- 29 Ağustos 2015
- 5.579
- 9.201
Aaa maşallah bende dün öğrendim.. bat ne zaman?Kızlar merhabaa sonucumla geldim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aaa maşallah bende dün öğrendim.. bat ne zaman?Kızlar merhabaa sonucumla geldim
Dündü kuzummmAaa maşallah bende dün öğrendim.. bat ne zaman?
Amin canım müsait olunca hikayeni anlatır mısın bizlere umut oluyorsunuz hamişler Bat ne zamandı seninnAllah razı olsun canım Rabbim hepimize sağlıklı hamilelik nasip etsin kimsenin kucağı boş kalmasın
Amin amiiiin kuzum benim çokça amin , Rabbim isteyen bekleyen herkese nasip etsinHayırlı olsun güzelce katlanarak artarak devam etsin inşallah
saglikla kucagina alirsin insallah canim ne guzel haber1) Adetim biter bitmez akıntım başladı. Ama ben daha erken dedim hiç takmadım. Telefonumdaki uygulamaya göre, en yüksek hamilelik ihtimali olan 3 günde, son kalan ovu testlerimi (3 tane kalmıştı) yaptım ama silikti. Böylece yumurtlamayı kaçırdığımı düşünmüştüm.
2) 30 gün. Tam 30. günün sabahı adetim gelir.
3) Düzenli takip edemedim çünkü son 3 testim kalmıştı. Akıntım oldu ama ona inanmamıştım
4) Sıfır belirti. Göğüslerim ağırlaşmıştı ama bende zaten öyle olur. Ağrı sızı hiç olmadı.
5) Çatlamayı ne zaman oldu bilmiyorum ama bata 4 gün kala silik çizgi gördüm.
Canım benim dündü benim öyle karisik ki akşam anlatırım tüm detaylarla inşallah Rabbim utandırmasınAmin canım müsait olunca hikayeni anlatır mısın bizlere umut oluyorsunuz hamişler Bat ne zamandı seninn
Ne iş yapıyorsun canmIsteyken cok zorlaniyrm
katlanarak çoğalır inşallah benimkide 24 çıktı doktor birşey dedi mi benim bat yarınDündü kuzummm
Canım hadi inşallah ben de kan verecektim sabah alıyormuş sağlık ocağı hiçte gidemem sabah sabah erken gebelik testi aldım eczaneden cuma günü yapmayı planlıyorumBenim de 23 Ocak yumurtlama günümdü, bat 7 Şubat. Belirtilerim vardı ama kayboldu gibi. İlk defa içimde bi his var test yapmayı düşünüyorum perşembe günü.
Tamam tamam ne zaman müsait olursan canım Bekleriz bardayızCanım benim dündü benim öyle karisik ki akşam anlatırım tüm detaylarla inşallah Rabbim utandırmasın
8 Şubat bat adet olmadım henüz ama yine olmayacak galiba umudumu yitirdim artık okullar da açılacak öğretmenim daha nerdeee yorgunluktan ağzım açık kalıyor bu ay oldu oldu yoksa cıkBat ne zamandı canım ? Keşke geç döllenme filan olsa sonradan çıksa..
Teşekkür ederm canım Allah razı olsun ne zaman okunacak peki belirli bir zamanı var mıALLAHUMME CENNIBNEŞŞEYTANE VE CENNIBNEŞŞEYTANE MA RAZAKTENA
Kz daha varmış niye umudunu yitirdin olmazzz daha bekle umudunu kaybetme Yorgunluğu var yıpranması var çok zor çok herkes birbirini anlıyor burda ama vazgeçmek yok yola devam8 Şubat bat adet olmadım henüz ama yine olmayacak galiba umudumu yitirdim artık okullar da açılacak öğretmenim daha nerdeee yorgunluktan ağzım açık kalıyor bu ay oldu oldu yoksa cık
tebrik ederim canımm allah kucağına almayıda nasip etsin bu nasıl sonuc daha ufacık minnoş bu yaaaaKızlar merhabaa sonucumla geldim
canım bu arada sen yokmuşsun tabloya ekliyim bilgileri verirsen :)Kızlar merhabaa sonucumla geldim
Canım bir gebenin günlüğünden alsaydın o kadar doğru ki doktor bile şaşırdı benimkine benim AMH ım düşük ondan olmuyor sanırımMerhaba eklermisiniz benide
Bat 26 şubat
Yaş 39
İlaç folbiol
LAboguik ovu.test siparişi verdim
1 yıldır olmadı
2 düşük 1 sağlıklı doğum 1 kimyasal var
Ovulasyonu kaçurıyorum galiba ki olmuyor
Kuzum sonucum daha yeni çıktı gidemedim doktora kikatlanarak çoğalır inşallah benimkide 24 çıktı doktor birşey dedi mi benim bat yarın
Kuzum benimTamam tamam ne zaman müsait olursan canım Bekleriz bardayız
İnşallah en yakın zamanda olur bebişinCanım bir gebenin günlüğünden alsaydın o kadar doğru ki doktor bile şaşırdı benimkine benim AMH ım düşük ondan olmuyor sanırım