- 26 Ocak 2021
- 744
- 752
- 35
denemedik yol kalmasınattın bombayı ortayı bu gece hepimiz amuda kalkıyoruz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
denemedik yol kalmasınattın bombayı ortayı bu gece hepimiz amuda kalkıyoruz
Kız daha durAyyy pozitif .Bir güzel haber daha..Bu pozitiflerj gördükçe umudum artıyor benim de.Ugurlu topic.Hayirlisi ile ilerler gebeliginiz inşallah.Saglikla.
Tünaydın canım ama maalesef negatif bugünde test yaptım ama adette olmadım bu ay okdr çok belirtim vardıki emin gibi bir şeydim böyle olmamak lazımmışKızlar Günaydın,
Var mı bugün haberi olan :)
@inciss
02.02.2021 32 - - YENİ BAŞLIYOR - @caglaaaaaa
02.02.2021 31 Folicus Laboquick 2 AY - @mahivema
02.02.2021 27 - - 3 AY - @Hayallerimmm3
02.02.2021 29 - Laboquick 2 AY - A Angell77
02.02.2021 21 Folikasit 6 AY @Dlnyyy49
02.02.2021 30 huliadoruk
02.02.2021 34 - - 1 AY
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canımEvet hamileyim. 5 haftalik
inşallah. çok saolAnladım öyleyse bile ilaç verirler tertemiz olursun daha rahat bebeğe yoğunlaşırsın inş merak etme
nuri alço gibi hssdyrm artk yemn edermdenemedik yol kalmasın
Yaa bana çok belirgin geldi..Bir de bu fotosu gerçeği daha belirgindir ..Kız daha dur
ERken daha çok silikk
Prezervatifle üstüne ella içip yine de hamile kalanlar var ya tooobe estafurullah biz de amuda kalkalımnuri alço gibi hssdyrm artk yemn ederm
Umutlandirmak istemem ama ben gebeliğimi o Beyaz akıntı ile öğrenmiştim .Başka şey de olabilir ama hamiligimin başından ortalarina kadar hep tarif ettiğiniz akıntı olmustu.İnsallah gebesinizdirKızlar acilll yardim edin bna nolur bat 7 şubat az önce lavaboya gittim pencereye tırnak ucu kadar kan geldi moralim çok bozuldu aceba adet mi oldum dedim şimdi tekrar gittim ve sarı gibi beyaz bi sknti geldi adet mi olcam yerlesmemi şuan bütün moralim alt üst oldu
Aman o kadar az kan neden geldi adet olsa devamı gelir demiUmutlandirmak istemem ama ben gebeliğimi o Beyaz akıntı ile öğrenmiştim .Başka şey de olabilir ama hamiligimin başından ortalarina kadar hep tarif ettiğiniz akıntı olmustu.İnsallah gebesinizdir
Ay ıns ya çok moralim bozuldu ama kanı görünceUmutlandirmak istemem ama ben gebeliğimi o Beyaz akıntı ile öğrenmiştim .Başka şey de olabilir ama hamiligimin başından ortalarina kadar hep tarif ettiğiniz akıntı olmustu.İnsallah gebesinizdir
Geçen ay bana olan resmen, çok üzgünüm.Tünaydın canım ama maalesef negatif bugünde test yaptım ama adette olmadım bu ay okdr çok belirtim vardıki emin gibi bir şeydim böyle olmamak lazımmış
SAT de benimde ilk gün o kadar az geldi ki yerleşme sandım ama devamı geldi sonraKızlar acilll yardim edin bna nolur bat 7 şubat az önce lavaboya gittim pencereye tırnak ucu kadar kan geldi moralim çok bozuldu aceba adet mi oldum dedim şimdi tekrar gittim ve sarı gibi beyaz bi sknti geldi adet mi olcam yerlesmemi şuan bütün moralim alt üst oldu
EVET geröeği tam belirginYaa bana çok belirgin geldi..Bir de bu fotosu gerçeği daha belirgindir ..
Cüneyt uzun canım kadın doğum instagramı var bakabilirsinbahsettiğiniz doktor kim? ben de doktor arayışındayım da
Ins gelmez ya bu ay çok umutluydum test yapcaktm bugün yapasm kalmadiSAT de benimde ilk gün o kadar az geldi ki yerleşme sandım ama devamı geldi sonra
acele etme canım BAT gününü bekle ki moralin bozulmasınIns gelmez ya bu ay çok umutluydum test yapcaktm bugün yapasm kalmadi
Benim de 23 Ocak yumurtlama günümdü, bat 7 Şubat. Belirtilerim vardı ama kayboldu gibi. İlk defa içimde bi his var test yapmayı düşünüyorum perşembe günü.
Bugun bat gunumdu bak olmadim olacagımıda düsünmüyorum pek akıntım geldi cok ben adetten 2 gun omcesinide denedim dün aksamıda denedim napayım dedim artık ama dun aksamki silik çıktı adetten 3 gun sonra yapıcaz o testi o idrar testi eger idrarda adetten önce silik çıkarsa daha cok yeni demekmiş.. betam daha yükselmez anca perşembe gunu giderim doktoraBenim de 23 Ocak yumurtlama günümdü, bat 7 Şubat. Belirtilerim vardı ama kayboldu gibi. İlk defa içimde bi his var test yapmayı düşünüyorum perşembe günü.