- 24 Eylül 2020
- 966
- 680
- 35
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende 14 15 ocak değerlendirildi bugün kan verdim 15 16 gün sonra baktirmis oluyorum gebelik testinin idrarda nasıldı benimkisi bu sekildeydiTam 14. Gun baktirdigimda 48 idi
Yarina yumurtlayacaj gibisiniz sanki.Bugünkü ovu testlerim daha var mı yumurtlamaya yorumlar mısınız
Biraz daha koyu olmalı sanki ama bence degerlendirinBugünkü ovu testlerim daha var mı yumurtlamaya yorumlar mısınız
Benim 2. Testim bu cizgi gibiydi. 48 cikmisti iste. Sizinki de o civarda , belki bir tik ustu cikablrBende 14 15 ocak değerlendirildi bugün kan verdim 15 16 gün sonra baktirmis oluyorum gebelik testinin idrarda nasıldı benimkisi bu sekildeydi
Canım sen keseyi gördünmü 11 şubata randevu aldım benAmin kardesim. InsAllah
Sen gebeliğini erken öğrendin amaBenim de 10 subat
Bilmiyorum canım İnan bende anlam veremedim benimde akıntım var ama test yapsam mı yarın acaba erken mi dahaBenimde bat 10 Şubat kasığımda bacağıma vuran ağrı var ama dün pik gördüm akintida var bugün 13.gun yumurtlama görünüyor ama ben dün yumurtladim yumurtluyor olabilirmisin
Insallag bir sorun cikmaz. Ayda iki kez kontrol ettrcgm. Bir ozel bir devlet seklindeCanım sen keseyi gördünmü 11 şubata randevu aldım ben
Nasıl yani test de mi çıktı canım masallah ne kadar erken belli olmusBenim de 10 subat
Keske diyecegine, aklini kurcalayacagina yap gitsinBilmiyorum canım İnan bende anlam veremedim benimde akıntım var ama test yapsam mı yarın acaba erken mi daha
Ben bugün kan verdim 220 cıktı değerim 2 gün sonra bidaha gel dedi gerek duymadimInsallag bir sorun cikmaz. Ayda iki kez kontrol ettrcgm. Bir ozel bir devlet seklinde
Omrumde basima boyle bisey gelmedi. Desele inanmazdm. Ne kadar icten istediysem. Onceki gece namazmda Rabbim bana bir isaret gonder, sen mucizelere kadirsin demistim secdede. Ertesi gun gebelik haberimi aldm. Daha 11. GunNasıl yani test de mi çıktı canım masallah ne kadar erken belli olmus
öyle ama tek çizgi görünce kötü oluyorum ondan korkuyorumKeske diyecegine, aklini kurcalayacagina yap gitsin
Masallah canım benim Rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsinOmrumde basima boyle bisey gelmedi. Desele inanmazdm. Ne kadar icten istediysem. Onceki gece namazmda Rabbim bana bir isaret gonder, sen mucizelere kadirsin demistim secdede. Ertesi gun gebelik haberimi aldm. Daha 11. Gun
Bu arada hangi testi kullandın canım markası nedir bende erken gebelik testi var ama ben kızımı da testte negatif kanda öğrenmiştim depo yüzden yapsam mı karar veremedimOmrumde basima boyle bisey gelmedi. Desele inanmazdm. Ne kadar icten istediysem. Onceki gece namazmda Rabbim bana bir isaret gonder, sen mucizelere kadirsin demistim secdede. Ertesi gun gebelik haberimi aldm. Daha 11. Gun
Sure lab. Gebelik testi. Ovu test yaninda hediyeydi.Bu arada hangi testi kullandın canım markası nedir bende erken gebelik testi var ama ben kızımı da testte negatif kanda öğrenmiştim depo yüzden yapsam mı karar veremedim
Bende öyle bekliyorum bakalım kaç gün sonda yukseldi ben ikinciye kan vermeden evde idrar testinde koyuluga bakacağımBenim 2. Testim bu cizgi gibiydi. 48 cikmisti iste. Sizinki de o civarda , belki bir tik ustu cikablr
Yumurtlama da olabilr. Gebelik de olabilir. Test yap, her iki durumu da kacirma dermBilmiyorum canım İnan bende anlam veremedim benimde akıntım var ama test yapsam mı yarın acaba erken mi daha