 ocak yumurtlama 29 ocak çatlama bunları değerlendirdik. Bunu sonrası tarihlerde de birliktelik oldu geç döllenme bu şekilde gerçekleşir mi tam anlayamadım bir de adet olur muyum zamanı gelince böyle bir durumda
Incir kuru,sogan suyu, sut buhari,hayit tohumu epey bisi denedimBen dun ve bugun yumurtlama gordum catlamasinda sorun olmaz insallah havuc kaynattim suyunu iceyim catlamasinda fayda varmis☺ deneyen var miydi?
Teşekkür ederim yani 14-15 gün adet gecikmesi yapmaz sanırım geç döllenme çok teşekkürler cevabın için canımSpermin rahimde 3 4 gun canli yasayabildigini biliyoruz mesela senin catlama gununun ardindan o 3 4 gun icinde dahi dollenme gerceklesebiliyor boylelikle idrarda ve kanda gebeligi bulmak bi tik daha zorlasiyor yani adetin diyelim 2 gun gecti ama idrarda gorunmeyebiliyor gibi diye biliyorum ben nacizane
Çok teşekkür ederim deniycemWhatsApp dan alın oradan bilgi veriyor gerçekten çok ilgili bir bayan. Bende elimdeki test bitince ondan alacam.
Teşekkür ederim canım değerlendirmem gerek haklısınEn alttaki ve alttan 4.daha koyu canım değerlendir bence bugün yine de