- 12 Aralık 2020
- 2.017
- 1.076
Sizin tüpe Atılmış yumurta hemen değerlendir kaçırma yumurta atilana kadar lh artar atılınca lh duserBenim bugun boyle cikmis kizlar :) dun koyu cikmisti
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sizin tüpe Atılmış yumurta hemen değerlendir kaçırma yumurta atilana kadar lh artar atılınca lh duserBenim bugun boyle cikmis kizlar :) dun koyu cikmisti
Bende takıp ediyorum o sayfayı ana elimde test olduğu için almak nasıp olmadı daha normal ovu testi kullanıyorum ama olmuyor 7 aydır acaba testler bozuk mu? Labqouick kullanıyorum2 3 ay sonra bu ay bir gebenin gunlugu var Instagram'da ordan yumurtlama testi aldım 14 ocakta c ve t aynı renk gibiydi ama çok belirgin değildi değerlendirdik iki gün 17 gün sonra hamilelik pozitif
Yok bozmuyorum da ister istemez bi tuhaf oluyo insan kuzuOnlar bendede var canım benimde batım 4 ünde enfeksiyon olsa idrarında yanma olur , ve belirtiler daha sık başlar morelini bozma bence herşey Allahtan
İki gun daha değerlendirme yapalim dimiSizin tüpe Atılmış yumurta hemen değerlendir kaçırma yumurta atilana kadar lh artar atılınca lh duser
Evet cnmmdun koyuyu yakaladim degerlmdirdik bugunde boyle cikmis BUGUN DİYE dune ait ... bugunki tek resim olan :) ilkiOvulasyon testimi yine de değerlendir bugünü
Değerlendir bugünü de insallah tutar bu ayyEvet cnmmdun koyuyu yakaladim degerlmdirdik bugunde boyle cikmis BUGUN DİYE dune ait ... bugunki tek resim olan :) ilki
Bence bir gün yeterli siliklesince yumurta ömrüne 24 saat diyorlarİki gun daha değerlendirme yapalim dimi
Aaa ay ne çok sevindim ya bana da dua et inşaallah bende hamileyimdir sen test falanla mı öğrendin hangisiyle öğrendin bana anlat lütfen canım çok sevindim valaHamileyim canım !!!!!insallah darısı sana ve @gguncesi ne
İnsallahh cnm ilkkez dun koyuyu yakaladim bugunde esasen koyu cikar dedim ama catlamis gbimi ne cikmis dunku yakaladigim koyuda asagada kizlarDeğerlendir bugünü de insallah tutar bu ayy
11. Gun bak. Ben 11. Gun silikle ogrenmstmMaalesef negatif ama zaten henüz 9. Gün
Hiç bilmiyorum ki testler nasıldır kaç tane aldım yaptın her gün adet biter bitmez başla yap düzenli ne zamandır yapıyorsun ovulasyon testi her ay yaptın miBende takıp ediyorum o sayfayı ana elimde test olduğu için almak nasıp olmadı daha normal ovu testi kullanıyorum ama olmuyor 7 aydır acaba testler bozuk mu? Labqouick kullanıyorum
Giderek siliklesir diye biliyorum.evet yine koyu çıkmış.bugunude değerlendir canimİnsallahh cnm ilkkez dun koyuyu yakaladim bugunde esasen koyu cikar dedim ama catlamis gbimi ne cikmis dunku yakaladigim koyuda asagada kizlar
Valla bazen elimde oldukça yaptım arada yapamadım şansa bıraktım.. bu ay tekrar yapıyorum . Yarın muhtemelen yumurtlama günüm olacak koyulaşma bekliyorum ve görünce üst üste 3 gün ilişki oluyor ama tutmadı bir bende anlamadım. Bir kızım var 3 yaşında ikinciyi istiyoruz 7 aydır olmuyor bakalım nasıp ..Hiç bilmiyorum ki testler nasıldır kaç tane aldım yaptın her gün adet biter bitmez başla yap düzenli ne zamandır yapıyorsun ovulasyon testi her ay yaptın mi
Öncelikle bebeğinizi hayırla kucağınıza alın. Bende 7 aydır deniyorum ama olmadi ovu testi aldım bu ay .. sizde yumurtlamayi görünce hergunu mu değerlendirdiniz yoksa gün aşırı mi ? Ve kaç gün üst üste denediniz.. özel oldu kusura bakmayın11. Gun bak. Ben 11. Gun silikle ogrenmstm
Öyle yapayım11. Gun bak. Ben 11. Gun silikle ogrenmstm