- 20 Aralık 2020
- 17.062
- 75.539
Canımm bariz belli kan testi yap bencede
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canımm bariz belli kan testi yap bencede
Evet canim aynen pko dan ötürü.Evet öyle ama koyu olmaması gerekmez mi aslında silikleşmeye başlamadı lazımdı acaba yanlış bir şey mi var polikistik var ben de ondan mı acaba
22 sinde yaptım kuzum benCanım seninle aynı gün mü yapmıştık iğneleri cumartesi yapmıştım ben konuşmuştuk ya
Danisip bize deyazar misin? Ben de öğretmenim kararsizimYa o konuda kafam çok karışık doktora danışacağım
Bulanti erken olmaz derler bi de :)Canım inşallah dua edeceğim, Allahın izniyle hamilesin
Ben 23 ünde yapmışım ovulasyon testi gebeliği gösterir mi22 sinde yaptım kuzum ben
N11.comdan aldım cnmCanım bir gebenin günlüğünden alsaydın o kadar doğru ki doktor bile şaşırdı benimkine benim AMH ım düşük ondan olmuyor sanırım
Peki nasıl anlıcam canım hangi gün olduğunuEvet canim aynen pko dan ötürü.
Hayırlı olsun cnm sağlıcakla al kucağına inşallahKızlar merhabaa sonucumla geldim
Insallah canim bir kac gun gecmesi daha iyi olurYaa banada öyle geldi emin olamadim o yüzden sordum ama bu kadarla emin olamiyorumki 2 gün sonra tekrarlicamm bakalom adet olmazsamolursa bi mucize olacak banaaaa
Bilecikteyim yoğun değil burda siz ?Burda bir arkadaş kesin hamilelik yoksa sakıncası yok demişti doktoru,ben de öğretmenim sıra geldiğinde hamiş olmazsam aşı olurum diye düşünüyorum,hangi ildesiniz yoğun mu virüs
Şimdi inceledim satış yeri bulamadımCanım bir gebenin günlüğünden alsaydın o kadar doğru ki doktor bile şaşırdı benimkine benim AMH ım düşük ondan olmuyor sanırım
Tabi ki yazarım buraya pzt gideceğim doktoraDanisip bize deyazar misin? Ben de öğretmenim kararsizim
Gün aşırı degerlendirceksin veya yumurta takibi doktor ile beraberPeki nasıl anlıcam canım hangi gün olduğunu
WhatsApp dan alın oradan bilgi veriyor gerçekten çok ilgili bir bayan. Bende elimdeki test bitince ondan alacam.Şimdi inceledim satış yeri bulamadım