- 31 Ocak 2021
- 64
- 35
- 29
Yazacağım yarım saate öğrenmiş olurum dua etUmut her zaman var bazen bi saklanıyor hemen geri cıkıyor ortaya Rabbim vaktini biliyordur umarım mucizeler bizi de bulur haber ver mutlaka
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yazacağım yarım saate öğrenmiş olurum dua etUmut her zaman var bazen bi saklanıyor hemen geri cıkıyor ortaya Rabbim vaktini biliyordur umarım mucizeler bizi de bulur haber ver mutlaka
Herkese hayırlı olsun.. ben bugün mecburen muayene oldum cokyanmam vardi eyvah dedim idrar yolu enfeksiyonu. Bildiğiniz uçuk olmuş vajinada..aman muayeneleri ihmal etmeyin. Hatta gitmişken regle az kaldığını soyledim ve yumurtan çatlamış döllenme olmuş olabilir:) dedi. Bakalım adeti beklemeceGebelik testim pozitif çıkmıştı, bugünde kan vermeye gittim, inşallah değerim yüksektir Allah burda bekleyen Herkese nasip etsin, sabır arkadaşlar
Adet sonrası 15 gün gün asiriını deneyince de tutma ihtimali artıyor sanırım:)Ovulasyonu kaçırmamak için ben adet gününe kadar gün aşırı düşünüyorum .Böylece kaçırma ihtimaliniz ortadan kalkıyor
AA onu da ilk defa duyuyorum neden olurmuş? Çatlamış olması da çok güzel bat ne zaman canımHerkese hayırlı olsun.. ben bugün mecburen muayene oldum cokyanmam vardi eyvah dedim idrar yolu enfeksiyonu. Bildiğiniz uçuk olmuş vajinada..aman muayeneleri ihmal etmeyin. Hatta gitmişken regle az kaldığını soyledim ve yumurtan çatlamış döllenme olmuş olabilir:) dedi. Bakalım adeti beklemece
Ediyorum canım tüm kalbimleYazacağım yarım saate öğrenmiş olurum dua et
T çizgisi daha koyu ama veya C biraz silik gibi anlayamadım benBenim düne göre bugun pik gibi devam yumurtlamam elimde son ovu testi kaldi oda yarina artik
Eki Görüntüle 2774716
Batim 5 ocakta cnm. belki dudağımda vardı bu ay elimle bulaştırdım bilemiyorum ki..enfeksiyon kapmadığına cok mutlu oldum tabiAA onu da ilk defa duyuyorum neden olurmuş? Çatlamış olması da çok güzel bat ne zaman canım
öylede çok yorucu oluyor :)Adet sonrası 15 gün gün asiriını deneyince de tutma ihtimali artıyor sanırım:)
Kuzum illa ki zordur başlarda olacak bunlar herşeyi göze aldık ve bi yavrumuz olsun diye neler yapıyoruz görüyorsun aklına bunları getir şükret modunu düşürme çok şükür de geçici süreç de dua et.. düzelecek inşallahIsteyken cok zorlaniyrm
Çok değişik gerçekten. Onla geçmiş olsun canımBatim 5 ocakta cnm. belki dudağımda vardı bu ay elimle bulaştırdım bilemiyorum ki..enfeksiyon kapmadığına cok mutlu oldum tabi
Evet ben öyle düşündüm .Özellikle yumurtlama zamanlarında belirti olmayanlar için Ben takvimden takip ediyorum .Orda gösterilen riskli günlerden birkaç gün önce başladık garantilemek için .Bat gününe kadar deniycez.Kismet.Adet sonrası 15 gün gün asiriını deneyince de tutma ihtimali artıyor sanırım:)
süpersin Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım benimYalnız adete 2 gun kala temel saglam olsun diye beraberde olduk dun gecede olduk :) haberin olsun cift cizgi ciksada temeli saglam atayım dedim
Masallah hayırlı olsun canımKızlar merhabaa sonucumla geldim
Kuzum Allah razı olsunMasallah hayırlı olsun canım
valla canım uygulamalara güvenmeyi bıraktım ben 30 ocakta ovülasyon günümdü benim ama hala pik görmedim benSize önerim şu kızlar pepapp programını indirin ben öyle hamilede kaldım arkadasımda öyle kaldı.. Orda adet öncenız ovulasyon zamanınız yumurtlamanız hepsi gun gun var haberiniz olsun arkadasımdada bendede sekmedi , uygulamayı indirin en azından kafanız biraz rahat olur..
Harika Hayırlı olsun gözünaydın canımKızlar merhabaa sonucumla geldim
Allah razı olsun canım Rabbim hepimize sağlıklı hamilelik nasip etsin kimsenin kucağı boş kalmasınHarika Hayırlı olsun gözünaydın canım
Hayırlı olsun güzelce katlanarak artarak devam etsin inşallahKızlar merhabaa sonucumla geldim