- 21 Haziran 2014
- 2.163
- 4.999
Bat a 9 gün kala mi çıktı maşallahSen bilirsin ama ben duramazdım :) benim 9 gün vardı yaptım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bat a 9 gün kala mi çıktı maşallahSen bilirsin ama ben duramazdım :) benim 9 gün vardı yaptım
Seni üzmek istemem ama geçen ay ben de aynen bu belirtileri yaşadım. Hatta kasık ağrım o kadar fazlaydı ki uyutmadı. Adetim de 2-3 gün gecikti. Normalde aşırı karın ağrılı olan adetim bu ay ağrısız bi şekilde başladı. İnşallah sen hamilesindir. Çünkü ben bu belirtilere çok sevinmiştim ama sonuç hüsranSelam herkese benim reglime 6-7 gün var. Normalde 1 hafta kala şiddetli göğüs arısı, kasık ağrısı, üşüme, gerginlik, bel ağrısı gibi belirtiler olur. Kasık ağrısı, bel ağrısı ve üşüme başladı geçen hafta erkenden. Bugün hiçbir şeyim kalmadı; kesildi hepsi. Regl olmayacağım sanki. Her şeye ümitleniyor insan, günler geçmiyor
Evet evet 1 gun aralıklı sürmüştü sonra gecti hattauyumusum
araligin 28 oldum adet en son ocakda ameliyat oldum Ocak 8 si adet olma ihtimali sıfır polip islemi olan kisi 30 gun snra adet olur ama suan koyugulkurusu uzayan akinti lekenmeler var pecetete degiyo baya Dun koyuyu yakaladim hatta hep temiz akintim olurdu dune kadarŞubat'ın 25 i ise daha yeni adetin bitmiş demek ve ovulasyon testinde köyü çıkmıştı nasıl oluyor anlamadım ya.adet dingin kaç gün sürüyor ki
Benm de bat 26 subat eklermisinizCanim benim adet geç oldu. Bat i güncelleyebilir misin 26 şubat olacak
Evet kızımdada 8 gün kalaydıBat a 9 gün kala mi çıktı maşallah
Kzlar bence erken benim evde test yoktu bende yapardım kesin ama bence mod düşürmeyin geç dölllenme diye bişe var ve bat gelmedi sakın kötüyü düşünmeyinBende negatif
Cnm ben de seninle aynı durumdayım, clomen ve çatlatma kullandım, adet gecikir mi acaba bilen varsa yazsın :)))
Canım işte bir ümit adet günümü bekliyorum, hala hiçbir belirtim yok. Erken gebelik testi yaptım cuma günü; çok silik bir çizgi gördüm ama yanılma payı fazla gibi. Bu ay olmadığını düşünüyorum nedense. İçime öyle düştü. Allah sana da hayırlı bir evlat nasip etsin inşallahSeni üzmek istemem ama geçen ay ben de aynen bu belirtileri yaşadım. Hatta kasık ağrım o kadar fazlaydı ki uyutmadı. Adetim de 2-3 gün gecikti. Normalde aşırı karın ağrılı olan adetim bu ay ağrısız bi şekilde başladı. İnşallah sen hamilesindir. Çünkü ben bu belirtilere çok sevinmiştim ama sonuç hüsran
Canım merhaba ben ilk kez kullandım normalde gününde olurum 2 gün geçikti 3 gün oldum bu ay tutmadı inş başka hayırlı zamana umarım seninki tutmuştur bana çatlatma yapmadı bu ay kendim isticem
evet. beklemekten başka çare yokErken kuzum umudunu yitirme bence
çok sevindim adına inşallah sağlıkla mutlulukla büyüsünUmudunuzu yitirmeyin yine de. Su 7 ayda sabrim o kadar sinandi ki bebek konusunda. Isyan etme noktasina cok geldm. Ama zamani varmis. Yeni yil bana yeni is ve minnagimi getirdi. Dogru zamani buymus demek ki.
Güzel haberler vereceğiz inşevet. beklemekten başka çare yok
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinUmudunuzu yitirmeyin yine de. Su 7 ayda sabrim o kadar sinandi ki bebek konusunda. Isyan etme noktasina cok geldm. Ama zamani varmis. Yeni yil bana yeni is ve minnagimi getirdi. Dogru zamani buymus demek ki.
Amin kardesim. InsAllahçok sevindim adına inşallah sağlıkla mutlulukla büyüsün